Rodrygo Goes - 11
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 11
En valamiert tovabbra is benne erzem a legnagyobb tartalekot, szerintem jovore o lesz Xabi erkezesenek a legnagyobb nyertese.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk sajnos nem túl erős a piac itt sem, ki van, a 33 éves most hosszabbított Salah meg a fejbengyuri Saka? PSG-ben erős a francia trió, de valamiért kétlem nekünk bárkit odaadnának. Ja meg bocs ott van isten második fia gyamal.
Ez van ebből kell főzni, jöjjön egy edző akinél van taktika, aztán meglátjuk úgy mit hoznak fiaink. Addig kell inkább egy bhv, jhv, khv meg fehér középpályás.
Ez van ebből kell főzni, jöjjön egy edző akinél van taktika, aztán meglátjuk úgy mit hoznak fiaink. Addig kell inkább egy bhv, jhv, khv meg fehér középpályás.
Nem illik.
-
Teljesen egyertelmu, hogy se Rodrygo, se Brahim nem tud egy szezonon keresztul kiemelkedo teljesitmenyt nyujtani. Az edzonek pont az lenne a feladata, hogy epp az jatsszon, aki epp elkapja a fonalat es akinek jobban megy. Foleg, ha az egesz jatekunk arra epul, hogy egyenisegek villanasai dontsenek. Sajnos ezt iden se sikerult optimalizalni, pedig mindegyikuknek jobb lett volna mas jatekperc elosztas.ToniKroos írta:Hónapok óta gyenge? Az Atletico elleni BL meccsen mekkorát játszott, a meccs embere volt minden tekintetben. Carlo válasza az volt, hogy a következő 2 meccsen padoztatta. Hát rég elküldtem volna az anyjába Brahim helyében, mert ha még az eredmények igazolnák, de látjuk, hogy nem.Sierra írta: Brahim valoban honapok ota gyenge, viszont tenyleg akkor volt igazan foci iden amikor a Rodrygo-Mbappe-Brahim sorral kezdtunk Bellinghammel mogottuk.
Hónapok óta gyenge? Az Atletico elleni BL meccsen mekkorát játszott, a meccs embere volt minden tekintetben. Carlo válasza az volt, hogy a következő 2 meccsen padoztatta. Hát rég elküldtem volna az anyjába Brahim helyében, mert ha még az eredmények igazolnák, de látjuk, hogy nem.Sierra írta: Brahim valoban honapok ota gyenge, viszont tenyleg akkor volt igazan foci iden amikor a Rodrygo-Mbappe-Brahim sorral kezdtunk Bellinghammel mogottuk.
Brahim valoban honapok ota gyenge, viszont tenyleg akkor volt igazan foci iden amikor a Rodrygo-Mbappe-Brahim sorral kezdtunk Bellinghammel mogottuk.
Vinicius is ugy volt jo tegnap, hogy Mbappe nem jatszott. Eleg szar egy helyzet ez, ott van 2 world class de nem fernek meg egyutt a palyan.
Vinicius is ugy volt jo tegnap, hogy Mbappe nem jatszott. Eleg szar egy helyzet ez, ott van 2 world class de nem fernek meg egyutt a palyan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A keretben egy jobb szélsőnk van, az Brahim, itt ott játszik és azoknak is egy részén másik poszton. A keretben egy centerünk van, +MBappe. Na most Rodrygot toljuk mindenhol csak ott nem ahol kellene, oké ha nem fér be, de akkor miért kezdő? Ha meg bárki megkérdezné az edzőtől ezt felkapná a vizet mert Ő aztán jobban tudja. Elhiszem neki, csak a valóság nem ezt mutatja. Bárki aki hoz egy jobb teljesítményt leépül a padon a braziljaink kedvéért, akiknek meg lehet jót tenne ha nem lennének kezdők kb bármilyen teljesítményre.
-
Rodrygotol fuggetlenul, kinek passzolna be a labdat? Nincsenek felepitett tamadasaink, nincsen bent allo centerunk, nincs erkezo ember, nincs megtervezett masodik hullam stb.ToniKroos írta:Oké, hogy nem lő sok gólt, mert úgy jönnek ki a lövések, de akkor legyen gólpasszból több. Ott van a jobb lábán a labda nem kell visszavenni, legyenek éles beadásai/indításai laposan, meg az ellenkező oldalról jövő labdákra érkezzen. Az a baj, hogy annyi a focija, hogy megpróbálja csellel bevinni, pedig azért máshogy is lehet gólt szerezni, meg hasznosnak lenni.Whiteheart írta: Nem a posztján játszik... Amikor átkeveredik a bal oldalra akkor eredményesebb... Vinit miért nem próbáljuk a jobboson?
En Rodrygo jatekaban latok meg lehetoseget egy rendszerben fejlodni es hasznosnak lenni, meg ha nem is allando 11. jatekoskent.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Brahim fenekét már elülte a pad azért nincs formában, akkor ugye nem rakta hosszabb távon kezdőbe Carlo, amikor Rodrygonal egyértelműen hasznosabb volt. Rodrygo tavaly is kb. ennyit ért, volt pár jó meccse, amúgy azt sem tudtuk, hogy épp mikor van pályán szelsőként.Zsobo írta: Hogy kicsit az ordog ugyvedje legyek, az o kezdetesehez annyit, hogy Brahim sincs formaban, lehajtott fejjel belevezeti az elso vedobe es labdat veszít, teszi ezt kb honapok ota, Guler lassu oda.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Hogy kicsit az ordog ugyvedje legyek, az o kezdetesehez annyit, hogy Brahim sincs formaban, lehajtott fejjel belevezeti az elso vedobe es labdat veszít, teszi ezt kb honapok ota, Guler lassu oda. Vasquez?
+ ami a legfontosabb, Rodrygo passzol, el van labda nelkul is, csapatjatekos.
Néztem youtubeon Xabi taktikara elemzest, sztem rendszerben jatszatva nagyon jo lehet, rá, Belire, meg Camara nagyon kivancsi vagyok, ha kicsit mozgosabb, rovidebb passzos, visszatamados, labdabirtoklosabb jatekot probalnanak meg jövőre.
Értem a kritikat vele szemben, hogy egyenlieg keves, de sztem az utobbi idoben pont csapatként volt rossz a madrid. Nehéz ugy vmit csinalni, ha Vini vagy Mbappe elvesziti az elso vedovel szemben a labdát.
Erre kellene am vmit kital, pl próbálják meg a cselt 2szer, ha nem megy a jatek, akkor onnantol kezdve focizzon ala annak, akinek megy, aki nm tudja felmerni az csere es akk lehet lenne passzjatek is, amiben o tok jó.
+ ami a legfontosabb, Rodrygo passzol, el van labda nelkul is, csapatjatekos.
Néztem youtubeon Xabi taktikara elemzest, sztem rendszerben jatszatva nagyon jo lehet, rá, Belire, meg Camara nagyon kivancsi vagyok, ha kicsit mozgosabb, rovidebb passzos, visszatamados, labdabirtoklosabb jatekot probalnanak meg jövőre.
Értem a kritikat vele szemben, hogy egyenlieg keves, de sztem az utobbi idoben pont csapatként volt rossz a madrid. Nehéz ugy vmit csinalni, ha Vini vagy Mbappe elvesziti az elso vedovel szemben a labdát.
Erre kellene am vmit kital, pl próbálják meg a cselt 2szer, ha nem megy a jatek, akkor onnantol kezdve focizzon ala annak, akinek megy, aki nm tudja felmerni az csere es akk lehet lenne passzjatek is, amiben o tok jó.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mintha lett volna ősszel pár meccs nélküle de ott viniciusz es bappé még annyit se mozogtak ketten mint amikor rodrygo van fent valamelyikkel.BlancoMark írta: Erdekes, hogy mitol kerult olyan statuszba, hogy kihagyhatatlan eleme a csapatnak es hogy miert nem probalta meg Ancelotti nelkule es plusz egy kpssal a galakezdot. Semmi nem indokolja, hogy ilyen vilagsztar statuszban legyen kezelve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Erdekes, hogy mitol kerult olyan statuszba, hogy kihagyhatatlan eleme a csapatnak es hogy miert nem probalta meg Ancelotti nelkule es plusz egy kpssal a galakezdot. Semmi nem indokolja, hogy ilyen vilagsztar statuszban legyen kezelve.
Oké, hogy nem lő sok gólt, mert úgy jönnek ki a lövések, de akkor legyen gólpasszból több. Ott van a jobb lábán a labda nem kell visszavenni, legyenek éles beadásai/indításai laposan, meg az ellenkező oldalról jövő labdákra érkezzen. Az a baj, hogy annyi a focija, hogy megpróbálja csellel bevinni, pedig azért máshogy is lehet gólt szerezni, meg hasznosnak lenni.Whiteheart írta: Nem a posztján játszik... Amikor átkeveredik a bal oldalra akkor eredményesebb... Vinit miért nem próbáljuk a jobboson?
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Nem a posztján játszik... Amikor átkeveredik a bal oldalra akkor eredményesebb... Vinit miért nem próbáljuk a jobboson?
szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
ateeemadrid írta: Én azt hullamzonak sem tudom nevezni, ha valakinek szezononkent van 7-8 jó meccse. Kevés ide

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- ateeemadrid
Én azt hullamzonak sem tudom nevezni, ha valakinek szezononkent van 7-8 jó meccse. Kevés ide
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az első félidőben pedig rendre jól kavart. borzasztó hullámzó. ha nem képes állandó formát mutatni akkor nem lesz jó vége. ha jó nagyon jó ha szar nagyon szar.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az biztos, hogy ha felütünk egy fizikai értelmező szótárt, akkor a súlytalanságnál Rodrygo képe lesz az illusztráció.
Az menti, hogy nem a posztja. A másik oldalra viszont van két jobb játékos.
Az menti, hogy nem a posztja. A másik oldalra viszont van két jobb játékos.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
...és a maival Fede egalizálta őt bajnoki gólok tekintetében
Az egész éves kezdő támadónkat.
Értem én, hogy nem jobbszélső, de azért na.

Értem én, hogy nem jobbszélső, de azért na.
melyik nem?ELSiete írta:Nulla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Kezdőként, jobboson nulla.ELSiete írta:Nulla.
Vagy eladni vagy pad.
Amíg Vini van, addig ő nulla marad.