Egyáltalán nem reménytelen a helyzet, persze ha a jobbik periódusból indulok ki. Az eleje valami borzalom volt..

Az meg, hogy Bale már most le lett írva.. Nem is kommentálom inkább.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. október 26., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 26., szombat 21:19
csak hozzáteszem...ebben a szezonban Özilnek ebben a csapatban nincs olyanja, hogy helyepetiamadridista írta: Özil helyén Isco
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. október 26., szombat 21:17
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:13
támadásban fel, de semmi kiemelkedő. védekezésben még a második félidőben is gyakran keresni kellett, mert fenn ragadt, ha egy jobb formában lévő csapat ellen játszunk, ott komolyan lehetett volna büntetni. A szépítő gólunk után tudom, hogy már alig volt pár perc hátra a meccsből, de baromira idegesített, hogy két olyan szituáció volt amikor nálunk lehetett volna a labda, de mind a kétszer elpattan tőle az ellenfélhez. Nem volt jó és kész.ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavult
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 26., szombat 21:12
a nullát akárhogy hatványozhatod, nulla marad...___Samy___ írta:ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavultCarvajal: Szerintem pocsék volt. 0/5
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 26., szombat 21:08
ez érdekes, szerintem a második félidőben az ő játéka is hatványozottan feljavultCarvajal: Szerintem pocsék volt. 0/5
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 26., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 26., szombat 21:00
nem, nem ülhetett. Hülye ötlet volt. Mint ahogy az is h egy Real Madridban 1 szem kreatív játékos kezd, de az ő szerepét is inkább az agysebész Ramos vette át. Carlo már az elején elbaszta. És még szünetben se volt képes váltani. Ez a meccs rajta ment el, mint ahogy az egész eddigi gyengélkedésünk az ő sara.csabi87 írta:Nem értem minek szidjátok Ancelottit,mert ez a Ramosos dolog ugyan úgy ülhetett is volna akkor meg ő lenne a király.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 26., szombat 20:59
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2013. október 26., szombat 20:57
az igazat megvallva szerintem a hátsójára ment az a pár kilópeti_madrid írta:Én is úgy láttam, hogy megemberesedett kicsit, de ez nem feltétlen lehet káros, legalább nehezebb lesz elnyomni.69erssam írta:amúgy..felszedett pár kilót?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. október 26., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. október 26., szombat 20:48
Én is úgy láttam, hogy megemberesedett kicsit, de ez nem feltétlen lehet káros, legalább nehezebb lesz elnyomni.69erssam írta:amúgy..felszedett pár kilót?
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2013. október 26., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 26., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 26., szombat 20:26
Lószart nem fog ez észrevenni, ugyanúgy fogja tolni Khedirát, ahogy eddig is, miért is változtatna? Ha eddig nem vette észre, hogy mekkora egy szerencsétlen nyomorák az az ember, akkor soha nem is fogja. Ugyanúgy mellőzni fogja Casemirot, és ma hiába szállt be jól Jesé és rúgott gólt, az istenért nem őt fogja nyomatni, hanem a nyámnyila Moratát. Ja és még ott van Bale, akit meg kénytelen játszatni.Kerlon írta:Remélem Ancelotti lassan észreveszi, hogy mi a jó és mi nem. Illarra-Modric alapvető a 3. ember meg mindig ellenfél függő...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. október 26., szombat 20:26
Hát azért pár dolgot lehet a bíró számlájára írni. Tudom tőlük is el vett egy tizit (Cesc-Pepe eset). De azért valljuk be, Adrianot (szerintem) már az első félidőben ki kellett volna állítani, a hentelése durva nyújtott láb volt, amikor Cristianora ráment, és volt 1 eset, amikor kézzel "passzolt" Valdeshez a tizenhatoson belül a félidő végén CR beadása után. Mascherano pedig simán felöklelte CR-t a második félidőben a tizenhatoson belül. Na ezeket figyelembe véve teljesen más lett volna a meccs összképe. De nem panaszkodok rá nagyon, mert szépen játszottunk, csak sajnálom az elhullajtott ponto(ka)t.adamzz írta:ez az, énsem. Az első félidő után kellemes meglepetés volt a második, egyértelmű,h Carlo beszari taktikája volt az első félidőnk kudarca. A szerencsével is hadilábon állunk, a biró az meg csak a szokásos volt. Ezután a meccs után nem szabad birózni, mert megvolt a lehetőségünk az egyenlitésre. A játék az több mint biztató volt a második félidőben, ezt akarom látni. Lényegretörő foci volt, a végén elszabta Varane akin látszik a meccshiány, és Diego is. Benzema lövésén már láttam ahogy nekifutott,h jó lesz de ennyire.. Sajna nem ment be. A szezonban ez az első(!) meccs, a nyári felkészülésen kivűl, ahol tetszett a játék, és ez a Nou campban volt, igy kell tovább haladni. Várom a juve elleni meccset.___Samy___ írta:egyáltalán nem vagyok dühös a csapatra
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 26., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 26., szombat 20:23
nehéz hova tenni ezt a meccset, mert nem tudom a Barca volt xar, vagy mi voltunk aránylag jók a 2. félidőben...
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 26., szombat 20:22
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem