P&B cipőt tavaly vett az osztálytársam , neki fél év alatt eléggé elhasználódott

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 5., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 5., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 5., kedd 18:55
Csak hogy legyen ellenpélda is, én ott vettem és most fogja a második évét húzni, semmi bajaKerlon írta: Amgy Pull-ba a cipők jó minőségűek, valaki nem vágja? Cipőt akarok venni, egész korrektül néznek ki, de még soha nem vettem ott.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:40
Kuka. Öcsém vett egyet, elég hamar szétment.Kerlon írta:Amgy Pull-ba a cipők jó minőségűek, valaki nem vágja? Cipőt akarok venni, egész korrektül néznek ki, de még soha nem vettem ott.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 5., kedd 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 5., kedd 17:52
eszedbe ne jusson, borzalmasak! egyszer vettem ott cipőt, 2-3 hét alatt szétment gyakorlatilag, alig akarták visszacserélni, aztán nagy nehezen kicserélték egy másikra, ami szintén 1 hónap alatt szétjött (pedig extra kímélő-módban nyomtam)Amgy Pull-ba a cipők jó minőségűek, valaki nem vágja?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 5., kedd 17:37
nekem is 43as kell , viheted ingyen is ha lejössz érte'shutterisland írta: 10+pk-ért megveszem.![]()
valami hasonló, fehér high-top-ot vadászok ebay-en, de folyamatosan a mérettel van szívás, nincs nagy lábam, 43-as, de a kis koreaiak meg kínaiak nem nagyon szeretnek ekkora méretet gyártani.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. november 5., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. november 5., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 5., kedd 16:52
10+pk-ért megveszem.csabi* írta:ma kaptam egy ilyet
adi highrise , vélemények ?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 16:47
Szerintem jól néz ki, bár messze áll tőlem ez a stílus.csabi* írta:ma kaptam egy ilyet
adi highrise , vélemények ?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 29., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 28., hétfő 11:35
Realista24 írta:Olaszoknál nem tudtam leszedni a Bershkában a farmert, majdnem lekéstem a hazafelé induló gépetiszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett.![]()
![]()
Már úgy voltam vele, hogy kés híján levágni nem tudom, felveszem, aztán kifizetem úgy, hogy rajtam van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 11:26
Olaszoknál nem tudtam leszedni a Bershkában a farmert, majdnem lekéstem a hazafelé induló gépetiszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 28., hétfő 11:25
Manapság viszont átestek a ló túloldalára. A szűkebb fazonú farmerekkel alapjában véve semmi gond nincs. Viszont pl a Bershka félékkel nem kevés, mert nagyon sok férfi farmerjukat úgy árulják, hogy a méreteket 15 éves kislányokról vették hozzá. Négy napja voltam bent próbálni egy farmert, derékban teljesen jó volt (33-as, öv is kellett volna hozzá) viszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett. Szóval igen nyomorékul néznek ki.de mondjuk mint a divatban minden más, ez is ízlés kérdése, szerintem pont az a tróger, ami nem szűkebb, hanem túl bő fazonú.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 28., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 28., hétfő 0:40
mert biztos női.Amúgy nem tudom sokan miért fikázzák a szűk farmerokat.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem