A Real Madrid játékosai leszarják ezt a meccset. Majd a visszavágón gurítanak 4-5 gólt, aztán jöhet a következő ellenfél. Legalább nem ismétlődött meg az Alcorcón elleni meccs.

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 7., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 7., szombat 23:54
Itt vagyok....és NEM szoktam kimagyarázni,csak mutatni pár baromságot hátha van aki rájön mire megyek. Mint fentebb is.RMCF nincs amiért kimagyarázni ezt,
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 7., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 7., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 10:17
Magyarosítják a neveket elég régóta. Ja, és teljesen komolyan gondolják.i? Perez Florentin? Laporta János? Most csak poénkodnak a 442-nál v. az én gépem szar? Vagy ennyire szánalmas lett ez az oldal?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 3., kedd 10:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 3., kedd 9:00
Igazából több helyen azért indulnak ki, mert van olyan stadion, ahol a hazaiakat csak akkor engedik ki, ha elmentek a vendégek. A balhét elkerülendő, vagy fordítva. Legutóbb majdnem egy órát vártunk ilyen okból kifolyólag.Viszont aki minden heten kint van es vasarnap 11kor hamarabb haza indul, mert masnap reggel munka es a dugo miatt nem akar ejfel utan haza erni, azt teljesen megertem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 3., kedd 0:58
Szerintem ezzel nincs semmi gond. Nyilvan aki egy evben egyszer vagy ketszer elutazik Madridba es elmegy a Bernabeu-ba, az nem fog hamarabb elindulni. Viszont aki minden heten kint van es vasarnap 11kor hamarabb haza indul, mert masnap reggel munka es a dugo miatt nem akar ejfel utan haza erni, azt teljesen megertem.Realista24 írta:Jártam mar par stadionban. Mindenhol elindulnak az emberek 80-85 korul. Es ugyanúgy van aki végignézi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 2., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 17:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 2., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 2., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 2., hétfő 14:31
"Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő"Itt van egy cikk az Ultrás dologról, valamelyik nap volt szó róla.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 2., hétfő 14:23
Itt van egy cikk az Ultrás dologról, valamelyik nap volt szó róla.Az elmúlt meccseken a Bernabéu-stadionban már üres volt a csoport számára eddig fenntartott szektor, most a cél az, hogy ismét megtöltsék ezeket a székeket, ám ne az Ultras Sur tagjaival: a Real Madridhoz közeli források szerint a klubnál már eldöntötték, hogy Fiatal Lelátó (Grada Joven) néven új csoportot alakítanak, ezt a szektort pedig majd ők vehetik birtokba a jövőben.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. december 2., hétfő 1:31
Nem kizárt, hogy Mourinho megszabta Neki, hogy merre meddig, ahogy di Maríánál is szerintem (egyedül Khedira volt kivételSastre írta:valami ilyesmit én is éreztem a legutóbbi meccsen, mintha mozgékonyabb lenne mint korábban, szinte már gyorsnak tűnt magához képest. ennyit számítana, hogy végre nem kell aggódnia a lágyéksérülése miatt?- Xabi eszméletlen kell még mindig, sztem nem olyan egy funkciós most mint Mourinhonál, többet mozog felfelé, többet forog a labdával. Valahogy másnak látom, mintha felszabadultabb lenne
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. december 2., hétfő 1:09
valami ilyesmit én is éreztem a legutóbbi meccsen, mintha mozgékonyabb lenne mint korábban, szinte már gyorsnak tűnt magához képest. ennyit számítana, hogy végre nem kell aggódnia a lágyéksérülése miatt?- Xabi eszméletlen kell még mindig, sztem nem olyan egy funkciós most mint Mourinhonál, többet mozog felfelé, többet forog a labdával. Valahogy másnak látom, mintha felszabadultabb lenne
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2013. december 2., hétfő 0:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 1., vasárnap 14:02
Ha az a legfontosabb,hogy mennyire értékes egy játékos,akkor mindenképpen.Ha mennyitlre tetszetős,elegáns,szemnek jól eső focit nyom valaki,akkor nem biztos.Elég egy hiba,egy kihagyott helyzet,és már a stat alapján le is húzták.És egyáltalán nem Neymara gondoltam,még mielőtt szóbakerül a tribli,bicikli,cirkuszi mutatvány...nem.Azért egy ilyen részletes értékelési rendszerből könnyen leszűrheted, hogy hasznos-e a játékos vagy sem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 1., vasárnap 13:53
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem