Háááát. Én nem is tudom... elvileg vígjáték kategóriába van sorolva, de szerintem nekem még elmosolyodnom sem sikerült rajta egyszer sem. Lehet, hogy velem van a baj, de engem ez a film kicsit sem hatott meg, nem tartottam túl érdekesnek, sem viccesnek, sem drámainak, sem izgalmasnak, abszolút olyan semmilyen volt nekem (pedig Jay és Némabob karakterét szeretem is).
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az első 25 perc rettentően unalmas volt, Alan Rickman feltűnésének és Linda Fiorentino szépségének tudtam örülni csupán.
Először a 30. perc környékén az éttermes jelenetnél sikerült mosolyt csalni az arcomra, akkor is egy kicsit alpári, nyers humor hallatán, mikor is a szeretkezés bizonyos formáival rukkolt elő a már jól ismert Jay és Némabob páros.
A kaki szörny ... se nem ijesztő, se nem vicces, nekem kicsit feleslegesnek tűnt, persze a történetben benne szerepelt, csak hát...nem is tudom. ezekben a percekben csak Salma Hayek felbukkánásának lehetett örülni.
az egész nekem unalmas volt, sok semmilyen résszel, a befejezés sem volt túl meredek...
olvasván a hozzászólásokat, megvallom az őszintét én többre, jobbra számítottam, így hát az én pontszámom egy gyenge:
4/10
A másik filmmel jövök délután, és akkor végre sikerült behoznom a lemaradást és mindig nézhetem az aktuális filmet

kapok dicséretet a spoiler gombért?