HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. szeptember 18., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 18., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 18., péntek 13:02
Ez a mai európai társadalom rákfenéje, és ez fogja a sírba vinni. Ez a nagy emberség.BlancoMark írta: És szerinted a rendőr aki próbálta visszahúzni miért nem rugdosással akarta elérni hogy megálljon? Emberségből. Nekem is meg van a véleményem a menekültekről, de szerintem borzasztó hogy valaki ebben az egészben nem lát semmi kivetnivalót.
Szerk.: Az meg a másik, hogy az apa nem egy "semmirekellő", első osztályú edző volt, ezenfelül ha jól tudom az ISIS megkínozta. Ha ez mind igaz, akkor ő az utolsó aki ezt érdemelte.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. szeptember 18., péntek 12:36
És szerinted a rendőr aki próbálta visszahúzni miért nem rugdosással akarta elérni hogy megálljon? Emberségből. Nekem is meg van a véleményem a menekültekről, de szerintem borzasztó hogy valaki ebben az egészben nem lát semmi kivetnivalót.Nem értem mi a gond a nővel. Ha jól tudom a törvényeket (!), akkor amennyiben bármilyen törvénysértést észlelsz, jogod van az elkövetőt feltartoztatni, átadni a hatoságoknak. Na most a faszi egyrészt kitört a táborból, másrészt ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem értem mi a probléma.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 18., péntek 12:33
Nem értem mi a gond a nővel. Ha jól tudom a törvényeket (!), akkor amennyiben bármilyen törvénysértést észlelsz, jogod van az elkövetőt feltartoztatni, átadni a hatoságoknak. Na most a faszi egyrészt kitört a táborból, másrészt ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem értem mi a probléma.M1Ö írta:Ez itt off, meg az OFF topikban nem akartám belekeveredni, mert teljesen más a véleményem erről az egészről, mint a fórumozók 80%-ának. De ez kib*szott gusztustalan volt. Elhiszem, hogy poén, meg minden, de normális esetben ilyen dolgokkal nem poénkodik az ember. Az a nő is belerúg egy KISLÁNYBA, legyen az szír, afgán, lengyel, magyar, ázsiai, amerikai... Hát egy kutyába nem rúgok bele... Semmi emberség nincs ezen a k*rva világon, semmi....Becksy23 írta:És miért? Esni már tud, gondolták fociban úgy is az az egyik legfontosabb tulajdonság? Lesznek itt nagy borulások Getafe meccseken...![]()
Na mindegy, bocs az offért...
Nem az évezred vicce, de van benne igazság. Egy picit vicces is.Realista24 írta:Szerinted vicces vagy?Becksy23 írta:És miért? Esni már tud, gondolták fociban úgy is az az egyik legfontosabb tulajdonság? Lesznek itt nagy borulások Getafe meccseken...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. szeptember 18., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:12
Azért az erős, de most Orbán szerintem jól cselekedett, mert kezelhetetlen állapotok is lehetnének. Persze most sincs megoldva minden, de legalább egy értelmes rendszer van kiépülőben és - mielőtt Pipita betámad - én sajnálom a menekülteket, de ha itt akarnak élni, akkor kezdésnek csinálják azt, amit a szabályaink/EU szabályai előrínak és na azzal kezdjék, hogy tüntetnek meg hasonló.füst írta:Hát srácok, most olvasgatom a vendégbejegyzéseket OV profilján facebookon... ennyi hálálkodó kommentet én még nem láttam egy helyen, nempláne ennyiféle nyelven összeömlesztve. Ki gondolta volna? Úgy tűnik sokak véleményét képviseli mostanság.
Youtube-on is egy videó alatt egy ir és egy lengyel veszett össze azon hogy melyikük akarja jobban államfőként/miniszterelnökként OV-t a saját hazájában.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:11
miro írta:Most beszéltem Faterommal.
Tényleg lehet hogy lesz behívás a katonaságba 18-tól 40 éves korig?
Azt mondta hogy a hivatásos sofőröket (pl ő buszsofőr) már hívogatják.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:10
Mondjuk a sofőrök lehet a menekültek szállítására kellenek, mert amúgy sehol nem találkoztam még azzal, hogy besorozás lenne.miro írta:Most beszéltem Faterommal.
Tényleg lehet hogy lesz behívás a katonaságba 18-tól 40 éves korig?
Azt mondta hogy a hivatásos sofőröket (pl ő buszsofőr) már hívogatják.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: füst » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:25
Köszi az infót!Realista24 írta:Sima credit cardos fizetést használok.
Es igen, az opt-ot érdemes csekkolni. Nalam 20 napos volt a max, de 10 nap korul feladta.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:03
Nem vezethetsz vele. Mondjuk hogy mi értelme van az egy remek kérdés, régen országon belül az is elég volt, csak külföldre volt kevés.L.Miki írta:Egy kérdés azoknak, akik már rendelkeznek jogosítvánnyal:
Igaz-e az, hogy ha valaki levizsgázik forgalomból és már meg van minden vizsgája, be megy az okmányirodába és ott kap egy A4-es méretű lapot, melyen az adatai vannak feltüntetve, melyek majd a rózsaszínű hivatalos jogosítványon rajta lesznek... vezethet már azzal?
Nagyon bonyolultan van megfogalmaza, de biztos értitek.![]()
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:57
Igen-igen, én is azt hiszem h azért.Realista24 írta:Alipayben nem vagyok otthon, nem azzal szoktam fizetni![]()
gondolom azért nem tudsz aktát nyitni, mert már nyomtál egy cancel ordert, nem?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:38
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:36
Nem.L.Miki írta:Egy kérdés azoknak, akik már rendelkeznek jogosítvánnyal:
Igaz-e az, hogy ha valaki levizsgázik forgalomból és már meg van minden vizsgája, be megy az okmányirodába és ott kap egy A4-es méretű lapot, melyen az adatai vannak feltüntetve, melyek majd a rózsaszínű hivatalos jogosítványon rajta lesznek... vezethet már azzal?
Nagyon bonyolultan van megfogalmaza, de biztos értitek.![]()
Köszi előre is!
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem