Remélem a történelem ismétli önmagát.

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 30., hétfő 20:42
Remélem a történelem ismétli önmagát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 20:41
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 20:24
nála is alap volt legtöbbször, és Josénál is. Sőt, amíg meg nem sérült Carlonál is....wxyz írta:Löwből én sok hülyeséget kinézek, de azt soha nem gondoltam volna, hogy egy meccs előtt az lesz a kérdés Khedira vagy Schweinsteiger kezd-e
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 30., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 20:13
influenzás elvileg, Musztafa Skoda kezdhet a helyénAcewill írta:Miért nem lesz Hummels ? Lemaradtam valamiről ??torjack írta:giroud deschamps khedirája. apropó khedira, remélem löw nem akar megint 9 emberrel kezdeni, pláne hogy hummels nem lesz.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 30., hétfő 20:13
lázas. elvileg a ghána ellen "parádésan" beszálló mustafi lesz helyette. újabb "echte" német. de a dfb-nek még ez sem elég, löw úgy néz ki, marad a 2016-os eb után is.Miért nem lesz Hummels ? Lemaradtam valamiről ??
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 30., hétfő 20:06
Miért nem lesz Hummels ? Lemaradtam valamiről ??torjack írta:giroud deschamps khedirája. apropó khedira, remélem löw nem akar megint 9 emberrel kezdeni, pláne hogy hummels nem lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 20:05
az mindig mutatja egy jó ordítással a gól utántorjack írta:csak nem csocsóznak egymás ellen? abban talán aláznánakeste sima német liba, aztán a franciák megalázzák löw csapatát. igen, a franciákmajd müller mutatja a fukkot
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 30., hétfő 20:02
csak nem csocsóznak egymás ellen? abban talán aláznánakeste sima német liba, aztán a franciák megalázzák löw csapatát. igen, a franciák
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 30., hétfő 20:01
Hát azt én is remélem, Hummels helyett Mustafi lesz gondolom, elöl meg Özil-Götze-Müller!apropó khedira, remélem löw nem akar megint 9 emberrel kezdeni, pláne hogy hummels nem lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 20:00
60.percben ott is jöhet egy Fred-Ronaldo csere. Lehet tenne hozzáziro4vr írta:Brazil meccsrol par gondolat?hehe írta:nem kell aggódni, varane mindig lehozza nulla kapott góllal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 19:59
ide a fröccsöt, hogy khedira kezd schweini helyetttorjack írta: giroud deschamps khedirája. apropó khedira, remélem löw nem akar megint 9 emberrel kezdeni, pláne hogy hummels nem lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 30., hétfő 19:58
Eddigi ket meccsen nagyon gyenge volt. Akkor meg Giroud jatszott jobban. Egyik sem egy biztos pont.Remy írta:ferni írta: ja, tényleg szépen zavarta a védőt meg ak apust![]()
Azt is kell
![]()
Na, de most is látszódott, hogy Griezmannal veszélyesebb a támadóhármas. Giroud csak ott van elől, de az ellenfélnek nem kell annyira figyelnie rá.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 30., hétfő 19:55
giroud deschamps khedirája. apropó khedira, remélem löw nem akar megint 9 emberrel kezdeni, pláne hogy hummels nem lesz.Giroud csak ott van elől, de az ellenfélnek nem kell annyira figyelnie rá.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 30., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 30., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 30., hétfő 19:53
Azert nem lesz nalunk Patohehe írta:nem kell aggódni, varane mindig lehozza nulla kapott góllal.
azért álljon meg a menet,nem szutyokválogatott ez, hanem real madrid.Lloris?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 30., hétfő 19:52
ferni írta:ja, tényleg szépen zavarta a védőt meg ak apustRemy írta:
ÁNTOÁN!!!!!
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem