Bírom, de nekem Mitchellel felvaltva fér csak be AS csapatba.Tjacks írta:draymond on Ja Morant
Nyugaton kit raknátok négyesnek? Green?
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 23., vasárnap 14:58
Bírom, de nekem Mitchellel felvaltva fér csak be AS csapatba.Tjacks írta:draymond on Ja Morant
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 22., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 20., csütörtök 6:44
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 17., hétfő 14:58
De ebben sincs sok koncepcióimpossible írta: Gondolom az alapvető koncepció az lett volna, hogy Bron a ballhogger aztán osztogatja ki tempókra Davis-Melo és a többi spot up shooternek és Russal ezt tehermentesíteni 25 percre. Mármint logikusan. Ehhez képest odaadják sokszor a labdát Russnak isora, amihez már évek óta kevés, Davist felzabáltatták uselessé centerbe és a többi kinti dobó is full betli.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. január 17., hétfő 8:01
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. január 16., vasárnap 21:01
Gondolom az alapvető koncepció az lett volna, hogy Bron a ballhogger aztán osztogatja ki tempókra Davis-Melo és a többi spot up shooternek és Russal ezt tehermentesíteni 25 percre. Mármint logikusan. Ehhez képest odaadják sokszor a labdát Russnak isora, amihez már évek óta kevés, Davist felzabáltatták uselessé centerbe és a többi kinti dobó is full betli.nmate írta:Nem tom, engem zavar, nem sok koncepciót látok ebben a Lakersben. Kicsit ilyen, rakjuk fel Russt, Lebront meg Melot, aztán majd passzolgatnak, valaki rádob pár contested triplát, hátha beakad és csá.Tjacks írta: Nyilván olvas minket, azóta megint elgurult a pirula![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 16., vasárnap 20:54
4-6 hét.nmate írta: Durant valszeg AS meccsig off, szóval könnyen lehet, hogy ugrott az MVP esély is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 16., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 16., vasárnap 10:47
hosszú évek óta nem érdekel az all-star gála, például emiatt is.nmate írta: Miért jó ez a rendszer ahol Westbrook ugyanannyi AS szavazatot kap, mint CP3? Valaki árulja már el aki érti. Értem, hogy a nézőkért vannak, de ha most pl. Drake kapna egy 10 napost, beszavaznák, csak mert szeretik az emberek?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 16., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 14., péntek 15:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 13., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 11., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 10., hétfő 12:33
Gyakorlatilag játékpercenként dobott, formába akar jönni nagyon. Azért annál a zsákolásnál látszódott, hogy fejben nem fogja vissza ez a sérülés, ami nagyon sokat jelent.csababarca írta: Jól mozgott Klay, ahhoz képest hogy mennyi ideig nem játszott.
Rozsdás még a dobóforma, de van 3 hónapja a PO-ig, szóval szerintem nem lesz itt gond.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 10., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. január 10., hétfő 7:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 10., hétfő 7:09
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 10., hétfő 7:05
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. január 8., szombat 19:53
Én most csak Lebronra gondoltam, a múltkorira reagálva. Rálépett a gázpedálra azóta, ha nem lesz major injury akkor tényleg meglesz neki a 40k álomhatár.nmate írta:Nem tom, engem zavar, nem sok koncepciót látok ebben a Lakersben. Kicsit ilyen, rakjuk fel Russt, Lebront meg Melot, aztán majd passzolgatnak, valaki rádob pár contested triplát, hátha beakad és csá.Tjacks írta: Nyilván olvas minket, azóta megint elgurult a pirula![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. január 8., szombat 14:28
Mostanában már mutatnak szép dolgokat, amióta az öreg folyamatosan tud játszani, kicsit összekapta őket, Deandre Jordan és Howard végre elfelejtve, sokszor Lebron játszik centert.nmate írta:Nem tom, engem zavar, nem sok koncepciót látok ebben a Lakersben. Kicsit ilyen, rakjuk fel Russt, Lebront meg Melot, aztán majd passzolgatnak, valaki rádob pár contested triplát, hátha beakad és csá.Tjacks írta: Nyilván olvas minket, azóta megint elgurult a pirula![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem