Ángel di María - 22

Archívum
volt
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 12:57

Galacticos írta:scoval hosszabb távon jobban járnánk szerintem mint azzal a dm-mel aki 5ből 4x labdát veszít mert cselezget, meg rálövi nullszögből is csak nem olyan eredményesen mint lordgabi.

az meg megint a másik hogy minden jó féléve után rinyál a nagyobb pénzért, meg a jobb bánásmódért..
+1
Nekem az nagyon nem jön be ,h nagyon sok labdát el ad. Kontráknál viszont nagyon jó a srác. De én inkább néznék a KP-n egy labda biztosabb játékost.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 20., szerda 12:54

iscoval hosszabb távon jobban járnánk szerintem mint azzal a dm-mel aki 5ből 4x labdát veszít mert cselezget, meg rálövi nullszögből is csak nem olyan eredményesen mint lordgabi.

az meg megint a másik hogy minden jó féléve után rinyál a nagyobb pénzért, meg a jobb bánásmódért..

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 12:54

Tibi09 írta:DM menjen csak, azok játszanak a Real Madridban, akik tényleg itt akarnak játszani. Ha ő pénzt akar keresni és ezért a BL-ről is lemondana, akkor mehet az MU-ba...
csak egy ilyen cikket keress nekem :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. augusztus 20., szerda 12:51

DM menjen csak, azok játszanak a Real Madridban, akik tényleg itt akarnak játszani. Ha ő pénzt akar keresni és ezért a BL-ről is lemondana, akkor mehet az MU-ba...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 20., szerda 12:51

besteve7 írta:
volt írta:+1, én sem értem ,h mi ez az Istenítés elvégre semmi értékelhetőt nem csinált tegnap.
Szerintem ezt Isco is simán lehozza, DM-et továbbra is elküldeném.
Kb azt, amit rajta kívül majdnem senki a jelenlegi keretben, 2-3 embert is le tud cselezni lendületből, így megbontva a védelmet, erre Isco baromira nem képes.
Ez pedig nem istenítés csak a tények, az meg hogy elrontja, vagy elveszik tőle a labdát cselsorozat közbe benne van a pakliban. Én mindenképpen megtartanám.
Pont errol van szo. A jelenlegi keretbol senki se tudja 2-3 emberen ugy atfuzni magat mint DM. Marcelo csinalta ugyan ezt amikor csucsformaban jatszott vagy korabban a fiatal CR meg az MU jatekosakent. Bale-nek es CR-nek is kell a terulet maguk elott, Isco es James pedig nem eleg gyors jatekosok.

Az a sebesseg es lendulet amit magaval hoz, egyszeruen kell a kozeppalyara. A gond csak az, hogy az ilyen stilusu jatek vele jaroja a pontatlansag. Olyan cseleket probal meg, aminel nagy az eselye annak hogy nem jon be. A kerdes az, hogy nekunk belefer az, hogy 4 tamadasbol 3 elakad emiatt, a negyediknel viszont siman eldonthetjuk a meccset. Vagy meg is fordithatjuk az egeszet: az ilyen kockazatos megindulasok neluk egyaltalan lenne eleg helyzetunk? Nyilvan a legtobb meccsen megvan az elegendo helyzet, nem is azokrol beszelek most.

Viszont az is kozrejatszik, amit ziro es CS0ki is megemlitett: a biztos kezdo elvesztese hogy fog kihatni DM amugy is labilis jatekara?

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 12:50

Hát én amit tegnap láttam belőle az nem az volt ,h megbontotta volna a védelmet, hanem ,h minden helyzetben cselezett amiből kb egyszer sem jött ki jól és elvették tőle a labdát vagy csak simán rálőtte és ebből jöttek a szögletek.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 12:48

CS0ki írta:
Kényes lesz a helyzet, mert DM instabil játéka méginkább azzá válik, ha a helyzete is az. Ha így, csereként kell majd bizonyítania, akkor abból könnyen lehet görcsös öncélú foci. Neki kell a bizalom, hogy igazán tudja hozni magát. Az a baj, hogy Isco is ilyen. Necces lesz ez így...
Mondjuk tegnap nem bizonyítani akart, hanem olyan volt, mint egy durcás gyerek. Amint megkapta a labdát, megpróbálta kicselezni az összes játékost, ha nem jött össze, akkor meg előtte éppen onnan, ahol volt.
Na igen, de a kettő között van összefüggés. A lényeg, hogy DM előnyeit kinyírja ez a fajta "bánásmód".
Nem illik.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 12:42

már bocsi, ez egy személyes vélemény, lehet h ezzel egyedül vagyok, de ELŐBB adnám el Iscot mint DM-t :sly:
DM eladásából max nagy pénzt tudunk szerezni - ezért én CSAKIS abban az esetben adnám el, ha biztos lenne, h jönne helyette Pogba
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. augusztus 20., szerda 12:36

Kényes lesz a helyzet, mert DM instabil játéka méginkább azzá válik, ha a helyzete is az. Ha így, csereként kell majd bizonyítania, akkor abból könnyen lehet görcsös öncélú foci. Neki kell a bizalom, hogy igazán tudja hozni magát. Az a baj, hogy Isco is ilyen. Necces lesz ez így...
Mondjuk tegnap nem bizonyítani akart, hanem olyan volt, mint egy durcás gyerek. Amint megkapta a labdát, megpróbálta kicselezni az összes játékost, ha nem jött össze, akkor meg előtte éppen onnan, ahol volt.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 12:30

Egyébként CR és Bale is elég sok labdát el szokott szórni, tegnap ez nagyon is kirívó volt az első félidőben. Majdhogynem minden bogyót eladtak, ami hozzájuk került.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 12:26

volt írta:+1, én sem értem ,h mi ez az Istenítés elvégre semmi értékelhetőt nem csinált tegnap.
Kb azt, amit rajta kívül majdnem senki a jelenlegi keretben, 2-3 embert is le tud cselezni lendületből, így megbontva a védelmet, erre Isco baromira nem képes.
Ez pedig nem istenítés csak a tények, az meg hogy elrontja, vagy elveszik tőle a labdát cselsorozat közbe benne van a pakliban. Én mindenképpen megtartanám.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 20., szerda 12:20

Nem illik.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. augusztus 20., szerda 12:17

Én voltam aki ősszel minden meccs után elküldte a fenébe, de, hogy Isco ezt lehozná? Olyan sebességet ad a játékunknak, amit lehetetlen nem észrevenni. Persze, 11 emberrel védekező Atletico ellen nehéz megmutatni, de így is bármikor benne van, hogy átviszi és megteremti a helyzetet. Isco ügyes játékos, de addig forgolódik, amíg hárman körbefogják, a sebességéből pedig nem fog senkit megverni az a helyzet.

volt

HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 12:14

Kerlon írta:Igazából nem tudom, hogy mit csinált azonkívül, hogy kétszer belecselezte magát 3 Atletico játékosba meg egyszer jól kényszerítőzött Marceloval, mert amúgy semmivel se voltunk vele se előrébb. Persze szép és jó, hogy lecselezett egy embert, de semmit se ér, ha a következőbe meg belevezeti... Di Maria tényleg tökéletes lenne, ha megbarátkozna az kiegészítő szereppel.
+1, én sem értem ,h mi ez az Istenítés elvégre semmi értékelhetőt nem csinált tegnap.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 12:13

A Marca szerint Cristiano és Ramos is azt kérte, hogy DM maradjon. Tegnap amúgy dinamikát vitt a csapatba, pár szögletet kiharcolt, csak sajnos nagyon kevés idő maradt neki. Tartom a véleményemet, hogy jóval korábban hozni kellett volna, és nem Luka, hanem Xabi helyére.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 12:07

Igazából nem tudom, hogy mit csinált azonkívül, hogy kétszer belecselezte magát 3 Atletico játékosba meg egyszer jól kényszerítőzött Marceloval, mert amúgy semmivel se voltunk vele se előrébb. Persze szép és jó, hogy lecselezett egy embert, de semmit se ér, ha a következőbe meg belevezeti... Di Maria tényleg tökéletes lenne, ha megbarátkozna az kiegészítő szereppel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. augusztus 20., szerda 11:33

Tegnap is láthatta mindenki, hogy mennyit számít a csapatnak Di Maria dinamikája...elképesztően nagy baklövést fog elkövetni Perez, ha eladja...már-már Makélele szintűt...szerintem továbbra is a csapat legfontosabb láncszemei között van...a legnagyobb hiba lenne túladni rajta, miközben ilyen Illara, meg Khedira félék rohangálnak a csapatban...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. augusztus 12., kedd 23:24

"ellenben Khedira, akitől egy kósza mosolyt se lehetett látni még a fotózáson se a végén"

mert nagyon kemény. .....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 12., kedd 23:18

R.M.C.F írta:aha. Tehát CA szeretné meggyőzni hogy maradjon....aha...azért nem teszi be.
Fura dolgok mennek itt hirtelen....
Plusz a VB-t is sérüléssel fejezte be, gondolom nem akarták erőltetni. Di Maria vidám volt, ellenben Khedira, akitől egy kósza mosolyt se lehetett látni még a fotózáson se a végén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. augusztus 12., kedd 23:12

R.M.C.F írta:aha. Tehát CA szeretné meggyőzni hogy maradjon....aha...azért nem teszi be.
Fura dolgok mennek itt hirtelen....
Isco régóta edz, DM pedig alig volt edzésen. Ha az öreg ragaszkodik hozzá akkor szerintem maradni fog. Én még Khedirát adnám el és kész a keret. Jövőre eladnám és hoznám Pogbát. Ennyi! :D

Vissza: