Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 25., péntek 9:51

oh a kis cseles. csak kigugliztam, mi az a real time editor :mrgreen:

Én hiszek Huninak, hogy nem használ ilyen ocsmányságokat :mrgreen:
[FIFA WORLD]

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 24., csütörtök 22:45

Ez nem egy Coventry, ez A Coventry :mrgreen:

Zsombi, te meg egy kibaszott Munki-klón vagy. Az is folyton belepofázik és elárulja a titkot :lol:

jaj, ez még friss és meleg: :mrgreen:
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 24., csütörtök 22:43

LeagueofLesbians írta:elmész a pitsába, hogy egy Coventry-vel jobb eredményt érsz el a PL-ben, mint én az Evertonnal :'(
Kérjed el tőle a real time editort, aztán neked is menni fog. :mrgreen:

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 24., csütörtök 22:42

elmész a pitsába, hogy egy Coventry-vel jobb eredményt érsz el a PL-ben, mint én az Evertonnal :'(
[FIFA WORLD]

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 24., csütörtök 21:07

Add el a pitsába. :lol: Dicsérd meg, adj neki új szerződést.

Két szezon összefoglalóját hozom röviden.

Még mindig Coventry, első évben feljutottunk a másodosztályba, ahol a tökutolsó 24. helyre prognosztizáltak minket. Igazoltam néhány jó játékost annak reményében, hogy egy playoff helyet idén is megcsíphetünk. Aztán úgy alakultak a dolgok a szezon során, hogy nem lett meg a playoffot érő helyezés. Más kérdés, hogy nem is volt szükség rá. Ebben az évben is Delfouneso volt a legjobb játékosom, de a csapat többi tagjára sem lehetett túl sok panaszom.
A kupákban nem játszottunk meghatározó szerepet, nem is volt prioritás egyik sem.

A feljutás után kiszórtam a selejtet, de viszonylag olcsón megúsztam az erősítéseket.
Erre az idényre jellemző volt, hogy túl sok gólt nem lőttünk, de legalább rengeteget kaptunk. Megvertük az Arsenalt és a Cityt is (mondjuk az ágyúsok ellen tavasszal beleszaladtunk egy 2-6-ba, csak a miheztartás végett...), de képesek voltunk ilyen Wigantől meg Fulhamtől is kikapni. Az utolsó körre úgy érkeztünk, hogy 4 csapat is 61 ponttal állt, de végül is bekaphatja minden csapat, mert mi nyertünk, ők meg nem, úgyhogy ez lett a vége. Delfounesot és Nenét leszámítva nem igazán tudok kiemelni senkit, eléggé átlagos performanszot hoztak a srácok ha az egyéni statokat nézzük.
A kupákban ezúttal sem termett babér. Ja, apróbb kiegészítés, hogy nálunk jobban csak a Chelsea örült annak, hogy megnyerték a BL-t, mert ha az Arsenal nyert volna akkor hiába a 4. hely, maradt volna az Európa Liga nekünk. Így viszont le fogjuk igázni a kontinens összes nagypofájú csapatát. Na, nem idén, de 2-3 éven belül.

Egyelőre ennyi, most meg szétverem az Olympiakoszt, hátha felfogják, hogy a BL nem nekik való. Főleg nem a Coventry ellen.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 24., csütörtök 19:37

Szélesiztünk egyet megint B-)

Amúgy van az a fiatal gyerek, akiről egyszer írtam, na az ő morálja még mindig Abysmal. Azért az vicc, hogy már 1 éve az a legnagyobb baja, hogy le lett rakva az u19-be. Kb 1 hónapot volt ott, azóta már a felnőtt keret tagja 10-11 hónapja, van is a lábában már kb 20 meccs, de semmi. Beszélni se lehet hozzá, mert szóba sem áll velem.
Mi a francot kezdjek vele?

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 23., szerda 13:30

Szélesi :ozil: :coffee: :D

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. július 23., szerda 9:59

Én egy Porto-i sikerkorszakot követően kihasználtam a Real adta lehetőséget és elfogadtam az ajánlatot. Általában ragaszkodni szoktam az eredeti keretekhez, kiegészítve egy-két hosszas scout utáni "noname" igazolással, csak hogy minél élethűbb legyen a dolog. Szóval nem szoktam nagy sztárokat rabolni más csapatoktól.
A Real-t is építgetem, próbálom kialakítani az aktuális keretet, de a Bayerntől Kroos-t lehetetlen elhozni. Kroos-t egyáltalán nem érdekli a klub, a Bayern pedig a világ összes pénzéért sem válik meg tőle (egy mentett állásnál kíváncsiságból már bepróbálkoztam egy közel 100M-es ajánlattal, és visszadobták :roll: )
Portóval BL elődöntőig mentem, a Reallal már az első évben megnyertem -manager reputáció-, nyilatkozok róla minden szépet, segget nyalok, próbajátékra hívom stb. A végén már leigazoltam előlük, akiért érdeklődtek/ajánlatot tettek, aztán felajánlottam csere+cash kondícióban. :lol: Semmi. Sansztalan.
Van esetleg egyéb ötlet, mód, lehetőség csábítani játékost? Egyáltalán lehet igazolni a németektől bárkit is? :/
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 21., hétfő 18:13

MorataMartin írta:Valaki tudna adni egy linket ahonnét letudnék az Football Manager 14-hez egy olyan kiegészítőt, mely tartalmazza a japán bajnokságot?

Nem teszteltem, de elvileg működnie kellene mivel jó kis oldalról van
[FIFA WORLD]

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 21., hétfő 14:47

Miguel Torres az egyik FM13-as frissítésben meglepően erős értékekkel nyomult, de ahogy látom erőteljesen mérsékelték. Sok sikert a másodosztályban! :D

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. július 21., hétfő 14:42

Hansa Rostock 2014/2015 (FM 2014)

Végeztem az második szezonommal. Legutóbb azzal jelentkeztem, hogy elsőre nem sikerült a feljutás, de legalább a siralmas pénzügyi helyzetemből egy 17 éves tehetség eladásával kitudtam lábalni, akit sikerült megtartani kölcsönben és jól is szerepelt idén 18 meccsen 15 gólt vágott ráadásul folyamatos Abysmal morállal (mivel egyszer leraktam az u19-be és berágott) és többször kérte a kölcsönszerződés bontását, amit én mindannyiszor elutasítottam, már szóba se áll velem. Ahhoz képest ez nem rossz teljesítmény.

A nyári/téli igazolásaimban túl sok mutogatnivaló nincs, mert attól, hogy pénzügyileg helyre kerültünk még nem lettünk gazdagok így továbbra is ingyen és kölcsönbe érkeztek olyan játékosok, akiknek bírtuk állni a fizetését. Közülük talán az egykori Real játékos Miguel Torres nevezhető nagyobb fogásnak (mivel az Olympiakos az egyik anyaegyesületünk így full ingyenesen kérhettem kölcsön és még a fizetését is ők állták), de összességében csalódást keltő produkcióval rukkolt elő, ráadásul háromszor is kiállították idén.

Ami a szereplést illeti, ezúttal már indultunk a német kupában, de rögtön megkaptuk a csapat egyetlen ősi riválisának számító, egy osztállyal magasabban jegyzett St. Paulit. Ez tehát egy pikáns párosításnak ígérkezett viszont némi meglepetést okozva sikerült továbbmennünk egy 2-1-es győzelemmel, azonban a következő sorsolással sem volt szerencsénk, olyannyira nem, hogy a Bayern München-t fogtuk ki. Már alapból feltartott kezekkel mentünk ki ellenük a pályára, mert tudtam, hogy itt nincs reális esély a továbbjutásra és pihentettem inkább a kulcsembereimet, végül a tartalékom 5-0-ra kapott ki annak rendje és módja szerint, de nem érdekelt.

A bajnokságban idén már a vezetőség is a feljutást tűzte ki célul, ahogyan én is, persze én titkon reménykedtem egy esetleges bajnoki elsőségben is. :)
Végülis megnyertük a német harmadosztályt, így sikerült a feljutás! Irány a Bundesliga 2! B-)
Nagyon meg kell erősíteni a csapatot, mert a másodosztály az már egy másik szint. Remekül bizonyítja ezt az, hogy a tavalyi harmadosztályú bajnok Heidenheim csak rájátszással maradt benn a másodosztályban, a másik feljutó Kiel, pedig tökutolsóként kiesett vissza.
Remélem mostmár kapok pénzt mégha nem is igazolni, de legalább, hogy a fizetési keretemet növelhessem, mivel a jelenlegi heti 50ezres fizetési keret kurvára karcsú lesz abban az osztályban, ahol ennek átlagosan körülbelül a 3-5x-öséből gazdálkodnak a csapatok.

Kösz, hogy elolvastad, bocs akit untattam. :)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. július 18., péntek 15:01

Valaki tudna adni egy linket ahonnét letudnék az Football Manager 14-hez egy olyan kiegészítőt, mely tartalmazza a japán bajnokságot?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 13., vasárnap 15:21

Dupla D írta:nincs még egy játék, ami ennyire felidegesít, mint az FM14. eltalálok egy taktikát, 2-3 meccsig minden rendben, utána meg 3 meccs cumi noname csapatok ellen. a kapura lövések úgy néznek ki, hogy nekem átlagban 25/8 ellenfélnek meg 8/5, és nem tudok nyerni. komolyan feladom, mert ez több ráncot hoz a homlokomra, mint a tipszmiksz.
Néha azért nem árt változtatni, nem működhet minden csapat ellen ugyan az a felállás, stb.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. július 12., szombat 20:36

Ilyet sem basztam még, a klub szeptember másodikán eladta a kezdő balhátvédemet.... :lol: :lol: :lol:

:cens: :-@ :-@ :-@

LeagueofLesbians

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. július 12., szombat 17:01

gyerünk veressük online hárman-négyen :mrgreen:

valahogy "gép" ellen nekem sincs sok hangulatom elindítani mostanság ^^

felszab, hogy nem úgy alakul az Evertonnal, mint azt elterveztem :vivo:
[FIFA WORLD]

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 12., szombat 16:49

nincs még egy játék, ami ennyire felidegesít, mint az FM14. eltalálok egy taktikát, 2-3 meccsig minden rendben, utána meg 3 meccs cumi noname csapatok ellen. a kapura lövések úgy néznek ki, hogy nekem átlagban 25/8 ellenfélnek meg 8/5, és nem tudok nyerni. komolyan feladom, mert ez több ráncot hoz a homlokomra, mint a tipszmiksz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 11., péntek 18:50

Nem, csak EB selejtezők voltak.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. július 11., péntek 18:39

Nem volt kozben Europabajnoksag?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 11., péntek 18:35

Igen csak barátságos meccseim voltak, többnyire gyengébb csapatokkal (Costa Rica, Egyiptom 2x,Gabon,Mexikó stb.) de volt egy Német-Holland kombó is, ráadásul őket 4-1 és 5-1-arányban győztem le.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 11., péntek 18:27

Milyen meccseket, barátságos? Ha jó eredményeket érsz el a világeseményeken akkor nem eshet ennyire vissza.

Vissza: