HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. július 9., szombat 16:59
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 9., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. július 9., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. július 9., szombat 8:00
Én nem akarnék rosszat Messinek, de az ítéleteknél a kettős mérce igenis létezik, állítom.donor írta:Csoki, az ilyeneket nem ítélik el. Ezek az ugynevezett öltönyos tolvajok.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 8., péntek 11:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. július 8., péntek 11:26
"Első fokon ötéves börtönbüntetést kapott az a férfi, aki Makón három rúd szalámit lopott egy áruházból. Amikor a biztonsági őrök fel akarták tartóztatni, rájuk támadt. A biróság szerint ez rablás, és mivel a férfi visszaeső, öt évre ítélték. Nyolcezer forint értékű szalámiért."CS0ki írta:Azért kiváncsi vagyok kit csiknak le piti lopásért fél évre...Gusztustalan ez a kettos merce, valakit egy piti lopasert elitelnek fel evre, mehet a bortonbe,
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 8., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 8., péntek 10:10
Azért kiváncsi vagyok kit csiknak le piti lopásért fél évre...Gusztustalan ez a kettos merce, valakit egy piti lopasert elitelnek fel evre, mehet a bortonbe,
És akit ilyenért elitélnek, az felfüggesztett börtönt kap?valaki az EU-s penzeket sikkasztja, meg papiron epit gyarakat tobb milliard Forintbol,
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 7., csütörtök 19:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 7., csütörtök 18:10
jogos, a büntetés mértékére utaltam, ami ugye szintén kérdőjel, mint te is kifejtetted.CS0ki írta:
Őt is elitélték...
És azért elég nehéz megítélni, hogy a spanyol törvények milyen büntettet milyen büntetéssel szoktak...büntetni() Kicsit sok a bűn. És hogy pontosan milyen vétségekkel vádolták, speciel én nem tudom, annyi, hogy adócsalás, az kicsit tág fogalom. Éppenséggel lehet, hogy a bíró még kicsit nyomot is a büntetésen, hogy ismert emberrel is példát statuáljon, egy noname figura meg megúszta volna kevesebbel is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 7., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. július 7., csütörtök 15:56
Tónit se teszi kid a F...szSteve írta:Ha lenne gerinc a barcelona vezetésében..nyilván nincs..akkor már holnap bejelentenék, hogy kirúgják a tolvajt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. július 7., csütörtök 14:32
Őt is elitélték...Azért gyanítom nagyobb szerepe volt annak, hogy meg tudott fizetni egy tisztességes ügyvédet, mint annak, hogy sokszoros aranylasztis focista. Engem nyilván elítélnének, mert még egy közepes ügyvédet se tudnék megfizetni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. július 6., szerda 19:54
De ez mi már, mondta, hogy nem tudott semmiről, ő csak aláírta a papírokat, de fogalma sem volt miket ír alá.kanye írta:Simán kinézem belőle, hogy nem tudott a dologról, vagy csak minimálisan.
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. július 6., szerda 18:39
Neked mennyivel lenne több, ha őt leültetik?Steve írta: ...nyilván..![]()
...nyilván nem...
A felvetés természetesen költői volt. Azt meg embere válogatja, hogy ki mit fogad el, ki mit tart a mai világban és úgy eleve normálisnak.
Viszont ha évekig kellett hallgatnunk a Messi jó fiú faszságot karöltve a több mint egy klub nagyzolással akkor szerintem a minimum, hogy egy gúnyos mosollyal elmormoghatjuk itt a magunkét.
Több nekünk szurkolóknak nem jut, ők meg lophatják tovább az euró millióikat arcátlanul, pofán köpve az embereket.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2016. július 6., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. július 6., szerda 18:26
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. július 6., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. július 6., szerda 17:52
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. július 6., szerda 17:27
Egy normális világban ahol a becsület, tisztesség, példamutatás a fő, es nem a pénz, a marketing, a csalás es miegymás miközben mennek a jó pofizások... Ott igen ki lenne rakva a csapatból.kanye írta:Nyilván kiteszik csapatuk legjobb játékosát, meg azt az embert aki Ronaldo és Neymar után a legnagyobb marketingértékkel rendelkezik.Steve írta:Ha lenne gerinc a barcelona vezetésében..nyilván nincs..akkor már holnap bejelentenék, hogy kirúgják a tolvajt.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem