Atma 3. helyét biztosra mondom.Realista24 írta:
A bajnokság szerintem továbbra is haromesélyes. Nagyjabol egyenlő mértékben.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 23., kedd 8:09
Atma 3. helyét biztosra mondom.Realista24 írta:
A bajnokság szerintem továbbra is haromesélyes. Nagyjabol egyenlő mértékben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 23., kedd 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 23., kedd 7:01
Ezek nem érvek, hanem feltételezések. Ígéretekből sosem volt hiány.ikarus93 írta:Épp ez az a Madrid játékosai ki vannak éhezve egy bajnoki címre.cart írta:Mondjuk az utóbbi 5 szezonból 4x végül bejött annak aki temette a csapatot az első forduló után. Ha 10 évre visszamenőleg nézem akkor se sokkal jobb a helyzet...
Nem véletlenül nyilatkozgatják hogy egy tüske a bajnokság számukra jobban oda fogják tenni magukat.
Nem beszélve a keretről ami véleményem szerint most felénk billen.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 23., kedd 5:46
Ez eleg egyszerusitett osszehasonlitas. Ha csak ugy nezzuk, h mindenki egeszseges akkor jobb. De nalunk altalaban tobb a serult es a serultjeink hosszabb ideig labadoznak, ebbol a szempontbol mar mas a leanyfekvese. Hiaba van Marcelo-Coentrao balszel, ha a portugal 2 havonta egyszer tud majd palyara lepni. Naluk Alba(irritalo egy f*sz), moge szereztek egy jo kiegeszito embert, aki elorelepes Matyihoz kepest. Jobbhatved poszton Alves tavozasaval gyengultek, egyebkent is Carvajal jelenleg a legjobb ott, moge van Danilo, aki katasztrofa volt tavaly, viszont a felkeszules soran nem volt rossz. Itt egyertelmuen mi erosebbek vagyunk..halkan jegyzem meg, h Carvajalnak is eleg sok serulese van, ha kiesik akkor eleg komoly fegyertenyt veszitunk el. Kozephatvedeink is eleg serulekenyek, naluk meg vegig toljak az egesz evet. Vermalen aki allandoan serult volt lecsereltek egy fiatal tehetsegre. A kezdo kp-n szerintem egal van. 3 embert nezunk hasonlo rendszerben, Modric szerintem egal Iniestaval, Kroos jobb mint Rakitic, Buszkec meg Casemironal jobb. Csereknek egyik oldalon van Isco,James,Kovacsics a masikon Turan, Gomes, Rafinha...Isco gyengelkedesenek koszonhetoen itt is kiegyenlitett. A BBC es a MSN szerintem nem jobb a masiknal, hol az egyik hol a masik van kirobbano formaban.El Unico írta:Én azt mondom, jobb keretunk van mint a Barcelonanak. Alapból, kapus poszton 1-0 ide, a védelem 2-0 (bal oldalon Marcelo a világ legjobbja szerintem, tudtok jobbat nála? Carvajal top5 minimum, belül meg Ramos-Pepe + Varane).
Középpályán nekünk ott van Modric es Kroos, a világ legjobbjai a posztjukon. Elől meg BBC, ami kicsit alul marad az MSN-nel szemben, de csak az aktuális forma miatt.
Szóval a mienk a jobb keret, de ezt baszhatjuk ha nem leszünk kiegyensúlyozottak, a két nagy ellen meg eldől a bajnokság.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 23., kedd 3:25
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 22., hétfő 23:51
Ezt szerintem Zidane is mondhatná. A Real kerete szerintem is erősebb egy kicsivel, a kezdő meg szerintem formafüggő. A MSN szeritem erősebb mint a BBC (bár Bale nagyon feljavult mostanában, de akkor is). A többi csapatrésszel mondjuk nem cserélnék, de a Barcánál évről-évre elbírja a Piqué-féléket a játékrendszer stabilitása meg a a támadók klasszisa miatt.Szóval ez a keret most nagyon mély, nem véletlen mondta Lucho, hogy a legjobb keret amivel valaha dolgozott.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 22., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 22., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 22., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 22., hétfő 18:21
Épp ez az a Madrid játékosai ki vannak éhezve egy bajnoki címre.cart írta:Mondjuk az utóbbi 5 szezonból 4x végül bejött annak aki temette a csapatot az első forduló után. Ha 10 évre visszamenőleg nézem akkor se sokkal jobb a helyzet...
HozzászólásSzerző: cart » 2016. augusztus 22., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 22., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 22., hétfő 17:33
Mi az az indok?ikarus93 írta:R.M.C.F írta:Azért ha nem nyerünk több góllal...s mivel a barca 6al kezdett páran eltemetik a ligát ma este itt......
Szerintem most a legpesszimistabb Madridosok is esélyesebbnek érzik a Madridot a Bajnokságban, mint a Barcát és jó indokkal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 22., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. augusztus 22., hétfő 17:21
R.M.C.F írta:Azért ha nem nyerünk több góllal...s mivel a barca 6al kezdett páran eltemetik a ligát ma este itt......
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 22., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. augusztus 22., hétfő 16:37
Muszáj volt utánanéznem, mert kinézem belőle'shutterisland írta:nem tudom, de ezt meg most láttam, ugye fake ?
clasico szép lenne ennyi szőkével.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. augusztus 22., hétfő 16:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 22., hétfő 16:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. augusztus 22., hétfő 16:30
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem