IkerCasillas írta:R.M.C.F írta: sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
Oké, hogy Te megmondtad, de ki volt az, aki ennek ellenkezőjét állította? Emlékszem szerint elvétve akadt 1-2 ember, aki azt mondta, hogy ez a city komoly eredményeket fog felmutatni idén a nemzetközi porondon.
Nem idénről beszéltem,hanem amikor beszálltak a nagy buliba,jött a sírás, hogy mi lesz itt,meg a city agyonver majd mindenkit nem lesz esély másoknak....voltak hírek hogy mennyi pénzt fognak beleölni stb.......és elég sokan voltak nem 1-2.
sonic írta:R.M.C.F írta:Mekkora heteken át tartó vitáim voltak anno még amikor tolták bele a pénzt,és sok ember nyafogott , hogy a city majd mindenkit megver,nem lesz értelme a bl-nek stb...akkor is ezt mondtam,a pénzt lófasz,édes kevés a sikerhez.
De ugyanezt elmondtad a Chelsea-nel is, hogy a penz lofasz, nincs multjuk meg tradiciojuk, ez a BL-ben keves, esatobbi...
Aztan megnyertek.

Jó látni,hogy emlékeznek még arra amit írtam évekkel korábban,de a tradició,koncepciót pont a cityre írtam.
A pénz csapatok,chelsea,city,psg,monaco stb....max pillanatnyi eseti eredményt tud felmutatni de ott is inkább a saját környezetben,oké a chelsea behúzott egyet,de ez nem egy állandó tényező, és egyébként is a chelsea JM alatt,nagyon jól meglett építve, az a kp-a,az a stílus,az a szemlélet ment tovább miután elment onnan. Erősek,ez igaz,és veszélyesek bárkire, ezt adnom kell.Ezzel nem tudok vitába szállni.
Pl ha city vagy psg bejutna valahogy egy bl döntőbe,kizárt hogy ott azt megtudja nyerni, az nagyon nagy csoda lenne,persze sok csoda volt már,de nem tudom elképzelni,mert az ilyen csapatok,nem tudnak általában egy nagyon döntő,sorsdöntő pillanatban eléggé koncentrálni...begörcsölnek,illetve nem biztos hogy elég pár nagyobb név,mert nincsen kiépítve egy komoly koncepció.Ezen felül több tényező számít szerintem....egy tradicionálisabb klub, a nagy feladatokat jobban veszi talán.
Kicsit össze vissza lett.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.