Nem tudom, de ma több tippster oldal is nagyon nyomatta arra a meccsre az 1X-et.Azért egyezzük meg, a Twente teljesítménye is elég pazar.
@messideco: Amúgy az Astrat kihagytad, megverték a Lyont idegenben, mondtam, hogy jók lesznek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 21., csütörtök 22:24
Nem tudom, de ma több tippster oldal is nagyon nyomatta arra a meccsre az 1X-et.Azért egyezzük meg, a Twente teljesítménye is elég pazar.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. augusztus 21., csütörtök 22:09
Fájó,de semmi meglepetés nincs ebben. Iszonyatosan mélyen vagyunk mi,olyan távol vagyunk a profi labdarúgástól mint ide Kína. Szánalmasan gyenge a labdarúgásunk,hétről hétre lejáratjuk magunkat,hol a felnőtt válogatott,hol az U19,néha a Bajner,időnként egy-két interjú a megmondóembereinktől... vicc.Fájó nézni, hogy azeri, kazah, ciprusi és fehérorosz klubcsapatok eljutnak idáig, míg nálunk az egyetlen elintézi magát egy meccs alatt...
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. augusztus 21., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 8., péntek 12:22
Pont ezért tudnak majd óvni, mert az a 6-10 perc, amit játszott a gyerek az nem befolyásolhatta döntően a továbbjutás kérdését.realistahuni írta:Ferencváros írta:Hiába verte meg a Legia Varsó 6-1-es összesítéssel a Celticet, kizárták őket egy szabálytalan csere miatt.86. percben történt a csere.
Nemár.![]()
Hogy lehetnek már ennyire amatőrök baszki, ráadásul annyira lesimázták a Celticet, hogy gyakorlatilag a szertáros brigádot is felküldhették volna az utolsó 10 percre.![]()
Nekik van az egyik legkeményebb szurkolótáboruk Európában, azért kíváncsi vagyok ezt hogy magyarázzák ki.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 8., péntek 12:12
Ferencváros írta:Hiába verte meg a Legia Varsó 6-1-es összesítéssel a Celticet, kizárták őket egy szabálytalan csere miatt.86. percben történt a csere.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 8., péntek 12:11
Akkor ezt benéztem.Kerlon írta: De változott, 3-0-val nyerte a Celtic és az előző 4-1-es eredmény miatt jutott tovább idegenben szerzett góllal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 8., péntek 12:08
De változott, 3-0-val nyerte a Celtic és az előző 4-1-es eredmény miatt jutott tovább idegenben szerzett góllal.@Sonny írta:Szerintem ettől maga a meccs végeredmény nem változott,csak a győzelem ellenére mégis kizárták a lengyeleket.
Kétlem,hogy ebből pénzt látnál.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 12:06
Nem az én szelvényem, csak láttam facebookon.@Sonny írta:Szerintem ettől maga a meccs végeredmény nem változott,csak a győzelem ellenére mégis kizárták a lengyeleket.
Kétlem,hogy ebből pénzt látnál.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. augusztus 8., péntek 12:05
Szerintem ettől maga a meccs végeredmény nem változott,csak a győzelem ellenére mégis kizárták a lengyeleket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 8., péntek 11:55
A csere szabályos volt, a már más kérdés, hogy eltiltott játékost cseréltek be.Ferencváros írta:Hiába verte meg a Legia Varsó 6-1-es összesítéssel a Celticet, kizárták őket egy szabálytalan csere miatt.86. percben történt a csere.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. augusztus 8., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. augusztus 8., péntek 11:24
Realista24 írta:Lehet, hogy a MU és a Valencia is indulhat az ELben.
Az Eskişehirspor és a Sivasspor csapatáról, ha bebizonyosodik, hogy bundáztak, akkor kizárják őket. 10 nap van a fellebbezésre.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. augusztus 8., péntek 11:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 8., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. augusztus 8., péntek 9:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 8., péntek 0:37
Tavaly is elmeszelték őket...Realista24 írta:Így van.nmate írta:
Koefficiens miatt ők? Vagy miért?
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. augusztus 8., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. augusztus 7., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 10., kedd 21:32
Dehogy, csak nekik maradt az uefa vezetőségére is pénzcart írta:Egyedül a Galatasaray nem bundázott a törököknél? Hihetőnek tűnik.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem