Majdnem kiment a fejemből, hogy ma kell hoznom az ajánlásomat, de miután itt járt a Mikulás, egyből eszembe jutott, hogy még valami bizony hiányzik...
Végig egy film volt a listámon, egy héttel azután néztem meg, amikor A vadászat c. filmet hoztam nektek ajánlásként az előző turnusban, ugyanúgy vagyok ezzel a filmmel is, hogy nem elég, hogy új, és megnéztem, a többségnek is látni kell, és érdekel a véleményetek is róla.
Most, hogy jönnek az ünnepek, majdnem bedobtam nektek egy igazán családias, de mégis nagyszerű drámát, ami 9 pont nálam, de végül nem változtattam meg az eredeti tervemet, talán majd legközelebb...
Chan-wook Park (Oldboy, Bosszú-trilógia ugye) kivételesen angol-amerikai filmet rendezett nekünk idén, az operatőr maradt ázsiai, Chung-hoon Chung, itt is remek munkát alkotott. Többször is hoztunk már nektek ázsiai filmet, egyik sem lett igazán nyerő a nagytöbbségnél, de remélem a rendező nem veszi el senkinek a kedvét, és előítéletek nélkül fogtok leülni elé.
Wentworth Miller (Szökés) írta a történetet, a forgatókönyvet, először csinált ilyet, korrekt lett.
Nagyon jó színészi alakítások, végig fordulatos történet, nagyszerű képi munka, remek zene jellemzi, nálam 8-9 között mozog, még eldöntöm, hogy hány pontot fog kapni tőlem itt.
Szóval az ajánlásom:
Vonzások (Stoker, 2013)
Remélem még nem sok mindenkihez jutott el, és tetszeni fog a többségnek, jó filmezést!