és én is találtam kifogásolni valót benne, de nem akartam lelombozni szakdoga írás közben ilyenekkel, szóval csak töltsetek meg töltsétek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 27., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. október 27., kedd 21:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 27., kedd 21:10
Megtörtént! És köszi, hogy a közeljövőben helyettem viszed el a balhét.Kerlon írta:Szevasztok pupákok!
Kellene egy kis help egy kedves "ismerősöm" számára a szakdolgozatához, ami nagyjából ivási szokásokhoz szorosan kapcsolódik és, mivel itt elég sűrűn téma, ezért szánjatok rá 2 percet, aztán cserében átvállalok néhány warnt.
https://docs.google.com/forms/d/1JYPnfj ... Q/viewform
Köszönöm a nevében is!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. október 27., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. október 26., hétfő 19:08
Bár én a felújítás kezdete óta kerülöm a Moszkvát, de mindig is megállt ott, csak a be/kijáratot szabták át ideiglenesen.Victor írta:Pupákok! Rég nem jártam arra, most már rendesen jár a kettes metró? Megáll a Széll Kálmán téren?
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. október 26., hétfő 19:06
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. október 26., hétfő 1:29
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 25., vasárnap 1:59
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. október 24., szombat 0:07
Anyaka írta:Na most, ha mi a Norvégok ellen kivisszük az Árpád-sávos zászlónkat, akkor megbüntetnek?
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. október 20., kedd 15:58
Na most, ha mi a Norvégok ellen kivisszük az Árpád-sávos zászlónkat, akkor megbüntetnek? Mert általában kint vannak azok is a meccseken. Érdekes lett most ez az Uefa, nagyon ráálltak a gusztustalanságokra. Rosszabb, mint a Fifa. Remélhetőleg Blatter rántja magával Platini-t is. Ráférne az egészre egy megújulás. Most függetlenül a Barca-tól. Persze a szivárvány zászlósokat nem büntetik meg, elég egyoldalú ez az "ideológiailag sértő" megállapítás. Nem csodálkoznék, ha a vendégmezt is betiltanák, mert katalán színekben ne játsszon már a csapat.Az UEFA fegyelmi bizottsága a spanyol élvonalban is aranyérmes klubot szurkolói miatt 40 ezer euróra büntette meg, mivel a drukkerek katalán zászlókat lobogtattak a Bayer Leverkusen elleni szeptemberi BL-mérkőzésen. A kontinentális szövetség a Barcelonát az UEFA-szabályzat 16-os pontjának megsértésében találta vétkesnek, amely tiltja a stadionokban a sporteseményekhez nem tartozó gesztusokat és megnyilvánulásokat, az oda nem való tárgyak bevitelét, különösen, ha azok politikai, ideológiai vagy vallási értelemben sértőek vagy provokatívak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 20., kedd 12:59
Köszi.sebydani írta:Tessék.Realista24 írta:
Amikor pihentetted a fórumozást, akadt egy kedves barcás, aki először előadta, hogy mekkora arc, majd nyilvánosságra hozta a ritka nevem, utána fenyegetett, majd egy kempóbajnok képével elátott email címről küldött fenyegető leveleket.
De aztán peches volt, mert rákerestem az email címére és kidobta ezt:
http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1017 ... olderwomen
A Barna név alatt lévő személy az embered![]()
![]()
![]()
Ja, csak saját felelősségre +18 :Đ
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 20., kedd 12:58
Tessék.Realista24 írta:
Amikor pihentetted a fórumozást, akadt egy kedves barcás, aki először előadta, hogy mekkora arc, majd nyilvánosságra hozta a ritka nevem, utána fenyegetett, majd egy kempóbajnok képével elátott email címről küldött fenyegető leveleket.
De aztán peches volt, mert rákerestem az email címére és kidobta ezt:
http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1017 ... olderwomen
A Barna név alatt lévő személy az embered![]()
![]()
![]()
Ja, csak saját felelősségre +18 :Đ
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 20., kedd 12:56
Mennyire vissza?Realista24 írta:Kicsit olvass vissza.rashidm írta:Elmondaná valaki, hogy mi ez a "kefírezés" dolog?![]()
Én valamiről lemaradtam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 23:04
Kicsit olvass vissza.rashidm írta:Elmondaná valaki, hogy mi ez a "kefírezés" dolog?![]()
Én valamiről lemaradtam.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. október 19., hétfő 23:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 21:56
nem.hehe írta:A Netflixes cucc?beasts of no nation
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 19., hétfő 21:54
A Netflixes cucc?[/quote]beasts of no nation
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. október 19., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 19., hétfő 21:46
A Netflixes cucc?beasts of no nation
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. október 19., hétfő 21:44
viccelsz?Amúgy hehe gyanúsan eltűnt.:Đ
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég