Formula-1
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Legalabb Sainz P2.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
erős szél és csöpögő eső=mindenki simogatta a falat. az 1 órás kvali 2 óra alatt ment le. a végén Norris is pingpongozott de legalább körbement. a végeredmény vicces mert odakerültek olyanok akiknek még nem csöpögött az eső meg pont bementek a red flagek előtt. de nézni borzalmas voltwZoLee7 írta: Nem néztem, sajnos nem volt lehetőségem. Mi volt?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem néztem, sajnos nem volt lehetőségem. Mi volt?
Norris te fejben gyenge
Itt az esélye és ezt hozza össze
Megint kijött ki a legjobb pilóta a mezőnyben
Itt az esélye és ezt hozza össze
Megint kijött ki a legjobb pilóta a mezőnyben
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pocsék kvali. 6 red flag. valaki folyamat a falban van.
Ezt nem hiszem el bakker.
Mi a fene volt ez?
Hát menni kellett volna egy biztonsági kört aztán megnyomni, ez nagyon amatőr volt, Piastri 10. Helyről........
Mi a fene volt ez?
Hát menni kellett volna egy biztonsági kört aztán megnyomni, ez nagyon amatőr volt, Piastri 10. Helyről........
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, a szabályok azok szabályokhehetheoriginal írta: Most hallom, még extra súlyt is kapott![]()
7. helyről indul, kabaré azért ez.
Így is helyt fog állni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lol célegyenesben 15en elozik meg a rajtnal, mert trabantban ul a porschek kozt
14 kort kell mennie a licenszhez, szeptember 27. lesz a nagy bulika, ahol korlatlanul mehet
14 kort kell mennie a licenszhez, szeptember 27. lesz a nagy bulika, ahol korlatlanul mehet
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Most hallom, még extra súlyt is kapott
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
300 LE-re van korlátozva, a többi 430 körüli.hehetheoriginal írta: Letette a jogsit, hogy versenyezhessen a ringen?![]()
Multkor meg nem volt neki ha jol tudom.
Illetve kerdes, hogy korlatozva van-e /ugyanolyan autoval megy-e , mint a tobbiek.
De kinezem, hogy sokkal gyorsabb, mint a tobbiek, raadasul szimulatoron rendszeresen nyomja a csapataval a 24, 12 meg 6 oras versenyeket, szoval birja a gyurodest
2 ilyen futam után kaphat A licencet, akkor mehet kotlátlanul. Asszem.
- hehetheoriginal
Nem tudom en ezt követni, egy lefojtott gt3mal megy a gt3 kategoriaban most.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Letette a jogsit, hogy versenyezhessen a ringen?
Illetve kerdes, hogy korlatozva van-e /ugyanolyan autoval megy-e , mint a tobbiek.
De kinezem, hogy sokkal gyorsabb, mint a tobbiek, raadasul szimulatoron rendszeresen nyomja a csapataval a 24, 12 meg 6 oras versenyeket, szoval birja a gyurodest
thereisonly1ronaldo
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Verstappen a leggyorsabb a kategóriájában 13 másodperccel előzi a másodikat. Beteg.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Franz Hermman közben a Nürburgringen versenyez, egész ügyes a srác.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem meg teljesen mind1. Piastri helyében ha nem kérnek meg és megtudom mi történik magam ajánlom fel. Akkora ász ez a kezében innentől, ami 3 pontjába vagy mennyibe került? Innentől ezt a címet csak úgy tudja elbukni ha nagyon sokat fog hibázni vagy az autó hibásodik meg, úgy, hogy Norris közben közel hibátlan lesz. Az eddigiek alapján nyugodtan feltételezhető, ez nem fog megtörténni, sőt, szerintem Norris lesz az aki többet kockáztat és bukja majd a pontokat ezért. Sőt ha meg ütköznek és nulláznak mind a ketten még az is Piastrinak jó.
Én is erre gondoltam, ugyanígy a double stack logika alapján. Tehát akkor nem *Norrisék* rontották el, hanem a csapat. Szerintem ezzel a monzai cserével semmi gond nem volt. Nkrrisnak járt volna az első kiállás, de lemkndktt róla, csak ne legyen pozíció csere. Lett, így kompenzálták. Ezért nyelte le Piastri is, mert így adta vissza Norrisnak az elsőbbségi szívességet, ami amúgy nem járt volna neki.node írta:De, a kerékcserés csapat ugyanaz. Ez jól látszik olyankor, amikor dupla kerékcserét csinálnak.bluebike írta:
Norrisék szabták el? Nem ugyanazok az emberek cserélik a kereket mindkét autón csapaton belül?
-
node
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
De, a kerékcserés csapat ugyanaz. Ez jól látszik olyankor, amikor dupla kerékcserét csinálnak.bluebike írta:Norrisék szabták el? Nem ugyanazok az emberek cserélik a kereket mindkét autón csapaton belül?lestat írta:
Te is tudod hogy atlepett egy hatart a Mclaren.
Van Norris garazsa meg van Piatrie…Norrisek ma elbasztak es jogtalanul kertek Piastrit hogy adja vissza a helyet.
Norrisék szabták el? Nem ugyanazok az emberek cserélik a kereket mindkét autón csapaton belül?lestat írta:Te is tudod hogy atlepett egy hatart a Mclaren.bluebike írta:
Csapatsport.
Van Norris garazsa meg van Piatrie…Norrisek ma elbasztak es jogtalanul kertek Piastrit hogy adja vissza a helyet.
Pont bedobta a youtubemagnus666 írta: viszonyításképpen: Verstappen egy 6.! helyet nem adott oda Pereznek miután már bőven világbajnok volt. Piastri sem bajnok alkat, az a szerencséjük Norrissal, hogy a nagykutyák alatt nincs versenyképes autó.
Mikor hívták Norrist valahol 4+ mp előnye volt és még a szar kerék cserével is pozícióban marad. Előbb hívták Piastrit, aki gyorsabb volt a felvezető körén is és még jött a lassú kerék csere is.Xordo írta: Azért ez kicsit összetettebb dolog.
1) Ha Norris előbb jön, mint Piastri, akkor honnan tudjátok, hogy nem ugyanúgy a 2.körben, azaz Piastri kerékcseréjénél lett volna a hiba?
2) Ha annak ellenére a Norrisét rontják el, szintén komplikáltabb a matek: kb 3.2 mp előnye volt, ha jól emlékszem, ez az "undercut" erejével 5+ lehetett volna egy ideális boxmunkával. Ha ott elcsesznek ebből 4-5mp-t, akkor még mindig határeset, és nem egyértelműen Piastrié a pozíció. De ha mégis, akkor ott nem kértek volna visszacserét vszeg.
Amit az egészből ki akarok hozni, hogy a Mclaren teljesen feleslegesen hozta ilyen helyzetbe magát, és a két pilótáját... nem Norris pártiak sztem, egyszerűen csak rájöttek, hogy balfaszok voltak, és próbálták mosdatni magukat.
Utána a pályán pedig végig gyorsabb volt az angol az ausztrálnál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K