Mozi, filmek
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem tudom annak szánták-e, de most fejeztem be az utolsó 20 percet a München - edge of war-ból és engem annyira lehúzott, hogy hihetetlen.
Lehet, pont rosszkor néztem egy ilyen témájú filmet az ukrán helyzet miatt, egyrészt azért. Másrészt szerintem rossz a film, mert kb. semmi nem történik, de igazából az esemény amit feldolgoz is pont az, hogy a nagyhatalmak ülnek, néznek és nem történik SEMMI. És nekem most ez a 2 dolog annyira egybevág (akkor "beáldozták" a Sudetenlandot, hogy a kisbajszos hátha lenyugszik/időt nyernek vs. a mostani nagy szavak, hogy ha Putin bármit is tesz, irgum-burgum lesz, de igazából ez is semmi, csak néhány telefonhívás).
Meg olyan kis bugyuta az egész, a lófejű angol srác családi problémái a storyn semmit nem lendítenek/semmi színt nem adnak neki, meg hogy csak így-úgy befutkosnak mindenféle konferenciákra-parlamentekbe (persze tudom, h 1938-ban nem álltak nagy SecuRicsik a kapuknál, de nekem irtó komikus), kicsit komolytalanná teszi néha a történéseket.
Meg Chamberlain mosdatás szagú az egész, hogy időt nyert és milyen okos..
Látta/belenézett más is? Lehet, ha még a hétvégi dolgok előtt nézem meg, más az élmény és egy tízes skálán 3-ra izgalmas, történelmi dráma, de így kicsit uncsi, ellenben a jelenlegi helyzetben engem nagyon le is vitt lelkileg.
Viszont a díszletek/ruhák faszák, bár a Berlin-München gyorsról lehet lehetett volna olyan képeket csinálni, hogy ne látszódjon a modern vasúti pálya, de ettől eltekintve ez a rész OK..
Lehet, pont rosszkor néztem egy ilyen témájú filmet az ukrán helyzet miatt, egyrészt azért. Másrészt szerintem rossz a film, mert kb. semmi nem történik, de igazából az esemény amit feldolgoz is pont az, hogy a nagyhatalmak ülnek, néznek és nem történik SEMMI. És nekem most ez a 2 dolog annyira egybevág (akkor "beáldozták" a Sudetenlandot, hogy a kisbajszos hátha lenyugszik/időt nyernek vs. a mostani nagy szavak, hogy ha Putin bármit is tesz, irgum-burgum lesz, de igazából ez is semmi, csak néhány telefonhívás).
Meg olyan kis bugyuta az egész, a lófejű angol srác családi problémái a storyn semmit nem lendítenek/semmi színt nem adnak neki, meg hogy csak így-úgy befutkosnak mindenféle konferenciákra-parlamentekbe (persze tudom, h 1938-ban nem álltak nagy SecuRicsik a kapuknál, de nekem irtó komikus), kicsit komolytalanná teszi néha a történéseket.
Meg Chamberlain mosdatás szagú az egész, hogy időt nyert és milyen okos..
Látta/belenézett más is? Lehet, ha még a hétvégi dolgok előtt nézem meg, más az élmény és egy tízes skálán 3-ra izgalmas, történelmi dráma, de így kicsit uncsi, ellenben a jelenlegi helyzetben engem nagyon le is vitt lelkileg.
Viszont a díszletek/ruhák faszák, bár a Berlin-München gyorsról lehet lehetett volna olyan képeket csinálni, hogy ne látszódjon a modern vasúti pálya, de ettől eltekintve ez a rész OK..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Waves
Évek óta meg akarom nézni, de csak nem akart jönni a magyar felirat.
Az A24 lassan kezd az egyik kedvenc stúdióm lenni, nagyon fasza kis filmeket gyártanak. A Waves egy minden ízében ismert, de pöpecül tálalt, durván hangulatos és stílusos dráma, mely egy kicsit kifullad a végére, de érdemes megnézni: a standard drámamegközelítéssel ellentétben (lassúság, vontatottság, kimértség) nagyon intenzív, sokszor valósággal pulzál, mint egy 2 órás videóklip, baszott jó zenékkel (pedig a fele igazi ostoba feka rap, de valahogy mindig annyira rímel az eseményekkel az adott zene, amit tanítani lehetne). A fényképezés is stílusos, a folyamatosan változó képarány kicsit művészieskedő elsőő blikkre, de nagyon kisegíti a történetmesélést, és szép keretbe foglalja az egész sztorit. Tetszett na, szeretem az ilyen filmeket, ha valaki szeretne egy, a szokásostól eltérő coming-of-age(?) cuccot nézni, meleg szívvel ajánlom. Bármikor bedobnám egy filmklubba, ahol nem kritérium, hogy legyen magyar felirat.
Évek óta meg akarom nézni, de csak nem akart jönni a magyar felirat.
Az A24 lassan kezd az egyik kedvenc stúdióm lenni, nagyon fasza kis filmeket gyártanak. A Waves egy minden ízében ismert, de pöpecül tálalt, durván hangulatos és stílusos dráma, mely egy kicsit kifullad a végére, de érdemes megnézni: a standard drámamegközelítéssel ellentétben (lassúság, vontatottság, kimértség) nagyon intenzív, sokszor valósággal pulzál, mint egy 2 órás videóklip, baszott jó zenékkel (pedig a fele igazi ostoba feka rap, de valahogy mindig annyira rímel az eseményekkel az adott zene, amit tanítani lehetne). A fényképezés is stílusos, a folyamatosan változó képarány kicsit művészieskedő elsőő blikkre, de nagyon kisegíti a történetmesélést, és szép keretbe foglalja az egész sztorit. Tetszett na, szeretem az ilyen filmeket, ha valaki szeretne egy, a szokásostól eltérő coming-of-age(?) cuccot nézni, meleg szívvel ajánlom. Bármikor bedobnám egy filmklubba, ahol nem kritérium, hogy legyen magyar felirat.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor megyek a bótba.Faust írta: Szerintem sokkal.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Szerintem sokkal.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nyomasztobb mint a hetedik kontinens?Faust írta: Threads
Hu basszameg, ha lattatok mar kibaszott nyomaszto filmet. Oskolakba kotelezove tennem. Nagyon durva. Tegnap este neztem, de nem nagyon tudok tole szabadulni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Tényleg marha jó filmsebydani írta: Az unoka
Nézzétek meg, rohadt jó lett szerintem. Ügyes gyerek ez a Deák Kristóf. A színészi játék meg abszolút extra a legtöbb szerepnél. Öröm volt nézni, hogy a terem is tele volt hiába adják hetek óta![]()
Az utóbbi időben talán a legjobb magyar
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az unoka
Nézzétek meg, rohadt jó lett szerintem. Ügyes gyerek ez a Deák Kristóf. A színészi játék meg abszolút extra a legtöbb szerepnél. Öröm volt nézni, hogy a terem is tele volt hiába adják hetek óta
Nézzétek meg, rohadt jó lett szerintem. Ügyes gyerek ez a Deák Kristóf. A színészi játék meg abszolút extra a legtöbb szerepnél. Öröm volt nézni, hogy a terem is tele volt hiába adják hetek óta

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Threads
Hu basszameg, ha lattatok mar kibaszott nyomaszto filmet. Oskolakba kotelezove tennem. Nagyon durva. Tegnap este neztem, de nem nagyon tudok tole szabadulni.
- h3x0r
Tegnap neztem meg. Kicsit a black mirrorral parhuzamba allitva, ha ugyanez a film 2013-14 kornyeken jott volna ki, valoszinuleg irnam, hogy zsenialis, mennyire igaz ez is, az is, stb. De mint ahogy a Black Mirror is 2017 kornyeken ellaposodott (negyedik evad biztosan, de talan mar a harmadik nagy resze is), az egesz tarsadalomkritika szamomra kicsit elcsepeltte valt.sebydani írta: Szerintem rohadt jó lett a Ne nézz fel. Minden percét imádtam.
Maga a Ne nezz fel ilyen 5-6 pontos film, ami annyira nem rossz, hogy elkezdd mindenhol lehuzni, voltak benne jobb pillanatok, talan az elso fele meg erdekes is volt, de annyira nem jo, hogy azt mondd ra, hogy egyszer jo volt megnezni.
Egy dolog viszont zavart es egyaltalan nem tartom realisnak
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jol lathattuk, hogy a covid megjelenesekor nagy fekete betukkel jelent meg a hiroldalakon, hogy RENDKIVULI! Mar 3 megbetegedes van Magyarorszagon. Breaking news, 4, 5. Majd pont egy ilyen brutal kattintasokat hozo hirrol mondananak le, hogy fel even belul mind elpusztulunk..
A BLM féle legalis hozongesbol es rablasbol lehetett volna tobb a filmben, de ismerve, hogy mit kepvisel a Netflix, mar az is csoda, hogy ennyi bele kerult.
(Rogton a film utana tv-ben elkaptam egy hazfelujitos musort, amiben a falakra latin meg spanyol szavak voltak felirva. A padlora piros festekkel haromszogek voltak felfestve, gondolom demon idezes, aldozas, stb. celjabol. Annyira vicces volt, hogy a spanyol munkasok nem voltak hajlandoak a hazban dolgozni, mert feltek a szellemektol

Mid90s
Fu, ez nagyon tetszett basszus, viszont ritkan kivanom hogy lehetne hosszabb 10-20 perccel, a vege kicsit se fule, se farka. De Jonah Hillbol baszki ezt nem neztem ki.
