Hát jobban illik a chelseabeRealista24 írta:Ha Mou nem tudja megszerezni Varanet, akkor Godint akarja.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 16., csütörtök 11:51
Hát jobban illik a chelseabeRealista24 írta:Ha Mou nem tudja megszerezni Varanet, akkor Godint akarja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 16., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. április 16., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 15., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 15., szerda 15:35
Csak a szerencse faktorra reagáltam.'98- ban talán nem a miénk volt a legjobb csapat,de behúztuk a BL-t,ettől független,ha csak a statisztikát nézzük,(mert az ugye nagy divat),azt a 4 évet domináltuk.Hát ígyKerlon írta:Domináltunk, de nem mi voltunk a legjobbak? Akkor a legjobb mit csinált? Szotyizott?morientes írta: Így van.'98-ban sem mi voltunk a legjobbak,de ettől még lényegében domináltuk azt az kb 4-5 évet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 15., szerda 12:29
Domináltunk, de nem mi voltunk a legjobbak? Akkor a legjobb mit csinált? Szotyizott?morientes írta: Így van.'98-ban sem mi voltunk a legjobbak,de ettől még lényegében domináltuk azt az kb 4-5 évet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 15., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 19:33
A sors vissza adta nekik amit 2009ben elvettBH710 írta:ahhoz nem is lehet,botrányos volt.a chelsea bl címe évében végigmakkolta a teljes kieséses szakaszt plusz a döntőt is.dzsi91 írta:Azért az Inter-Chelsea féle makkot nem hasonlítanám az övrebö féle ámokfutáshoz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. április 14., kedd 19:01
Így van.'98-ban sem mi voltunk a legjobbak,de ettől még lényegében domináltuk azt az kb 4-5 évet.Realista24 írta:Nem mindig a legjobb nyer.Persze,csak a szerencsén múlott,de amúgy ők voltak a legjobbak ebben az időszakbanÉrzek én itt egy csppnyi képzavart...
![]()
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. április 14., kedd 18:51
ahhoz nem is lehet,botrányos volt.a chelsea bl címe évében végigmakkolta a teljes kieséses szakaszt plusz a döntőt is.dzsi91 írta:Azért az Inter-Chelsea féle makkot nem hasonlítanám az övrebö féle ámokfutáshoz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 18:14
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 14., kedd 16:00
Szerencse nélkül semmi nem megy.de tény, hogy 2 iszonyú makk kellett nekik ahhoz, hogy megnyerjék 2x is a BL-t.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 14., kedd 15:58
Ennyiből világi makkal jutott tovább ellenük az Inter vagy a Chelsea, mert Messi kihagyta a 11-est... tudod az érem két oldala. Felesleges ilyenekbe belekötni, bőven domináltak 3-4 évig.Remy írta:Dinho félét nem is írtam. Illetve azt sem vitatta, hogy a barca volt a legjobb abban az időszakban, de tény, hogy 2 iszonyú makk kellett nekik ahhoz, hogy megnyerjék 2x is a BL-t. Bármennyire is erősek voltak, nagyjából annyin múlott nekik is a cím, mint tavaly nekünk.Kerlon írta:Mondjuk a Dinho féle Barcát semmiképp nem mondanám uralkodónak, mert ott ugye Lehmann hülyeség döntött. Azonkívül meg szerintem, akik 2-3 éven belül többször is döntőztek, azok uralkodtak/domináltak annak ellenére is, hogy senki sem tudta megvédeni a címét. A Guardiola Barcától meg kár elvitatni ezt a dominanciát...
Persze, lebutíthatjuk ennyire a dolgot, de a Guardiola féle Barcát mindenki emlegetni fogja. De talán Ancelotti Milanja is ilyen volt. Azért bennem jóval több megmaradt az elmúl 15 évből, mint csak a végső győztesek.Realista24 írta:Itt van az én emberem. Pacsi!Egy dolog van nekem, ami számít, és az a győzelem. Klisé, de a történelem csak a győzteseket jegyzi. Bejuthatunk akár 5-ször is a döntőbe, ha egyszer sem nyerjük meg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 14., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 15:21
Nem tudom miről beszélsz(Realista van annyira tapasztalt admin hogy sűrűn kijátssza majd ezt a kártyát).
