OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
Egy finom cirkés giroszt? Senki?

- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem ismertek véletlenül valami olyan programot amivel le lehet tölteni olyan dokumentumokat amik védettek? olyanra gondolok, hogy például bizonyos dokumentumokat (elsősorban szakdolgozatokat - nem plagizálni akarok
- ) csak az szte, szie stb kabinetjében lehet megnyitni, de mivel itthon ezt nem tudom megtenni, letölthessem valahogy?

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
készAdamo írta:Hello Hello
https://docs.google.com/forms/d/1SRiqy1 ... I/viewform
Légyszi, akinek van 1 perce töltse ki ezt a kérdőívet az Apple-ről, kb. 5 kérdés van. Köszi előre is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Hello Hello
Légyszi, akinek van 1 perce töltse ki ezt a kérdőívet az Apple-ről, kb. 5 kérdés van. Köszi előre is.

12
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak arra, hogy több legyen.fehérlap írta:mire kell?
mennyi idő van?
mennyit tudsz félretenni?
"tűrőképesség"? => eszközalapok
4-5 év.
Havi 100 ezer forint
Tőlem forgathatod ázsiai faaprólékban is, csak garantáld a jobb hozamot, mint a ltp.
Jöhet privátban is.

Köszönöm.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez pont nem a biztonság feladása mivel nem hitelre teszed felre, hanem nem költöd el. Nem havonta fizetendő kotelezo dologról an szo.fehérlap írta:
jó persze van ilyen is, viszont SAJNOS ezt nagyon kevesen tudják megtenni a biztonság megtartása mellett
Amit te irsz az a 150ezres havi törlesztő ész nélküli bevállalása.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem átlagár, de ki lehet fogni. Megszorult ember, bank vinné, árverés, stb.ericco írta:Hát az sem rossz ebből a szempontból, sőt.Realista24 írta:Megyeszékely, Szfvár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Kecskemét és környékén elsétálsz egy utcán és 50-ből 10-15 ház/lakás eladó lesz. Rengeteg az eladó ház, az embereknek nincs pénze, de az árak nem csökkennek.
Itt a környéken 30-40M Ft körül mozognak az árak, lassan kihal a szomszédság, mert nem veszi senki a házakat, erős túlzással ^^
Itt a környéken 30-40M Ft körül mozognak az árak, lassan kihal a szomszédság, mert nem veszi senki a házakat, erős túlzással ^^
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem Pestről beszélek, ott durvábbak az árak sejtésem szerint. Megyeszékely, Szfvár.ericco írta:7 millió egy kétszobás lakásra? De jó nektek. Nálunk egy kisebb, 25ezres városban garzonlakást kapsz ezért, a leglepukkadtabb környéken. (jómagam 44 000 vettem 56 m2-es kétszobást a főutcán)
Ennek kb a kétharmadáért lakáshoz jutnák Pest környékén? Az szép...
Pozsony? Na ott ezek a garzonlakások 60 000 €-nál kezdődnek. Kétszobás már 100 000 körül van. De simán vannak lakások fél millióért is. Lakás, nem villa egy felkapott környéken.
Szóval ne panaszkodjatok![]()
(Mondjuk nálunk eleve nem engedték be a devizahiteleket, ennek köszönhetően simán kapsz 2% alatt hitelt, mondjuk 10%-os önrésszel)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
Realista24 írta:Nagyjából 150ezer forintot. Ne abból indulj ki, hogy mindenki nettó 100ezerért dolgozik és tele van adósságokkal.hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel
jó persze van ilyen is, viszont SAJNOS ezt nagyon kevesen tudják megtenni a biztonság megtartása mellett

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
7 millió egy kétszobás lakásra? De jó nektek. Nálunk egy kisebb, 25ezres városban garzonlakást kapsz ezért, a leglepukkadtabb környéken. (jómagam 44 000 vettem 56 m2-es kétszobást a főutcán)
Pozsony? Na ott ezek a garzonlakások 60 000 €-nál kezdődnek. Kétszobás már 100 000 körül van. De simán vannak lakások fél millióért is. Lakás, nem villa egy felkapott környéken.
Szóval ne panaszkodjatok
(Mondjuk nálunk eleve nem engedték be a devizahiteleket, ennek köszönhetően simán kapsz 2% alatt hitelt, mondjuk 10%-os önrésszel)
Szóval ne panaszkodjatok

