Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ezek a délutáni meccsek nem szoktak jól sikerülni, lehet szervezni kell rá más programot.
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Illene a palyan valaszolni neki.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
nuevo_ericco
Az a meccs jut eszembe, mikor végre Messi nélkül léptek ellenünk pályára, és akkor is szórtak egy ötöst azt hiszemToti írta: Ha vasarnap a rashford, fermin, yamal, ferran tamadosorral is elraknak 3-4golt a bernabeuba akkor mindenki elmehet a faszba majd![]()
Ha vasarnap a rashford, fermin, yamal, ferran tamadosorral is elraknak 3-4golt a bernabeuba akkor mindenki elmehet a faszba majd
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pad'em
Kis hangulatkeltés a clasico elött. Minket tolnak a bírók, nagyjából erre utal. Igen, egy Barca játékos...dzsi91 írta: De ácsi. Mit lop a Real Madrid? Lemaradtam valamiről?![]()
Here’s the context behind the quote by Lamine Yamal —
It came during a segment of the Kings League (a 7-a-side/e-soccer-type event) on a Twitch stream hosted by Ibai Llanos (and linked to Gerard Piqué) on 24 October 2025.
On the show, Yamal was asked if the team Porcinos FC (Ibai’s Kings League side) is like Real Madrid. He replied something along the lines of:
“Yes. They rob, they complain…”
Yamal is drawing a comparative jibe: equating Porcinos FC (which he is playing in the Kings League) with Real Madrid, in that both — in his view — “rob” (i.e., get unfair advantages/favouritism) and “complain” (i.e., moan/argue/referee-related grievances).
He’s essentially using provocative banter ahead of the El Clásico to spark talk and highlight his belief that Real Madrid benefit from favourable refereeing or other advantages.
The remarks stirred controversy and debate in the Spanish football media because they came from a young player and just before a major fixture. Yamal’s club itself has had its own refereeing-/ethics-related issues — so his criticism of Real Madrid touched a sensitive topic.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ilyenkor sajnálom, hogy nem Pepe és Ramos már a középső védőink. 20 percet se lenne a pályán a zacskós leves hajú ezért.Realista24 írta: Ibai Llanos to Lamine Yamal: "Do Real Madrid steal?"
Lamine Yamal responds: "Yes, they steal and then complain, that's what they do."
![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De ácsi. Mit lop a Real Madrid? Lemaradtam valamiről?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Poénkodott Piqué Kings leaguejéről de akkor is a legócskább hülyegyerek aki valaha Barca mezt húzott, pedig volt ott díszes felhozatal.Realista24 írta: Ibai Llanos to Lamine Yamal: "Do Real Madrid steal?"
Lamine Yamal responds: "Yes, they steal and then complain, that's what they do."
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Ez nagyon sok mindent megmagyarazna.hehetheoriginal írta: Nemnevet![]()
Amugy nem tudom mas hogy van vele, en a regebbi eredmenyekre, meccsekre jobban emlekszem, mint hogy mi volt az elmult 1-2-3 evben pl, pedig neztem nagyjabol minden meccset.
Alzheimer tesomsz, sziasztok?![]()
![]()
- hehetheoriginal
Nemnevet
Amugy nem tudom mas hogy van vele, en a regebbi eredmenyekre, meccsekre jobban emlekszem, mint hogy mi volt az elmult 1-2-3 evben pl, pedig neztem nagyjabol minden meccset.
Alzheimer tesomsz, sziasztok?
Alzheimer tesomsz, sziasztok?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jajj hehe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ennyit akkor a kibaszott AI-ról, megint kösz a semmitGalacticos írta: Amikor bellingham az utolso percbe golt lott a bernabeuba akkor mar volt yamal. Amikor a szuperkupaba vertunk egy negyest vini mesterharmassal akkor is volt mar a legszimpatikusabb. De cserekent a bellingham duplat is vegig aszisztalta. Ugyhogy jutott ki neki a cumibol is boven, csak hat a verebe van ez a kisebbsegi komplexus.
de en ugy emlekeztem amugy is, hogy elmult 4 meccs, 4 ordenáré fuldoklós szopás.
szóval van mire gizdának éreznie magát sajnos.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Amikor bellingham az utolso percbe golt lott a bernabeuba akkor mar volt yamal. Amikor a szuperkupaba vertunk egy negyest vini mesterharmassal akkor is volt mar a legszimpatikusabb. De cserekent a bellingham duplat is vegig aszisztalta. Ugyhogy jutott ki neki a cumibol is boven, csak hat a verebe van ez a kisebbsegi komplexus.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mint valami rossz barca szurkolo, azóta számítanak a meccsek móta nézem
valszeg kisgyerek fejében is onnantól létezik a barca mióta ő ott van, aztán amikor 5 év múlva valami középcsapatban rúgja mert inkább sztárkodni akart akkor majd lehet tükörbe nézni. Imádnám ha a psg-ben kötne ki ahol a francia mag megrágná és kiköpné.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te beszeltel elmult evekrol, arra reagaltam. Le se szarom Yamalt, meg az eredmenyeket sem.hehetheoriginal írta: lenyegtelen, amiota gyamal fodballozik, azota 4 meccs, 4 gyozelmuk van, nincs mirol beszelni, vagyis neki pont van mirol, neki csak pozitiv elmenyei vannak. mas kerdes, hogy az iq-ja nem engedi, hogy felulemelkedjen es emberkent viselkedjen, de mondom, rajtunk mulik.
Mocskos csalo, legalja brigad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
lenyegtelen, amiota gyamal fodballozik, azota 4 meccs, 4 gyozelmuk van, nincs mirol beszelni, vagyis neki pont van mirol, neki csak pozitiv elmenyei vannak. mas kerdes, hogy az iq-ja nem engedi, hogy felulemelkedjen es emberkent viselkedjen, de mondom, rajtunk mulik.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jol tudom az elmult 8 El Clasico 4-4-re all.hehetheoriginal írta: sztem meg teljesen rendben van - nyilvan proli paraszt minimal iq tinedzser a vilag minden penzevel meg istenitesevel -, de megis mit varunk tole, mikor felorankent basznak nekunk 4-5 golokat? talan a palyan kene "kicsit" osszeszedni magunkat es futballozni picit......
de megint ez a tema, hogy ki es mit mond, es nem a kivalto ok, hogy konkretan rakas szar a csapat a barcelona ellen evek ota.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Azert ez tulzas, a tavalyi evet leszamitva elotte eleg sokszor es sorozatosan kaptak a verest.hehetheoriginal írta: sztem meg teljesen rendben van - nyilvan proli paraszt minimal iq tinedzser a vilag minden penzevel meg istenitesevel -, de megis mit varunk tole, mikor felorankent basznak nekunk 4-5 golokat? talan a palyan kene "kicsit" osszeszedni magunkat es futballozni picit......
de megint ez a tema, hogy ki es mit mond, es nem a kivalto ok, hogy konkretan rakas szar a csapat a barcelona ellen evek ota.
- hehetheoriginal
sztem meg teljesen rendben van - nyilvan proli paraszt minimal iq tinedzser a vilag minden penzevel meg istenitesevel -, de megis mit varunk tole, mikor felorankent basznak nekunk 4-5 golokat? talan a palyan kene "kicsit" osszeszedni magunkat es futballozni picit......
thereisonly1ronaldo