Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
untouchable
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Lunin
Valverde
Asencio
Alaba
Camavinga
Bellingham
Tchouameni
Ceballos
Gonzalo
Endrick
Mbappé
Ezt a kezdőt dobnám fel, mindegy hogy 5-2-3 vagy 4-3-3.
Valverde
Asencio
Alaba
Camavinga
Bellingham
Tchouameni
Ceballos
Gonzalo
Endrick
Mbappé
Ezt a kezdőt dobnám fel, mindegy hogy 5-2-3 vagy 4-3-3.
Hala Madrid y nada más 
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Levante ellen mondjuk pont 3 védő volt, meg COPE szerint holnap is azt tervezi így:Anthony írta:Kicsit meglepő azért, hogy nem igazán élt ezzel Xabi, a Leverkusenben is ezzel volt sikeres és megnéztem volna itt is egy ilyen agresszívebb felállást, most már vannak szélső hátvédeink is hozzá.wZoLee7 írta: Én kb ebben a pillanatban érzem azt, hogy lenne értelme átállni a 3 kh-es rendszerre.
Asencio Huijsen Carreras
Valverde Ceba Cama FranG
Brahim Mbappe Rodrygo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem, én speciel jelen helyzetben/időszakban olyan fiatal után néznék, és kutatnék 1000km/h-val, akik a hiányposztokra hosszú évekre előrelépést jelentenek, szélsőhátvédek, védők, középpályások, ha korszakos csatártehetség, akkor azt is hozni.
nem kiégett fáradt zsoldosokra gondolok - bár mondom, hogy a puhos mexikóifejű rodri elfért volna 2-3 évre bőven.
nem kiégett fáradt zsoldosokra gondolok - bár mondom, hogy a puhos mexikóifejű rodri elfért volna 2-3 évre bőven.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igy van, hatha a keretbe tud kerulni egy ujabb tulfizetett, instahuszar, aki le se szarja a cimert, a mezt, csak a fizetes csippanjon.hehetheoriginal írta:sztem ahhoz nem eleg okos es kepzett jatekos.Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
ilyen ez, mikor tanulod a focit es nem osztonbol jon.
jhv, vagy eladas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
sztem ahhoz nem eleg okos es kepzett jatekos.Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
ilyen ez, mikor tanulod a focit es nem osztonbol jon.
jhv, vagy eladas.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Fede Valverde: "These have been two very tough days, and we felt great disappointment because of the defeat. It was a painful blow. We talked a lot; since I was in Madrid, this has rarely happened."Pad'em írta: Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
"Why don't I enjoy playing at RB? In the end, you always hear or see the criticism, and it’s nice to receive praise. I wasn’t born to play as a full-back; I didn’t grow up playing there. It was a critical moment. I felt proud because I was able to perform well."
"But I’ve always wondered if those matches were just luck or spontaneous nights. I felt comfortable as a full-back. We won a lot when I played as a winger; we won the Champions League with me there, and again when I was in midfield. I’m always available; I learn the new position when needed."
"Have I said I do not like playing at RB? If I said that, they might think I'm a liar. Ask the coach. I've always said I'm available for the team. I've never refused to play in any position; I always give my all wherever I am."
"You can ask my teammates or the coach. I'm always there for the team, and I will d*e for Real Madrid always."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Fede Valverde: "I am annoyed, I know when I don't play well. A player knows when he's having a bad game and not doing the right things on the pitch. I did well in CWC with the start of this new project. Yes, I am not the most comfortable on the pitch now but I will give my everything as a Captain and get to my level."
- hehetheoriginal
BRAAAAHHHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAez a papi beli faszom hat a hatamon felall a szor es fel is gyullad
amugy azert irom igy, mert igy rovidebb
igazad vanToti írta:de ha már a camat írod caminak akkor a cebat miért nem cebinek?hehetheoriginal írta: tehát akkor:
kurti - valvi,rudi,hujszi,cari - ceba,cami,güli - bini,beli,papi
én ezt csinálnám.
thereisonly1ronaldo
de ha már a camat írod caminak akkor a cebat miért nem cebinek?hehetheoriginal írta: tehát akkor:
én ezt csinálnám.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kicsit meglepő azért, hogy nem igazán élt ezzel Xabi, a Leverkusenben is ezzel volt sikeres és megnéztem volna itt is egy ilyen agresszívebb felállást, most már vannak szélső hátvédeink is hozzá.wZoLee7 írta: Én kb ebben a pillanatban érzem azt, hogy lenne értelme átállni a 3 kh-es rendszerre.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
multkor az en kommentem torolve lett mikor hoztam a kezdo tizenegyet meccs elott(hozzateszem jogosan lett torolve mert egy katyvasz volt ahogy bemasoltam egy oldalrol) de ez a papi beli faszom hat a hatamon felall a szor es fel is gyullad
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Fú bazdmeg, az a ceba,cami,güli kp büntet Real mezbenhehetheoriginal írta: tehát akkor:
én ezt csinálnám.
- hehetheoriginal
tehát akkor:
én ezt csinálnám.
én ezt csinálnám.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én kb ebben a pillanatban érzem azt, hogy lenne értelme átállni a 3 kh-es rendszerre. Tchoua-val ott számolnék. Carreras is tud ott játszani, Frannak meg jobban állt a szárnyvédőzés. Fede és Cama is megoldanák a két széllén ha kell. Az abszolút nagy baj azzal van, hogy egyetlen egy Ceba van a kp-ra abba a szerepbe és posztra. Egy csapásra egy csomó problémánk megoldódna, ha a keretben Endrick és Rodrygo/Vinicius helyett mondjuk egy kh és egy kkp-s lenne.
Valamelyik topicban meg valaki kérdezte hol látjuk Pazt jövőre. Szerintem visszahozzuk hogy többért eladjuk, nem lesz neki itt helye ha csak nem váltunk 2 tizesre és felejtsük el a szélső támadókat.
Valamelyik topicban meg valaki kérdezte hol látjuk Pazt jövőre. Szerintem visszahozzuk hogy többért eladjuk, nem lesz neki itt helye ha csak nem váltunk 2 tizesre és felejtsük el a szélső támadókat.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem arda+jude együtt lehetetlen. Hiaba szeretném amúgy én is ezt, meg xabi is mondta, hogy lehetnek egyszerre a pályán... Nem. Vagy az egyik, vagy a masik.
Iden a török nagyot megy. Elkapta a fonalat. Jo a kémia, jonnek az extrái. Hatalmas hiba (volt) ezt elcseszni jude-al.
Ardat semmi pénzért nem tennem ki vissza a jobb szélére.
Özilkedjen, kavargasson csak tovább ott középen.
De nyilvan ez a real madrid.
Számomra a baj, hogy úgy érzem vannak kerékkötők, kényelmeskedő arcok a csapatban. Ezek a militao, camavinga, jude?, ceba négyesben van, sérülékeny, labilis, kiszámíthatatlan és fejlodesben megakadt emberek. Szerintem gyenge lancszemei a csapatnak. És ott van még vinicius, aki bár hetek óta szépen, higgadtan robotol, de akkor is egy loporos hordó. A marketing jobb szelsonk is megerne egy misét... Mert ha pl megnezem julian alvarezt, vagy a masikat, azt a carrasco klónt... Hát, szerintem van baj nalunk. De egyenlore a melójával kompenzál franco erosen. Azt a tucatnyi hiányosságát.
Itt van trent is, vagy ki... de minek.
Szerintem a keret félkész. Kb. 5 ember a keretbol nem is szint. De kezdő biztosan nem. Mentálisan főleg. En nagytakaritottam volna már idén, de jövőre muszaj. Egy darab vezerbikánk van, aki a szar terde miatt rokkant kb.
Bappe legjobb evei mennek a faszba, ha szarul menedzselik a keretet. Amit en nagyon nem szeretnék. Cr óta nem szórakoztatott igy senki meccsen. Az meg nem ma volt már.
Alonsoban csalodtam. Mégis mi a fene volt ez a felallas es elképzelés. Eddig elhittem neki, de most kivancsi keszek arra, hogy a barca ellen mi lesz. Mert most a padlorol kell felhuzni mindenkit, szurkolokat is, aztan felmosni a fostol, meg hugytol budos padlot. Ez szégyenteljes produkció volt. Undorító.
Iden a török nagyot megy. Elkapta a fonalat. Jo a kémia, jonnek az extrái. Hatalmas hiba (volt) ezt elcseszni jude-al.
Ardat semmi pénzért nem tennem ki vissza a jobb szélére.
Özilkedjen, kavargasson csak tovább ott középen.
De nyilvan ez a real madrid.
Számomra a baj, hogy úgy érzem vannak kerékkötők, kényelmeskedő arcok a csapatban. Ezek a militao, camavinga, jude?, ceba négyesben van, sérülékeny, labilis, kiszámíthatatlan és fejlodesben megakadt emberek. Szerintem gyenge lancszemei a csapatnak. És ott van még vinicius, aki bár hetek óta szépen, higgadtan robotol, de akkor is egy loporos hordó. A marketing jobb szelsonk is megerne egy misét... Mert ha pl megnezem julian alvarezt, vagy a masikat, azt a carrasco klónt... Hát, szerintem van baj nalunk. De egyenlore a melójával kompenzál franco erosen. Azt a tucatnyi hiányosságát.
Itt van trent is, vagy ki... de minek.
Szerintem a keret félkész. Kb. 5 ember a keretbol nem is szint. De kezdő biztosan nem. Mentálisan főleg. En nagytakaritottam volna már idén, de jövőre muszaj. Egy darab vezerbikánk van, aki a szar terde miatt rokkant kb.
Bappe legjobb evei mennek a faszba, ha szarul menedzselik a keretet. Amit en nagyon nem szeretnék. Cr óta nem szórakoztatott igy senki meccsen. Az meg nem ma volt már.
Alonsoban csalodtam. Mégis mi a fene volt ez a felallas es elképzelés. Eddig elhittem neki, de most kivancsi keszek arra, hogy a barca ellen mi lesz. Mert most a padlorol kell felhuzni mindenkit, szurkolokat is, aztan felmosni a fostol, meg hugytol budos padlot. Ez szégyenteljes produkció volt. Undorító.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez papíron jól néz ki, de szerintem pont ugyanaz lenne belőle, mint a hétvégén. A BMV egymást tapossa baloldalt, Arda meg nem tud jobbszélső lenni.reeed_ati írta: Így, hogy Carvaj, Militao out:
-------Asencio---Tchua---Huijsen
---Fede-----------------------Carreras/Cama
-----------------Ceba
---------Arda----------Belli
------------Bappa---Vini
Cebát viszont támogatom középre.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Így, hogy Carvaj, Militao out:
-----------------Ceba
------------Bappa---Vini
Akár Carreras is mehet hátrébb és akkor Huijsen lenne középen, Camát még megnézném egy ilyen felállásban, mint balodali szárnyvédő, védekezni jobban tud, mint Fran és szerintem a passzjátéka is jobb.
De az elejét is millió módon lehetne variálni
---Masti---------Arda/Belli---------Vini
---------------Bappa
VAgy két támadóval, mint az elsőnél, csak Vini helyett Endre, vagy Gonzalo.
Az a jó, hogy rengeteg opciónk van, remélhetőleg Xabi rátalál arra, ami működik majd egy komolyabb csapat ellen is.
Joan Martinezt meg Thiagót lehetne felhozni, a könnyebb ellenfelek ellen.
A hátvédsorban hamar percekhez jutna a srác, ahogy hullik ki mindenki..
Ha Cama idén sem lesz a hasznára a csapatnak, akkor el kéne sózni valamelyik kókler csapatra 80milla körül és hozni olyan arcot belőle, akit tudunk is használni és beleillik az edző elképzeléseibe.
-----------------Ceba
------------Bappa---Vini
Akár Carreras is mehet hátrébb és akkor Huijsen lenne középen, Camát még megnézném egy ilyen felállásban, mint balodali szárnyvédő, védekezni jobban tud, mint Fran és szerintem a passzjátéka is jobb.
De az elejét is millió módon lehetne variálni
---Masti---------Arda/Belli---------Vini
---------------Bappa
VAgy két támadóval, mint az elsőnél, csak Vini helyett Endre, vagy Gonzalo.
Az a jó, hogy rengeteg opciónk van, remélhetőleg Xabi rátalál arra, ami működik majd egy komolyabb csapat ellen is.
Joan Martinezt meg Thiagót lehetne felhozni, a könnyebb ellenfelek ellen.
A hátvédsorban hamar percekhez jutna a srác, ahogy hullik ki mindenki..
Ha Cama idén sem lesz a hasznára a csapatnak, akkor el kéne sózni valamelyik kókler csapatra 80milla körül és hozni olyan arcot belőle, akit tudunk is használni és beleillik az edző elképzeléseibe.
- Galacticos
Militaot es carvajalt is vizsgaljak mert megserultek. Igy viszont nagyon remelem hogy a jobbhatvedre nem asencio lesz a megoldas mert ott borzalmasan nez ki. Legjobb valverde lenne, de ha nem akkor ifibol akiben van kraft ki lehet probalni.
Aztan lehetne nyomatni valverde fix kezdo poziciojaban ceballost es win win szitu.
Aztan lehetne nyomatni valverde fix kezdo poziciojaban ceballost es win win szitu.
Bellingham azt mondta nem érzi jól magát centerbe még mikor Carlo erőltette párszor ott. Persze eljátsza, ha azt mondják, de nem komfortos neki.BLevi96 írta:Vagy:Monoton írta: Egyszer megnézném az alábbi középpályát/támadó sort, hogy működne.
Mbappe - Bellingham - Mastantuono/Brahim
Güler - Tchouaméni - Valverde
Mbappe - Bellingham/GG - Valverde
Ceballos - Tchouameni - Arda
Mbappe végre megkapná a balszélt, Arda jobb középpályán, míg Fedenek nem fekszik ez a rendszer egyenlöre. Lenne osztogató Ceballos személyébe és Bellinghamnek is pályán lehetne.
Ezért is mondtam, hogy korai volt kezdetni. Még nincsenek meg azok a mozgások, amik eddig másnál voltak.belingem nem kp-s/nem akar ott jatszani, mindig elkorical elore, mert elorebb jobban erzi magat,
- Pad'em
Militão is suffering from a bruise on his left ankle. Carvajal is experiencing pain in the soleus muscle of his right foot. Both will undergo tests tomorrow — @AranchaMOBILE