HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 23:14
Na lássuk, párolog a szesz, marad a fájdalom
Lopez-Nem hinném hogy elő lehet venni bármelyik gólért, de nyílván jönnek a Casillasos hangok, mert kikaptunk és négyet kaptunk
Carvajal-Alapvető hibákat vét, rutintalankodik, izgul és ezen tulajdonságai a nagy meccseken jönnek elő..nem jó kombináció
Pepe-Sokat hibázott az elején, egyszerűen nem nyerő ha két ennyire forrófejű védő legyen egymás mellett ekkora nyomás mellett (külső, belső egyaránt) Én úgy láttam rálökték fabregasra, de nemtom szeszes voltam
Ramos-Elején aludt, aztán tanárrá vált, aztán karrierje során 500. alkalommal hülyeségbe sodorta magát
Marcelo-van is nincs is, rossz is, nem is olyan rossz is, javuljon már fel mert ez így nem állapot
Xabi-Klasszikuson nem szabad játszatni, oké van 5 orgazmuspontos keresztlabdája, de védekezésben lemarad, rossz ütemet választ, nem ütközik, többet mozgó ember kell helyette, aki jobban tud tömörülni pl a barca ellen (Pogba, Vidal, Toure)
Modric-megtette amit lehetett, az erényei nem tudtak kiteljesedni, masszív túlórában volt Xabi miatt
DM-Ő meg tripladupla túlórában volt, ha hibázgatott is, nem lehett elővenni, amíg bírta úgy játszott mintha a világ legjobb extended b2bja lenne, aztán elfáradt és agyban sem bírja elviselni sajnos még saját magát se 90 percig
Bale-próbálkozott, volt hogy adódott területe, de Alba jó volt ellene, ez van. alakul, de se gól se assist, így kevésnek mondható, joggal
Benzema-lőtt két gólt, aktívkodott, elbalfaszkodott ziccereket, egy cserecsatár kell mögé, elé senki (amennyiért jöhetne annyiért senki)
CR-nos az van, hogy a játéka, azaz a játéka visszafejlődött fehér mezben, az eredményessége sokat javult, illetve sportemberként, versenyzőként is sokat, nagyon sokat javult..a régi énje lókukkert se csinált volna a második félidőben
Varane-utólag okos az ember, de kezdettem volna..kell az ő higgadtsága, tisztasága..
Undorító majjenkó bekaphatja a kukeszom, ennyi
A barcánál meg..szóval van az a fiú, a messi..alatta van az a fiú, az iniesta, alatta meg a többi, köztük a kavicsos, fetrengős neymar, aki szerintem azt hiszi, hogy a foci pontozásos sportág, szép esés=1 pont, 40 méterre a kaputól laza megoldás=0.5 pont. messi mögött elbújhat a többi és imádkozhat az istenéhez (nem azért mondom mert belőtt 2 büntetőt)
Még mindig a kezünkben van a dolog, amit nem szabad az károgni, puffogni..az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, a plakáton lehetne Carlo és Zizou
Kell egy atom kp, bhv csere és csatár csere, esetleg egy mindenes villámgyors szélsőcsere
Nem illik.