Nem tom, engem zavar, nem sok koncepciót látok ebben a Lakersben. Kicsit ilyen, rakjuk fel Russt, Lebront meg Melot, aztán majd passzolgatnak, valaki rádob pár contested triplát, hátha beakad és csá.Tjacks írta: Nyilván olvas minket, azóta megint elgurult a pirula![]()

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mintha én írtam volna.nmate írta:Védekezésben meg a térdein támaszkodott, alig kapott levegőthehetheoriginal írta: kozben kyrie laposföld irving is visszatért, csak bornready meg picit jobban odatette, elso fel negyedben 20 vagy hány pont![]()
![]()
De nagyon érezte.
Irvingnek örülök is meg nem is, mert egyik legjobb aktív támadójátékos még mindig, egyértelműen a pályán a helye egy ilyen kaliberű játékosnak, viszont ez a Nets elég overpowered scoringban, ráadásul Harden olyat képvisel amit borzalmasan gyűlölök, nem akarom, hogy gyűrűt nyerjen, szóval basszák meg, utálom őket.![]()
Nagyon kell mert láthatóan elfáradt most a Gsw, én - hosszútávon - sokat nem várnék Klaytől, bár nyilván biztató hogy bemelegítéskor bevág 24-25 triplát zsinórban, láthatóan jól mozog.hala real írta: Klay valoszinuleg a Cavs ellen terhet vissza hetfo hajnalban.
Nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen allapotban van/lesz.
Szerintem van esely, hogy jol jojjon vissza, KD-nek is sikerult, de nyilvan neki "csak" egy nagy serulese volt.
Kerr lenyilatkozta hogy kezdő lesz amikor visszatér, nem fog szórakozni.Ebből következtetve már 1 hónapja is bedobhatták volna percekre, de "tutira" akartak menni.
-
hehetheoriginal írta: 40k meglesz, 214 meccs csak az alapszakasz a kövi 2,5 idenyre, 4106 pont kell neki, ez 20 pontos atlag, ha nincs sulyos serules, az meglesz.
így utána számolva tényleg meglesz. + all time top5 assist, és steal, áhh beteg genetikája van a faszinak.
Nyilván olvas minket, azóta megint elgurult a pirulaTjacks írta:
Hát az elmúlt másfél év alapján úgy néz ki neki is reszeltek, halandó lett Ő is.

- nmate
Védekezésben meg a térdein támaszkodott, alig kapott levegőthehetheoriginal írta: kozben kyrie laposföld irving is visszatért, csak bornready meg picit jobban odatette, elso fel negyedben 20 vagy hány pont![]()
![]()

Irvingnek örülök is meg nem is, mert egyik legjobb aktív támadójátékos még mindig, egyértelműen a pályán a helye egy ilyen kaliberű játékosnak, viszont ez a Nets elég overpowered scoringban, ráadásul Harden olyat képvisel amit borzalmasan gyűlölök, nem akarom, hogy gyűrűt nyerjen, szóval basszák meg, utálom őket.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kozben kyrie laposföld irving is visszatért, csak bornready meg picit jobban odatette, elso fel negyedben 20 vagy hány pont

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Imádom az apja sztorijátnmate írta:Miami szeret belekötni a balkán arcokba, bár Jokicot sem, de Nurkicet totál nem ajánlom nekik, főleg fater miatthehetheoriginal írta: Ugyanígy a játékosok is puhak, ugyanezen a meccsen herro egy sima zarason akadt ki, aztan kapta is a pofont![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Miami szeret belekötni a balkán arcokba, bár Jokicot sem, de Nurkicet totál nem ajánlom nekik, főleg fater miatthehetheoriginal írta: Ugyanígy a játékosok is puhak, ugyanezen a meccsen herro egy sima zarason akadt ki, aztan kapta is a pofont![]()

- hehetheoriginal
Ugyanígy a játékosok is puhak, ugyanezen a meccsen herro egy sima zarason akadt ki, aztan kapta is a pofont

thereisonly1ronaldo
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Klay valoszinuleg a Cavs ellen terhet vissza hetfo hajnalban.
Szerintem van esely, hogy jol jojjon vissza, KD-nek is sikerult, de nyilvan neki "csak" egy nagy serulese volt.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nmate
Rubio szezonjának vége...

-
Néztem végig a meccset, még mindig nem sikerült felfognom hogy bukta el ezt a Suns. Warriorsnál Poole,Wiggins is offos volt a kezdőből. Ayton amíg pályán volt kb mindent bedobott, nem vágom a meccs végén miért ült annyit a padon.hala real írta: Azert nem gyenge, hogy kb a fel csapat hianyzott, es megis nyertek.![]()
Porter dobásai a végén kimerítik a clutch fogalmát, bírtam ahogy kinéz a suns padra folyamatosan.
- nmate
Bucks meccs utolsó 6 percet érdemes megnezni, hogyan rakta meg Jannisz a méteres kékeressel a Celticset
- hehetheoriginal
Kulon highlight reel van youtubeon a balfaszkodasaibol.nmate írta: Westbrook mezőnykísérletre sem ajánlom a felesezést.
Sikeres kosárra már inkább
4/20, ez valami borzasztó.
Tragedia bazmeg, ha ostoba jatekost keres az ember, az o feje van a leirasban peldakent az biztos.
Az a szomoru, hogy ennyi ev utan se kepes tanulni a hibaibol es meg inkabb önfejű es ostoba.
Ha lenne ver az edzoben es a csapat erdekei lennenek eloterben, mar reg a pad vegen vagy ott se ulne
thereisonly1ronaldo
- nmate
Westbrook mezőnykísérletre sem ajánlom a felesezést.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
pheco írta:Attol az 5-tol nem rugtal be, de ha a kiserleteknel ittal akkor nem volt rossz estedikelemen5 írta: Curry keze mennyire hideg?
3 pontosonként 2 cent rövid vállalható?![]()
![]()

Legközelebbre más játék kell..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Azert nem gyenge, hogy kb a fel csapat hianyzott, es megis nyertek.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Attol az 5-tol nem rugtal be, de ha a kiserleteknel ittal akkor nem volt rossz estedikelemen5 írta: Curry keze mennyire hideg?
3 pontosonként 2 cent rövid vállalható?![]()

- nmate
Valami 13 pontot átlagol karácsonykor, meg 20%-os triplát.
Suns ellen mennek, szerintem ma nem baszol be.
Suns ellen mennek, szerintem ma nem baszol be.