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. április 14., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 14., kedd 15:01
Itt van az én emberem. Pacsi!Egy dolog van nekem, ami számít, és az a győzelem. Klisé, de a történelem csak a győzteseket jegyzi. Bejuthatunk akár 5-ször is a döntőbe, ha egyszer sem nyerjük meg.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. április 14., kedd 15:00
Ok, így már értem a 10 évet. Nem tudtam, mikor ment az orosz Londonba.dzsi91 írta:Azért néztem az elmúlt 10 évet mert azóta jött abra papa. Teljesen mind1 kik voltak az ellenfelek, így a mi érdemeinket is lehet kicsinyíteni, mert azért mi is ritkábban találkoztunk mostanában nagyágyúval max az elődöntőben.
Kétlem, hogy a Chelsea-nek akkora marketingértéke lenne, mint egy ManU-nak, de mondhatnám az Arsenalt is. Addig rendben, hogy a PL csapatok keleten nagyon mennek, de ez általánosan igaz. És ha az egyik legnagyobb szponzor, Abramovic cége kilép, akkor az igen is megfog látszódni a költségvetésen. És Te mondtad, hogy pénz nélkül (vagy kevesebből) nincs ilyen foci/Chelsea.dzsi91 írta:A kerék forog ha abramovic kiszáll már nem igazán rázza majd meg őket mert a brand már megvan, lehet hogy nem költekezhetnek majd orrba szájba,de anyagilag a nagyok között fognak maradni(ha nem fogalmatlanok intézik majd a pénzügyeket).
Én sem az Eibarból akarom a legújabb Real Madridot megalkotni. De - most maradjunk spanyolban - pl az AtMa elég tudatosan építkezik. Az utóbbi évben volt egy kiugró teljesítményük, amivel több szurkoló figyelmét is felkeltették. Az ilyen kiugró évek erre vannak. Hogy felfigyeljenek az emberek. És innen kell marketing ügyileg (is) továbbvinni. Ha jól tudom, akkor a közel-kelet például nagyon spanyol fan. És talán elmondható, hogy kezd keletebbre is terjedni a dolog. Illetve Amerikában is. Ha jól tudom, akkor többek között a Valencia is szokott közel-keleti turnékat beiktatni. Szóval azért vannak patinásabb klubok is, akiket el tudom képzelni, hogy idővel fel lehetne futtatni.dzsi91 írta:Biztos vagyok benne,hogy önerőből már nem lehet.Túl nagy a szakadék az elit és többiek között.Ezt csak egy jó nagy zsák pénzzel lehet megoldani,ha hosszútávon akar valaki ott lenni nem pedig 1-2 évre.
Én nem igen látom a Chelsea mögött azt a marketing gépezetet, bár nem is igen követem ezt figyelemmel. Igazából az újgazdag kluboknak egyik jelentős mankója a sejk/orosz cége. Ha azt kiveszik, nem is az, hogy összedől, de egy fokozatos leromlás/visszaesés szerintem várható, még ha nyilvánvalóan nem is a korábbi szintre.dzsi91 írta:Mint mondtam, az újgazdag klubok(ha ügyesek) kiépítenek egy marketing gépezetet amire lelép a pénzeszsák,Szerintem a Chelsea már ezen túl van így ők már abrapapa nélkül is boldogulni fognak.A PSG meg a City-nél meglátjuk, szerintem a manchesteriek menni fognak a levesbe, mert rossz szakmai munkát végeznek.
Chelsea kvázi a prototípus, szóval érthető, hogy több szó esik róla.dzsi91 írta:De túlzottan a Chelsea-re ment el a téma, arra akartam kilyukadni,hogy jelenleg más esélye nincs egy bármilyen klubnak,hogy felkerüljön az elitbe hosszú távra azon kívül,hogy jön valami gazdag tulaj.Szval értem az ellenszenved de mégse, nincs más lehetőségük, az meg hogy borítják a piacot... Szerintem a piacra mi is ugyanolyan egészségtelenek vagyunk mint ezek a klubok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 14., kedd 14:52
Dinho félét nem is írtam. Illetve azt sem vitatta, hogy a barca volt a legjobb abban az időszakban, de tény, hogy 2 iszonyú makk kellett nekik ahhoz, hogy megnyerjék 2x is a BL-t. Bármennyire is erősek voltak, nagyjából annyin múlott nekik is a cím, mint tavaly nekünk.Kerlon írta:Mondjuk a Dinho féle Barcát semmiképp nem mondanám uralkodónak, mert ott ugye Lehmann hülyeség döntött. Azonkívül meg szerintem, akik 2-3 éven belül többször is döntőztek, azok uralkodtak/domináltak annak ellenére is, hogy senki sem tudta megvédeni a címét. A Guardiola Barcától meg kár elvitatni ezt a dominanciát...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 14., kedd 14:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem