EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 21., kedd 8:31

Realista24 írta:
nmate írta:Indokoljatok mar meg egy szervezett Wales ellen, akit a világ egyik legjobb focistája vezet, miert van tobb esélyünk mint a formán kívüli játék rendszer nélküli angolok ellen?
Szlovákok ok, ok gyengébb szint.
Ezt én sem értem. Walesnél van két olyan támadó, aki gyakorlatilag - túlzással - tarthatatlan...de azért kapjuk őket, mert a múltjuk kisebb. :lol: :roll:

Anglia, szlovákok, Wales..nálam ez lenne a sorrend, ha választani lehetne. És azért rakom előrébb az angolokat, mert szerintem ők még le is néznének minket.
De szép lenne egy újabb 6-3... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 8:28

nmate írta:Indokoljatok mar meg egy szervezett Wales ellen, akit a világ egyik legjobb focistája vezet, miert van tobb esélyünk mint a formán kívüli játék rendszer nélküli angolok ellen?
Ezt én sem értem. Walesnél van két olyan támadó, aki gyakorlatilag - túlzással - tarthatatlan...de azért kapjuk őket, mert a múltjuk kisebb. :lol: :roll:

Anglia, szlovákok, Wales..nálam ez lenne a sorrend, ha választani lehetne. És azért rakom előrébb az angolokat, mert szerintem ők még le is néznének minket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 21., kedd 8:22

Ferencváros írta:Olyan szomorú, hogy valaki még mindig a továbbjutást számolgatja. Hát a világ csodája lenne, ha innen kiesünk.
Albánia kilőve. Észak-íreknek minimum le kéne ikszelni a németekkel, svédeknek meg kéne verni a belgákat, vagy az íreknek az olaszokat, nekünk ki kéne kapni legalább kettővel portugáloktól, és Izlandnak nyerni.

Viszont ha minden papírforma szerint alakul, akkor kikapunk a portugáloktól, Ausztria minimum leikszel, és jön Anglia... :hmmm:
Hát a lehetséges ellenfelek közül, én az angoloknak örülnék. Elég kaka ágon vagyunk, de szerintem már nincs ebben az országban olyan aki nem örül már ennek az eredménynek is. Valahol el kell kezdeni! :)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 21., kedd 8:02

És hogyha miden számolás bejön, kivéve a mi meccsünk és tegyük fel le X-elünk a portugálokkal, így csoportelsők ként megyünk tovább, akkor ki jöhet? Csoport 3-ok? Mert nekem nagyon nem hiányozna egy angol csapat. Tény, hogy közük nincs mondjuk a 6 legerősebb csapathoz az EB-n, de 3 erőn felül teljesített meccs után, nem pont az ő 15 km futok egy meccsen stílusuk kéne, hogy szembe jöjjön.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. június 21., kedd 7:45

Indokoljatok mar meg egy szervezett Wales ellen, akit a világ egyik legjobb focistája vezet, miert van tobb esélyünk mint a formán kívüli játék rendszer nélküli angolok ellen?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 21., kedd 7:37

ferni írta:
TheBull6 írta:Nem értem a nagy felháborodást. Szinte valószínűtlennek érzem, hogy pl az Észak-Írek megcsapják a németeket, vagy hogy Izland nyerjen az osztrákok ellen, arról hogy kikapjunk 3-4 góllal arra meg főleg nem látok sok esélyt. De persze: k*rva angolok. :cens: :cens: :vivo: :vivo: :lol: :lol:
Úgy látom nem érted.
Továbbjutás meg van, a gond az, hogy a szlovák-wales duó helyett valszeg az angolokkal kell majd játszanunk, ha minden a papírforma szerint alakul....
Egy Wales vagy Szlovákia ellen reális esélyünk lenne, míg az angolok bármennyire is balkukik jó kis csapat.
Olyan szempontból tökéletesek lennének, hogy egy tökéletes meccsel lenne keresni valónk, de ha kiesnénk meg egy rossz szót se lehetne szólni, mert csak az angolok...
Eddig minden tökéletesen alakult számunkra, ez volt az első dolog, ami keresztbetett egy picit nekünk.

Aztán amennyire bejönnek a papírformák, valszeg nem is az angolokkal fogunk játszani :lol:
Meg nincs meg a továbbjutás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. június 21., kedd 7:36

hamesz írta:A horvát - spanyol meccsre mit mondtok? Behúztam a horvátokat mixen szóval remélem Morata nem fog gólt lőni. :lol:
inkább adtad volna nekem azt a pénzt :mrgreen: nincs Modric és szerintem a spanyolok gurítanak 2-3 gólt a horvátoknak.

(aztán ha véletlen nyernének a pénzt ne rajtam keresd :mrgreen: )

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. június 21., kedd 1:37

TheBull6 írta:Nem értem a nagy felháborodást. Szinte valószínűtlennek érzem, hogy pl az Észak-Írek megcsapják a németeket, vagy hogy Izland nyerjen az osztrákok ellen, arról hogy kikapjunk 3-4 góllal arra meg főleg nem látok sok esélyt. De persze: k*rva angolok. :cens: :cens: :vivo: :vivo: :lol: :lol:
Úgy látom nem érted.
Továbbjutás meg van, a gond az, hogy a szlovák-wales duó helyett valszeg az angolokkal kell majd játszanunk, ha minden a papírforma szerint alakul....
Egy Wales vagy Szlovákia ellen reális esélyünk lenne, míg az angolok bármennyire is balkukik jó kis csapat.
Olyan szempontból tökéletesek lennének, hogy egy tökéletes meccsel lenne keresni valónk, de ha kiesnénk meg egy rossz szót se lehetne szólni, mert csak az angolok...
Eddig minden tökéletesen alakult számunkra, ez volt az első dolog, ami keresztbetett egy picit nekünk.

Aztán amennyire bejönnek a papírformák, valszeg nem is az angolokkal fogunk játszani :lol:

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 21., kedd 1:05

hamesz írta:A horvát - spanyol meccsre mit mondtok? Behúztam a horvátokat mixen szóval remélem Morata nem fog gólt lőni. :lol:
Modric kiesett, nem fogadnek a horvatokra.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. június 21., kedd 0:56

A horvát - spanyol meccsre mit mondtok? Behúztam a horvátokat mixen szóval remélem Morata nem fog gólt lőni. :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. június 21., kedd 0:04

ericco írta:
A végén már mindkét csapat szart bele
Szegény bryndzások majd megszakadtak a védekezésben, hihetetlen, mennyire koncentráltak, de szartak bele :lol:

Azért figyelem a magyar közvéleményt. Lehet örülni, van minek, de néhányan úgy beszélnek, mintha már a fiúk lennének a torna esélyesei.
Nehogy nagy zakó legyen ebből, vagy egy esetleges lélektelen játék után a válogatott majd nem azt a fogadtatást kapja majd, amit amúgy megérdemelne, mert ahogy páran elég ferdén látják a magyar válogatott erejét.
A szartak bele alatt azt értettem, hogy egyik sem feszült meg a győzelemért. Kapaszkodtak a jó kis 0-0-ba.

Ha meg valakinek ez a meccs, vagy az angolok játéka tetszett akkor természetesen szíve joga.

Én a focit szeretem. A milliárdokat költő, minden a fociról szóló, önmagukat tökéletesnek gondoló angoloktól meg kimondottan szégyen ez és úgy eleve mind a három eddigi meccsük.
Én így látom.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. június 20., hétfő 23:28

Olyan szomorú, hogy valaki még mindig a továbbjutást számolgatja. Hát a világ csodája lenne, ha innen kiesünk.
Albánia kilőve. Észak-íreknek minimum le kéne ikszelni a németekkel, svédeknek meg kéne verni a belgákat, vagy az íreknek az olaszokat, nekünk ki kéne kapni legalább kettővel portugáloktól, és Izlandnak nyerni.

Viszont ha minden papírforma szerint alakul, akkor kikapunk a portugáloktól, Ausztria minimum leikszel, és jön Anglia... :hmmm:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 20., hétfő 23:17

az angolokat kár szidni, mindig is balfaszok voltak, most sincs ez másképp. a portugálok ellen kell alkotni valamit, aztán akkor nem kell másokkal foglalkozni. bár én azt mondom, hogy holnap a németek intézik a továbbjutásunkat.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. június 20., hétfő 23:13

A végén már mindkét csapat szart bele
Szegény bryndzások majd megszakadtak a védekezésben, hihetetlen, mennyire koncentráltak, de szartak bele :lol:

Azért figyelem a magyar közvéleményt. Lehet örülni, van minek, de néhányan úgy beszélnek, mintha már a fiúk lennének a torna esélyesei.
Nehogy nagy zakó legyen ebből, vagy egy esetleges lélektelen játék után a válogatott majd nem azt a fogadtatást kapja majd, amit amúgy megérdemelne, mert ahogy páran elég ferdén látják a magyar válogatott erejét.
Merci Zizou!

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 20., hétfő 23:12

Ferencváros írta:Vagy mi leikszelünk, a svédek összekapják magukat, és jöhetnek a 16 között. :D
Írek is lehetnek még másodikak. Pl. a svédek 1-0-ra megverik a belgákat, az írek meg 3 góllal az olaszokat. :lol:

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2016. június 20., hétfő 23:10

BBeno írta:valaki ellenőrizze le de jól számolom hogy ez lehet egyenes kiesésben :

ha MO 3. akkor spanyol vagy német ellen

ha MO 2. a akkor angol

ha MO 1. akkor belgium
Vagy mi leikszelünk, a svédek összekapják magukat, és jöhetnek a 16 között. :D

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 20., hétfő 23:09

babaking írta:Ha így marad akkor a szlovákoknak 3:3 a gólarányuk, tehát ha nem kapunk 2nél többet a portugáloktól akkor őket is előzzük nem?
2-nél többel ne kapjunk ki. Ha 3-1-re kapunk ki, akkor előzzük őket. 2-0 esetén a Fair play dönt.

Egyébként az E csoport az utánunk lesz, szóval holnap kellene eldőlnie, hogy továbbmegyünk. :D

Az angolok pedig a franciákkal kerültek egy ágra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára András93 2016. június 20., hétfő 23:10-kor.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. június 20., hétfő 23:07

BBeno írta:valaki ellenőrizze le de jól számolom hogy ez lehet egyenes kiesésben :

ha MO 2. a akkor angol

ha MO 1. akkor belgium
Jól számolod
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 20., hétfő 23:06

valaki ellenőrizze le de jól számolom hogy ez lehet egyenes kiesésben :

ha MO 2. a akkor angol

ha MO 1. akkor belgium
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 20., hétfő 23:01

Nem értem a nagy felháborodást. Szinte valószínűtlennek érzem, hogy pl az Észak-Írek megcsapják a németeket, vagy hogy Izland nyerjen az osztrákok ellen, arról hogy kikapjunk 3-4 góllal arra meg főleg nem látok sok esélyt. De persze: k*rva angolok. :cens: :cens: :vivo: :vivo: :lol: :lol:

Vissza: