Realista24 írta:
Pálya közepén lefújta, mert nem volt biztos benne, hogy volt-e szabálytalanság vagy sem. Korrekt bírói döntés, nem értem miért kell röhögni rajta. Nem befolyásolt semmit.
Fújnak össze-vissza random módon, csak gondoltam ha annyira lessük, hogy az ott tizi volt e v sem, akkor ezt meg háttal nézte be a bíró. Korrekt? Tehát ha nem vok biztos benne be kell fújni mert az a korrekt? Itt például 6an támadtunk volna vissza, amiből könnyen gólt szerezhetünk. Azt tudjuk, hogy a Barca ebből szépen megél, mármint, hogy labdaszerzés után (az ellenfél térfelén) villamgyorsan kapu előtt vagyunk 3 passzal. Ehelyett kifelé szabi és 2 sárga nekünk. Igaz Suarez és Busquets a két fő reklamáló, amit én is elitélek, mert minek egyértelmű helyzetekben jártatni a szánkat. Múltkor volt egy jó riporteri duma, hogy azt a szabálytalanságot még nem találták fel amit Busquets elismer.
De ebben a helyzetben én is odamentem volna. Nem elég, hogy amúgy is vak, de most már azt hiszi, hogy hátul is van szeme. Nem látott semmit az az ő baja, rosszul helyezkedett. Hogy lehet egy bíró a labdának háttal?? Hányszor volt olyan, akár meccset eldöntő szitu, hogy a biró később azt mondta azért nem fújt, mert takarásban volt és nem volt biztos benne.
Ez a félkegyelmű meg a hasára ütött. Egy jó bírónak kézben kéne tudnia tartani egy feszült, pörgős meccset, az a dolga. De hát tudjuk, hogy milyen a játékvezetés.