besteve7 írta:volt írta:+1, én sem értem ,h mi ez az Istenítés elvégre semmi értékelhetőt nem csinált tegnap.
Szerintem ezt Isco is simán lehozza, DM-et továbbra is elküldeném.
Kb azt, amit rajta kívül majdnem senki a jelenlegi keretben, 2-3 embert is le tud cselezni lendületből, így megbontva a védelmet, erre Isco baromira nem képes.
Ez pedig nem istenítés csak a tények, az meg hogy elrontja, vagy elveszik tőle a labdát cselsorozat közbe benne van a pakliban. Én mindenképpen megtartanám.
Pont errol van szo. A jelenlegi keretbol senki se tudja 2-3 emberen ugy atfuzni magat mint DM. Marcelo csinalta ugyan ezt amikor csucsformaban jatszott vagy korabban a fiatal CR meg az MU jatekosakent. Bale-nek es CR-nek is kell a terulet maguk elott, Isco es James pedig nem eleg gyors jatekosok.
Az a sebesseg es lendulet amit magaval hoz, egyszeruen kell a kozeppalyara. A gond csak az, hogy az ilyen stilusu jatek vele jaroja a pontatlansag. Olyan cseleket probal meg, aminel nagy az eselye annak hogy nem jon be. A kerdes az, hogy nekunk belefer az, hogy 4 tamadasbol 3 elakad emiatt, a negyediknel viszont siman eldonthetjuk a meccset. Vagy meg is fordithatjuk az egeszet: az ilyen kockazatos megindulasok neluk egyaltalan lenne eleg helyzetunk? Nyilvan a legtobb meccsen megvan az elegendo helyzet, nem is azokrol beszelek most.
Viszont az is kozrejatszik, amit ziro es CS0ki is megemlitett: a biztos kezdo elvesztese hogy fog kihatni DM amugy is labilis jatekara?