VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
még pár korty és leírom, hogy ez a német csapat nem sokkal több, mint az utóbbi 4 évben a szétesett/széteső/önmagukat megverő nagcsapatnak mondott válogatottakat bucira verő, és a tradícionális tornacsapat státuszt azért kiérdemlő együttes, de nem írom inkább. lehet csak annyi kéne, hogy lahm vissza hátvédbe, khedira kp-ra és klose be..mondjuk az se cáfolná a gondolatmenet első felét
na jó kiszállok

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
na, a második félidőre jöhet klose gólrekordot dönteni 

elmegy szódávalpogba-kroos-modric

jól teszik utálom őket, majd ha klopp lesz vagy tuchel szóljatok.torjack írta:rm222 írta:guardiola kimosta az agyát löw-nek is.
annyira lassú,semmi mozgás, hátul adogatnak nézhetetlen hányás
toni kross átlövésével nyernek 1-0
erre a nyomorultak a dfb-nél hosszabbítani akarnak vele a vb eredményétől függetlenül 2016 utánra is
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Sztem mindegy, Khedira vagy Alonso. Di Maria-Modric-Kroos. Így.reeed_ati írta:Nem nagyon néztem a németeket, de Kroos kinek a helyén játszhatna nálunk?
Alonso?

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pogba-kroos-modricreeed_ati írta:Nem nagyon néztem a németeket, de Kroos kinek a helyén játszhatna nálunk?
Alonso?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az elefantok ellen szerencsejuk volt, azon a meccsen az afrikaiak vegig veszelyesebben jatszottak mint a Kolumbiaiak. Azon az egy meccsen nem jatszottak jol.Remy írta:Ha a játék képét nézzük, akkor Kolumbia a legmeggyőzőbb. A németek, a franciák is toltak gyenge meccset, a kolumbiaiak nem. Ettől függetlenül én még mindig a németeket tartom a legesélyesebbnek, de azért náluk is jönnek a hibák rendesen.Mike írta: persze van igazság abban amit írsz, de még így is a németek az egyik legmeggyőzőbb csapat ezen a vb-n
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem nagyon néztem a németeket, de Kroos kinek a helyén játszhatna nálunk?
Alonso?
Alonso?

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
rm222 írta:guardiola kimosta az agyát löw-nek is.
erre a nyomorultak a dfb-nél hosszabbítani akarnak vele a vb eredményétől függetlenül 2016 utánra is

guardiola kimosta az agyát löw-nek is.
- torjack
gvárdióla kicsinálta, egy év elég volt hozzá. maradt volna dortmundban...ziro4vr írta:nem fejlődött semmit az utóbbi 1-1.5 évben. így is kiváló player, de k.jó már nem lesz belőleCsabi írta:te idióta nyomorult göcce.
- BlancoMark
"Kiszedte a pipából."

- ziro4vr
nem fejlődött semmit az utóbbi 1-1.5 évben. így is kiváló player, de k.jó már nem lesz belőleCsabi írta:te idióta nyomorult göcce.
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szétesernyőzik újdonsült haverek ezt a gyenge lófaszjóska csapatot

ez az impotens a tévébenBár hehe nem tudom szerinted ki a fasz?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. június 30., hétfő 22:42-kor.

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez a német villámkapus durván tolja eddig
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
ezek nem veszünk összeMike írta:szerintem meg összeállítástól és taktikától függetlenül illene megoldani az 5 méteres passzokat, és sikeresen átvenni a guruló labdát. Ma ezek is nehézséget okoztak eddig jópárszor
persze van igazság abban amit írsz, de még így is a németek az egyik legmeggyőzőbb csapat ezen a vb-n
hát így nemhiszem, max algírokAlgíreknek hívják őket, mert így van a magyar nyelvben.
Meg mindig algíreknek hallottam őket mióta élek.Algériaiak, algírokként is vannak említve a keresőben néhány cikkben.

Lehet h volt már erről szó, de én nem voltam itt, nem olvasok el minden hsz-t.
De akkor ezt ki is tárgyaltuk. Bár hehe nem tudom szerinted ki a fasz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. június 30., hétfő 22:41-kor.
- ziro4vr
müller is érdekes, mint egyfajta módosult target man, amiként nem a játékosok keresik, hanem a labda..szóval a támadójátékod végbélnyílásának ezt a szerepet megtenni, könnyen hasgörcs lehet belőle
na nem fokozom tovább
nem lepne meg amúgy, ha hozná khedirát a szünetben löw

nem lepne meg amúgy, ha hozná khedirát a szünetben löw
Nem illik.
- torjack
Remy írta:Ha a játék képét nézzük, akkor Kolumbia a legmeggyőzőbb. A németek, a franciák is toltak gyenge meccset, a kolumbiaiak nem. Ettől függetlenül én még mindig a németeket tartom a legesélyesebbnek, de azért náluk is jönnek a hibák rendesen.Mike írta: persze van igazság abban amit írsz, de még így is a németek az egyik legmeggyőzőbb csapat ezen a vb-n
jönnek itt a hibák mindenkinél bőven. kolumbiára nagyon kiváncsi leszek a brazilok ellen. hátul komolyan még nem tesztelték őket de majd fred