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyjából 150ezer forintot. Ne abból indulj ki, hogy mindenki nettó 100ezerért dolgozik és tele van adósságokkal.hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
Realista24 írta:Miért ne lehetne 48 hónap alatt összegyűjteni egy 7-10 milliós lakásra?jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
hát mert szerinted mennyit kellene akkor félretenni havonta??? önerőt tudsz összeszedni egy hitelhez. azért gyűjtesz, hogy hitelt vegyél fel

sok dologtól függ:És megosztod velünk is azt a 4+ jobb opciót?
Engem érdekelne.
mire kell?
mennyi idő van?
mennyit tudsz félretenni?
"tűrőképesség"? => eszközalapok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne lehetne 48 hónap alatt összegyűjteni egy 7-10 milliós lakásra?jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- fehérlap
12% évente? azt kérlek magyarázd el, ha arra gondolsz, hogy a 30% állami támogatás futamidő végén, akkor kérlek bele se kezdj. sose tudhatod mi lesz és ha nem tudod végignyomni akkor -30% és kb, akkor évente hozott 1,5%-t. aztán meg ok, hogy házra kell, de mindent számlákkal igazolni, amikor lehet a festést haverokkal megoldjátok stb. vannak 6-11%-os programok, amik nincsenek lekötve, hogy csak pont erre költheted.
Ha hitellel csinálod akkor talán megéri, igaz én sosem nyúlnék hitelhez, nem is foglalkozok vele ha ezzel keresnek meg emberek, nem is válnak ügyfélé.
jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
4+ jobb megoldást tudok mint LTP. (sajnálom, hogy a pénzed LTP-be tetted, de a Te pénzed, te döntésed) én szeretem a pénzem jobb helyen tudni.
legutóbb egy ilyen ember mondott nekem ekkora butaságot
Ha hitellel csinálod akkor talán megéri, igaz én sosem nyúlnék hitelhez, nem is foglalkozok vele ha ezzel keresnek meg emberek, nem is válnak ügyfélé.
jah. 4 év. ha talán szeretnél lakást felújítani, mert 4 év alatt házravalót nem kaparsz össze. még önrészt 1 nagyobb hitelhez is csak so-so.
4+ jobb megoldást tudok mint LTP. (sajnálom, hogy a pénzed LTP-be tetted, de a Te pénzed, te döntésed) én szeretem a pénzem jobb helyen tudni.
Ezen nagyon jót nevettem. Remélem nem ltp értékesítő vagyAz LTP az egyik legjobb termék, ami jelenleg elérhető.

??? Az LTP az egyik legjobb termék, ami jelenleg elérhető. Ha lakásra kell?? Egy lakástakarék pénztár mire kéne hogy jó legyen? Hitelbe beletolni meg a legnagyobb biznisz, honnan szedsz 12% körül éves megtérülésű fix befektetést?semmi értelme a fundamentának. legnagyobb átverés a világon kb. igaz ha lakásra kell és hitellel kell kezdeni, mert gyorsan kell a pénz, akkor talán. viszont, ha "csak" gyűjtenél előre gondolkozol akkor felejtsd el gyorsan.
Ami a lényeg amúgy, hogy legjobban a legrövidebb idejű éri meg a legjobban, a 4 éves. Amúgy nem kell fundamentának lenni feltétlenül, OTP vagy erste is kínál LTP-t, elég gyakran vannak akciók az olcsó számlanyitásra.
Amúgy nekem van Fundamentám.
- fehérlap
semmi értelme a fundamentának. legnagyobb átverés a világon kb. igaz ha lakásra kell és hitellel kell kezdeni, mert gyorsan kell a pénz, akkor talán. viszont, ha "csak" gyűjtenél előre gondolkozol akkor felejtsd el gyorsan.kelemen.istvan írta:Van itt olyan, aki jártasabb a lakástakarék pénztárakkal kapcsolatban?
Fundamentája van valakinek?