Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
OFF
Re: OFF
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem arra gondoltam, Mátrai Csillagok Éjszakai TT a becsületes neve, ami ugyanakkor zajlik, és az csak szelíd 40 km. Nekem max. 50-60 km a komfortzóna, afelett már nem esik jól, és egyre inkább a határok feszegetésébe fordul át, mint kikapcsolódásról. Fizikummal még csak-csak bírom, bár közel egy mázsát kell fel-le utaztatnom, és a szintkülönbséget a térdek-bokák nem köszönik meg. Na de mentálisan még sokkal rosszabbul viselem a monoton lépkedést ha 12+ órán keresztül tart.Tjacks írta:
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
Szóval az éjszakai Mátrát imádom, a szerényebb létszám miatt nincs akkora kapkodás, több idő van beszélgetésbe elegyedni, és hát sokkal ritkábban is van rá alkalom, akár 1 órán keresztül is lehet úgy haladni, hogy egy lélek sincs sehol. De a szintidőt ott is nagyon komolyan veszik, 40 másodperces késésnél sincs kegyelem, tavaly szemtanúja voltam egy ilyen esetnek, szegény srácnak nem volt őszinte a mosolya.
Egyébként érdekelne még pár 100 feletti kihívás, de ahhoz hogy rendszeresen bírjam az ilyesmit, le kell pattintani az 5-10 kiló fókazsírt, ami télen hőszigetel, és nyaraláskor a tengerfelszínen tart.
Egyszer az életben jó lenne megcsinálni a Vadrózsa160-at, de ezen a ponton már nagyon nagy a dilemma. Egyfelől fiatalabb már nem leszek, és nincs hova halogatni a fizikai kihívásokat, másfelől azért már megkérdőjelezi az épelméjűség meglétét, azaz hogy megérné-e azt a nagyon-nagyon sok energiát beleölni, hogy feljöjjek arra a szintre, amivel lehet esélyem megcsinálni ezt az önsanyargatást.
Azon végigmentél már?
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem a hangositassal komoly gondok voltak, mi álló helyen nem mindent hallottunk. Ez sokat levett nálam az élményből.gutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
De maga az ének, a színpad, a látvány, az abszolút top szint. Néha picit leült a dolog, de szerintem kihozta magából a maxot. Nem kis teljesítmény 3szor egymás után.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az előző években faszenes grillel nyomtam, de idén beruháztam egy gázosra próba cseresznye és már ki is lett jópárszor próbálva és eddig nagyon tetszik. Könnyebb, mert kevésbé idő igényesebb mint a faszenes, míg az teljesen izzásnak indul, addig a gázoson begyujtod melegíted 1-2 percig és mehet is bele a husi. Meg ízre is van olyan finom a gázosban készültnek, mint a másiknak, sőt másnap finomabb is, mert a szenesben készült inkább csak frissen jó, másnap már szinte csak a füstöt érzed rajta.
Szóval én most így a kettőt összevetve a gázosra szavazok. Rád jön a hirtelen grillezhetnèk begyujtod aztán már megy is.
Szóval én most így a kettőt összevetve a gázosra szavazok. Rád jön a hirtelen grillezhetnèk begyujtod aztán már megy is.
- ___Samy___
Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Gratulálok füst!
Belenyúltál ezzel az éjszakával, édesapám hasonló tapasztalatokat osztott meg.
A Kinizsi legendásan "gyér" az ellátásban, és ez a nevelési díj ellenében elhiszem hogy sokaknak szúrja a szemét,én már megszoktam.
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
Le a kalappal, jó pihenést!!
Belenyúltál ezzel az éjszakával, édesapám hasonló tapasztalatokat osztott meg.
A Kinizsi legendásan "gyér" az ellátásban, és ez a nevelési díj ellenében elhiszem hogy sokaknak szúrja a szemét,én már megszoktam.
Le a kalappal, jó pihenést!!
De érted, egész világ azon parázik Kína mikor támadja meg Taiwant és robban ki még nagyobb háború, ő meg ismeri magát és nagy lelki nyugalommal befoglal egy repjegyet. GG.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Köszi!Tjacks írta: Sok sikert Füst a mai naphoz!
Holnap - vagy amikor újra szalonképesnek érzed magad- írj egy rövidet
![]()
Most értem haza, mielőtt megyek aludni, összeszedem pár mondatban.
Végül is sikerült végigmenni a Kinizsin, sikerült a 23. óra előtt beérni a célba, amivel elégedett vagyok, bár a az elején még törekedtem a 20-as alatti szintre, félidőnél 57 km volt mögöttem, szóval bizakodó voltam, gondolván hogy a neheze letudva. De az utolsó 40 km-re máshogy gondolta a Gerecse, és leszakadt az ég, teljesen visszavetette a tempómat, így voltak pillanatok amikor a teljesítés is kérdésessé vált, mert minden időtartalékot elvesztettem a végtelen éjszakai dagonyában, szóval bele kellett futni a végén, amit gyűlölök.
Igazából ha az elejét nem tolom meg ész nélkül, akkor minden bizonnyal osztozok nagyon sokak sorsában, és simán fel kellett volna adjam. Nos kíváncsi leszek mennyien tettek így.
Állítólag a Kinizsi az egyszerűbb 100-asok közé tartozik, de engem ez most nagyon csúnyán megrakott, reggelre semennyi energiám nem maradt.
Egyébként vegyesek az érzéseim, a túratársak java példásan viselkedett, rengetegszer néztünk egymás után, hogy minden rendben van-e, és ez jó. Viszont őszintén szólva az eddigi tt tapasztalataim alapján a K100 szervezői nem nagyon lehetnek büszkék magukra. Máshol ingyen hoznak vizet, teát, fröccsöt, illetve mindenféle elemózsiát a 2-3 ezres nevezési díj ellenében, a Kinizsin pedig gond nélkül ott lehet hagyni a nevezési díjon felül 15-20k Ft-ot a nem túl etikus árszabás miatt. Na persze ez az ő dolguk, de nekem kb. mindenhol máshol szebbek voltak az emlékeim e téren.
Ettől függetlenül vissza fogok térni, talán már jövőre is, bár sajnálatos módon egybeesik az éjszakai mátraival, amit viszont pont a szervezők extra hozzáállása miatt nehéz elengedni. De majd alakul. Köszi még egyszer azt érdeklődést, és a korábbi segítséget!
Oruljetek neki, hogy a dontot meg nezni sem tudja. EZ win.
Cserebe latja a Metallica utolso koncertjet.
Cserebe latja a Metallica utolso koncertjet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jajj, az de fasza volt… egy hettel korabban van, mint ahogy a Pool jatszott, akkor arra meg kimegyek. Ez meg kuka lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Realista24 » 2020.03.10. 14:11
Na már írják is, hogy készülnek a BL és EL felfüggesztésére.
Remy » 2020.03.10. 15:22
Csak a City meccset tartsák meg, a többit magasról...
Kerlon » 2020.03.10. 16:03
Miért kint leszel? Borítékolható a kiesés? GGBB Remy
Remy » 2020.03.10. 16:14
Kint.
Mondjuk nem számítottam rá, hogy 1 héttel a meccs előtt izgulni kell, hogy be tud-e menni az ember a meccsre vagy sem, függetlenül attól, hogy megvan minden hozzá... 
Remy » 2020.03.12. 18:55
Na, csak hivatalos lett.
Na már írják is, hogy készülnek a BL és EL felfüggesztésére.
Remy » 2020.03.10. 15:22
Csak a City meccset tartsák meg, a többit magasról...
Kerlon » 2020.03.10. 16:03
Miért kint leszel? Borítékolható a kiesés? GGBB Remy
Remy » 2020.03.10. 16:14
Kint.
Remy » 2020.03.12. 18:55
Na, csak hivatalos lett.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Akkor ezek szerint Ciprus volt…
Szörnyű.
Nem akarsz valami lakatlan szigetre költözni egy időre?
Szörnyű.
Nem akarsz valami lakatlan szigetre költözni egy időre?
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ciprus vagy Mallorca, passz.Steve írta:Nem a Kanári-szigetek volt?Remy írta:
Ott nem jartam…. Meg.![]()
Itt írtál valamiről, hogy mész. R24 mondta is, hogy ne tedd mert a kedvenc nyaralóhelye..erre tűzvész lett.![]()
Vagy az Ciprus volt?![]()
De iden mar repjegyvasarlas utan sikerult Tajvanra is komolyabb fajta foldrengest hozni.
Hongkongra meg nem tudom mi var. Lehet jonnek a kinaiak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Steve
Nem a Kanári-szigetek volt?Remy írta:Ott nem jartam…. Meg.Steve írta:
Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…
![]()
![]()
Itt írtál valamiről, hogy mész. R24 mondta is, hogy ne tedd mert a kedvenc nyaralóhelye..erre tűzvész lett.
Vagy az Ciprus volt?
- Remy
- Kapcsolat:
Ott nem jartam…. Meg.Steve írta:Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…h3x0r írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2019.02.02. 18:58
Volt már valaki átutazóban Pekingben? Értem ez alatt, hogy a végcél esetleg Dél-Korea, Japán, stb, de az átszállás Pekingben volt.
Es rahozta a vilagra a covidot![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy remlik, hogy hazardot is o nullazta ki.
- Steve
Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…h3x0r írta:HozzászólásSzerző: Remy » 2019.02.02. 18:58___Samy___ írta: Hat erre en mar nem tudok mit mondani. Azert jo lenne a top5 Remy momentet osszegyujteni![]()
Volt már valaki átutazóban Pekingben? Értem ez alatt, hogy a végcél esetleg Dél-Korea, Japán, stb, de az átszállás Pekingben volt.
Es rahozta a vilagra a covidot![]()
- h3x0r
HozzászólásSzerző: Remy » 2019.02.02. 18:58___Samy___ írta: Hat erre en mar nem tudok mit mondani. Azert jo lenne a top5 Remy momentet osszegyujteni![]()
Es rahozta a vilagra a covidot