A Gyongyhaju lanynal pedig megmoccant egy kicsit a naci.
Rohadt jo film, ajanlom mindenkinek.
Fu, ez nagyon tetszett basszus, viszont ritkan kivanom hogy lehetne hosszabb 10-20 perccel, a vege kicsit se fule, se farka. De Jonah Hillbol baszki ezt nem neztem ki.

Rohadt jo film, ajanlom mindenkinek.
-
Tulsagosan is komolytalan, zs kategorias forgatokonyv volt. Az otlet maga jo a maga kierkegaardi kicsengesevel:
"Egy színházban történt, hogy tűz ütött ki a kulisszák mögött. Kijött a mókamester, hogy ezt a publikummal közölje. Tréfának tartották és tapsolni kezdtek: a mókamester megismételte; az emberek még jobban hahotáztak. Azt hiszem a világ is így fog elpusztulni, okos emberek nagy hahotája közepette, akik azt fogják hinni, hogy mindez csak vicc."
De jah, nekem nem jott at. Az emlitett francia film sokkal melyebben ment bele a tarsadalomkritikaba, szamomra fogyaszthatobb volt.
"Egy színházban történt, hogy tűz ütött ki a kulisszák mögött. Kijött a mókamester, hogy ezt a publikummal közölje. Tréfának tartották és tapsolni kezdtek: a mókamester megismételte; az emberek még jobban hahotáztak. Azt hiszem a világ is így fog elpusztulni, okos emberek nagy hahotája közepette, akik azt fogják hinni, hogy mindez csak vicc."
De jah, nekem nem jott at. Az emlitett francia film sokkal melyebben ment bele a tarsadalomkritikaba, szamomra fogyaszthatobb volt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem rohadt jó lett a Ne nézz fel. Minden percét imádtam.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Akinek am valamiért bejött a ne nézz fel c. film (4x kezdtem neki de még mindig nem tudtam befejezni akkora szar --persze szubjektiv vélemény) annak tudom ajánlani a gyönyörű, zöld bolygó filmet. Francia 1996os. Hasonló társadalmi kritikát ölel fel, elvontabb kivitelezésben.
Netflixen szintén elérhető.
Netflixen szintén elérhető.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Láttam, azért sem voltam elragadtatva, de abban legalább volt egy jo akciojelenet.
Sajna a piac nagyrészét most ezek fedik le, semmilyen képregényfilmek, semmilyen streamingfilmek meg van évente pár izgalmas film, jellemzően ismert arcoktól és ennyi.

Sajna a piac nagyrészét most ezek fedik le, semmilyen képregényfilmek, semmilyen streamingfilmek meg van évente pár izgalmas film, jellemzően ismert arcoktól és ennyi.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nahát, majd nézd meg a Shang Chi-t. A világ legértelmetlenebb filmje basszus...ziro4vr írta: Eternals
Mint amikor bemész a mekibe egy szokásos jó kis sajtbureszért, aztán kapsz valami fura kézműves-szerű cuccot, amiben kevesebb az ízfokozó, egészségesebb, de nem az igazi..
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.Na meg ez az eröltetett magyarázat is vicces hogy eddig hol voltak. Ez eléggé mellé ment.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Eternals
Mint amikor bemész a mekibe egy szokásos jó kis sajtbureszért, aztán kapsz valami fura kézműves-szerű cuccot, amiben kevesebb az ízfokozó, egészségesebb, de nem az igazi..
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.
Na meg ez az eröltetett magyarázat is vicces hogy eddig hol voltak. Ez eléggé mellé ment.
Látszik rajta hogy értelmes ember rendezte, de ettől igazából csak unalmasabb és vontatottabb lett, zéró téttel. Ezen a cast se segít, a két bamba marha a trónok harcából, meg a szétbotoxolt angelina jolie.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jaja, vágom.
kíváncsi leszek arra.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Híreket mennyire követted?Remy írta: ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.
Sokkal több volt ebben, amire a két + jelenet is rávilágított.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hang a második jelenetben az nem más volt mint Mahershala Ali. Penge beköszönt szó szerint és képletesen is az MCU-ba.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- h3x0r
Mi jön még? Nem tetszett az új halálos iramban film? Vagy nem jinxelsz el egy meccset? Esetleg Hamilton jó arc? Vissza a régi Remyt!!Remy írta: ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ETERNALS: Nem annyira vészes ez, CSAK... Ha van jellegtelen, ebben a formában teljesen felesleges film az MCU-ban, akkor az ez! Szürke, túlnyújtott, hosszú, a fél cast pedig rém gyenge.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots