Madridom Filmklub
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Madridom Filmklub
Éjfél előtt még jövök a vadorzókkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nos, két igazán rövid értékeléssel jövök így két bejgli között
Stoker
Ezt már pár napja megnéztem, azt hittem tetszeni fog, nem tudom miért, valamiért ahogy indult, olyan filozófikus gondolatokkal meg minden, ráadásul egész rövidke is volt...
De tévedtem
Lassú volt, gyenge sztorival, unalmas, és nem is tudom, valaki írta, hogy semmilyen. Hát sajnos bennem is ezek az érzések kavarogtak a megnézése után. Olyan volt, mintha az eltelt másfél óra nem is lett volna, már olyan értelemben, hogy nem fogott meg semmivel.
A végén egy kicsit felhozta magát, de nekem így is csak 4.5/10. Azért köszike.
A Riviéra vadorzói
Nem volt ez rossz film. Ezt ma délelőtt sikerült megnéznem, és így a karácsonyi mámorban egészen tetszett. Na jó, azért láttam már jobb vígjátékot, jobb színészekkel, de voltak benne jó poénok, most így elröhögcséltem rajta.
A játékidő kicsit túl sok volt nekem, és voltak részek, amiket még így is untam. Kicsit lagymatag az egész, és egyáltalán nem kiemelkedő. De most így kikapcsolt egy kicsit...
6/10. Köszi szépen ezt is. Azt hiszem így már nem lógok semmivel.
Stoker
Ezt már pár napja megnéztem, azt hittem tetszeni fog, nem tudom miért, valamiért ahogy indult, olyan filozófikus gondolatokkal meg minden, ráadásul egész rövidke is volt...
De tévedtem
Lassú volt, gyenge sztorival, unalmas, és nem is tudom, valaki írta, hogy semmilyen. Hát sajnos bennem is ezek az érzések kavarogtak a megnézése után. Olyan volt, mintha az eltelt másfél óra nem is lett volna, már olyan értelemben, hogy nem fogott meg semmivel.
A végén egy kicsit felhozta magát, de nekem így is csak 4.5/10. Azért köszike.
A Riviéra vadorzói
Nem volt ez rossz film. Ezt ma délelőtt sikerült megnéznem, és így a karácsonyi mámorban egészen tetszett. Na jó, azért láttam már jobb vígjátékot, jobb színészekkel, de voltak benne jó poénok, most így elröhögcséltem rajta.
A játékidő kicsit túl sok volt nekem, és voltak részek, amiket még így is untam. Kicsit lagymatag az egész, és egyáltalán nem kiemelkedő. De most így kikapcsolt egy kicsit...
6/10. Köszi szépen ezt is. Azt hiszem így már nem lógok semmivel.
Nincs mit, a könyv még ezerszer jobb a filmnél!!!!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én szóltam faustnak pár napja, hogy az elmaradt filmmel, a riviera vadorzóival késni fogok, mert a gép behalt, csak egy borzalmasan lassú laptopról tudok lenni, amin lehetetlen megnézni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A Riviéra vadorzói (Dirty Rotten Scoundrels) - 1988
Megvoltak a pillanatai ugyan és az utolsó 20 perc már mondhatni tetszett is, de összességében kicsit unalmasnak és néha picit idegesítőnek találtam, de legjobb indulattal is átlagosnak mondanám a filmet.
Különösen nem kedvelem Steve Martint, aki folyton túljátsza a szerepét, meg nem nagyon állom ezt ripacskodást, amit minden filmjében leművel még akkoris, ha ebben a filmben talán nem mint színész vagy mint ember ripacskodik, hanem inkább egy ripacskodó figurát formál meg.
Amúgy azt nem sokan tudják, hogy ez a film egy remake és talán meg is fogom nézni az eredetit, mert egyet értek nmate-el abban, hogy "egy kedvelhető, könnyed film lehetne más főszereplővel, picit több és jobb poénnal."
Talán a Bedtime Storytól (ez az eredeti) ezt kapom majd, de az is lehet, hogy attól sem. Mindenestre Brando és Niven párosa első ránézésre sem tűnik rosszabbnak a Martin-Caine duónál, aztán majd kiderül.
5,5/10
Amúgy ma éjfél a határidő, nemtom hogy tervez az a 7-8 ember, aki még lóg filmekkel, de gondoltam szólok így utoljára.
Megvoltak a pillanatai ugyan és az utolsó 20 perc már mondhatni tetszett is, de összességében kicsit unalmasnak és néha picit idegesítőnek találtam, de legjobb indulattal is átlagosnak mondanám a filmet.
Különösen nem kedvelem Steve Martint, aki folyton túljátsza a szerepét, meg nem nagyon állom ezt ripacskodást, amit minden filmjében leművel még akkoris, ha ebben a filmben talán nem mint színész vagy mint ember ripacskodik, hanem inkább egy ripacskodó figurát formál meg.
Amúgy azt nem sokan tudják, hogy ez a film egy remake és talán meg is fogom nézni az eredetit, mert egyet értek nmate-el abban, hogy "egy kedvelhető, könnyed film lehetne más főszereplővel, picit több és jobb poénnal."
Talán a Bedtime Storytól (ez az eredeti) ezt kapom majd, de az is lehet, hogy attól sem. Mindenestre Brando és Niven párosa első ránézésre sem tűnik rosszabbnak a Martin-Caine duónál, aztán majd kiderül.
5,5/10
Amúgy ma éjfél a határidő, nemtom hogy tervez az a 7-8 ember, aki még lóg filmekkel, de gondoltam szólok így utoljára.
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
riviéra vadorzói
nem vagyok egy nagy vigjatek fan, viszont az átverős filmeket szeretem uhogy aranylag tetszett. jol esett igy karacsony tajekan a nagy depressziozás közepett egy vigjatek
steve martint nem szeretem de itt nem zavart, sőt, jó volt. mint ahogy caine is. egy kicsit lehetett volna rövidebb, de mivel bőven van időm így belefért. a csattanó a vége felé azért már sejthető volt, de jo volt ez igy. jo kis limonade delutanra
7/10
mivel más topicot nem látogatok, itt kivanok mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog uj evet!
nem vagyok egy nagy vigjatek fan, viszont az átverős filmeket szeretem uhogy aranylag tetszett. jol esett igy karacsony tajekan a nagy depressziozás közepett egy vigjatek
steve martint nem szeretem de itt nem zavart, sőt, jó volt. mint ahogy caine is. egy kicsit lehetett volna rövidebb, de mivel bőven van időm így belefért. a csattanó a vége felé azért már sejthető volt, de jo volt ez igy. jo kis limonade delutanra
7/10
mivel más topicot nem látogatok, itt kivanok mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog uj evet!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
1 - 2
Ahogyan megfogadtam, megleptem magamat Karácsonyra A beépített huligán c. könyvvel, köszi ismét a Személyazonosság c. ajánlásodat Tádám.
Ahogyan megfogadtam, megleptem magamat Karácsonyra A beépített huligán c. könyvvel, köszi ismét a Személyazonosság c. ajánlásodat Tádám.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Dirty Rotten Scoundrels
Átlagosnak mondható, gyenge sztori, Steve Martin önmaga paródiája, egy gyökér, Michael Caine egyedül normális benne. Sajnos nem jött be, egy kedvelhető, könnyed film lehetne más főszereplővel, picit több és jobb poénnal.
...és mivel manapság a hashtag kurva menő, ennyivel zárnám le: #palpatinesenator
5/10
Átlagosnak mondható, gyenge sztori, Steve Martin önmaga paródiája, egy gyökér, Michael Caine egyedül normális benne. Sajnos nem jött be, egy kedvelhető, könnyed film lehetne más főszereplővel, picit több és jobb poénnal.
...és mivel manapság a hashtag kurva menő, ennyivel zárnám le: #palpatinesenator
5/10
Stoker
Hát a jó ízlésű ajánló most kissé mellényúlt.
Ilyen egy semmilyen, érdektelen, unalmas, semmitmondó és rosszul összerakott filmet nagyon rég láttam. Maga a sztori sem egy nagy durranás, totál kiszámítható minden mozzanata az utolsó 10-15 percet kivéve. Hangulatilag lapos, a karakterek idegesítőek, semmilyen az egész. A végefelé próbálták megmenteni (és belezsúfolni egy csomó mindent, hogy legyen valami tartalma), de ettől csak komikusabb lett az egész. Az Oldboytól sem vágtam magam hanyatt, de elismerem, hogy egy kiváló alkotás, jól megírva és megrendezve - itt mind a két tényezővel komoly gondok voltak. De mindent elnéznék neki ha nem lenne ennyire félelmetesen unalmas, pár 60-as évekbeli thriller pörgősebb. Sajnálom.
4,5/10
Hát a jó ízlésű ajánló most kissé mellényúlt.
4,5/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tarantino témához. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az összes filmje össze van lopva valahonnan. Szinte alig van eredeti jelenete. Ugyebár videotékában dolgozott anno, + iszonyat sokat járt moziba, és hát számtalan filmet nézett meg. Azokat összegyúrta és a saját stílusával megtarkította. És így lett a Tarantino mozi. Én imádom a filmjeit, számomra hatalmas zseni, és én nem vagyok az ellen, hogy ne "lophassunk" máshonnan, ha azt utána a saját stílusunkkal tudjuk megcsinálni. Ő úgy gondolkodik, hogy ha tőle lopni akar valaki, akkor büszke lesz rá, mert az azt jelenti, hogy valamit jól csinált. Rengetegszer támadták be, és elemezték ki a filmjeit, hogy mi mennyire eredeti benne...
Vonzások
Ritkán látott unalmas film volt számomra. Az eleje volt a csúcs (negatív), aztán valamennyire javult a helyzet. Igazság szerint nem hatott meg a film, nem volt érdekfeszítő számomra, de ennek ellenére is voltak jó pillanatai. Az operatőri munka tetszett, a zene szintén, illetve azok a jelenetek, amik kissé betegesre sikeredtek. Az utolsó 10-15 perc viszont tényleg jó volt, sőt... az nagyon is tetszett. Ott minden a helyén volt.
De összességében nem tudta megmenteni a filmet, és nem valószínű, hogy bármikor is újráznám... Chan-wook Park-tól az Oldboy tetszett, de ez most mellé ment. 5/10
Vonzások
Ritkán látott unalmas film volt számomra. Az eleje volt a csúcs (negatív), aztán valamennyire javult a helyzet. Igazság szerint nem hatott meg a film, nem volt érdekfeszítő számomra, de ennek ellenére is voltak jó pillanatai. Az operatőri munka tetszett, a zene szintén, illetve azok a jelenetek, amik kissé betegesre sikeredtek. Az utolsó 10-15 perc viszont tényleg jó volt, sőt... az nagyon is tetszett. Ott minden a helyén volt.
De összességében nem tudta megmenteni a filmet, és nem valószínű, hogy bármikor is újráznám... Chan-wook Park-tól az Oldboy tetszett, de ez most mellé ment. 5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Má' kétszer letoltam az egész albumot, piszok hangulatos.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ha már említve volt a zene, és a másikat linkeltétek; nekem ez tetszett a legjobban belőle:
Stoker Soundtrack - Summer Wine - Nancy Sinatra & Lee Hazelwood
Stoker Soundtrack - Summer Wine - Nancy Sinatra & Lee Hazelwood
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Santi
Vonzások (Stoker) - 2013
Vegyes a véleményezése ennek a filmnek. Van rengeteg vélemény miszerint vontatott, unalmas, értelmetlen szar (no offense, de mondjuk aki ennyit bír leírni egy filmről az is kb egy ilyen ember lehet), míg másoknál egy nem kissé beteg elme újabb zseniális műve. Személyszerint én nem tartozom egyik táborba sem, körülbelül a kettő között lavírozok.
Nem kapott el a hangulata és ebben talán az a kulcs, hogy sajnos az első félóra annyira unalmas, hogy teljesen kiölte minden figyelmemet és bár a még hátralévő 1 óra már jobb volt, de sajnos nem tudtam rá úgymond felpörögni emiatt, nem kötött le.
Ami azért tetszett, hogy az operatőr eléggé adott az érzésnek (már amennyire én értek hozzá) és voltak jó betétek, ahol az audio/vizuális hatás együttese már a csúcsokat ostromolta.
Ettől függetlenül filmileg, és pláne thrillernek nekem kevés.
4,5/10
Annak amúgy van valami jelentéstartalma, hogy a stáblista visszafelé pörög?
Vegyes a véleményezése ennek a filmnek. Van rengeteg vélemény miszerint vontatott, unalmas, értelmetlen szar (no offense, de mondjuk aki ennyit bír leírni egy filmről az is kb egy ilyen ember lehet), míg másoknál egy nem kissé beteg elme újabb zseniális műve. Személyszerint én nem tartozom egyik táborba sem, körülbelül a kettő között lavírozok.
Nem kapott el a hangulata és ebben talán az a kulcs, hogy sajnos az első félóra annyira unalmas, hogy teljesen kiölte minden figyelmemet és bár a még hátralévő 1 óra már jobb volt, de sajnos nem tudtam rá úgymond felpörögni emiatt, nem kötött le.
Ami azért tetszett, hogy az operatőr eléggé adott az érzésnek (már amennyire én értek hozzá) és voltak jó betétek, ahol az audio/vizuális hatás együttese már a csúcsokat ostromolta.
Ettől függetlenül filmileg, és pláne thrillernek nekem kevés.
4,5/10
Annak amúgy van valami jelentéstartalma, hogy a stáblista visszafelé pörög?
- nmate
Ha akarnak majd jönnek, nincs tiltva, hogy olvassák az oldalt
- lordgabi
Egyébként viccnek szántam én is, nem kell majd túlreagálni.
Más: Milanito és Pingvin eltűnt rendesen, utóbbi méretes értékeléseket írt még a 'distán, a következő kör kezdeténél esetleg lehetne jelezni feléjük, hogy többen legyünk majd...
Más: Milanito és Pingvin eltűnt rendesen, utóbbi méretes értékeléseket írt még a 'distán, a következő kör kezdeténél esetleg lehetne jelezni feléjük, hogy többen legyünk majd...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
- Santi
Ezt már többször is bizonyítottam, hogy nem igaz.lordgabi írta:Jó ízlésű ajánló, nem a csapból is folyó film - siker.
Jó ízlésű ajánlónak tartom magam, de hiába hoztam a nem a csapból folyó Ninja Scroll-t, Kihallgatást vagy Kung fu Hustle-t, ha itt a klubban a tagok nagy részének teljesen más (de szintén jó, csak másmilyen) ízlése van, akkor bukta lesz a film. Hiába kevésbé ismert és hiába jó a kritikusoknál vagy általánosságban a közönségnél (mindegyik említett film imdb-s értékelése a 8-at verdesi), nem lesz nyerő itt, ha nem olyan beállítottságúak a tagok.
Ja és ugyanebből kifolyólag a csapból is folyhat a film, mert igazából senki nem veszi ezt figyelembe, amikor értékel (vagy legalábbis elég kevesen). Ha itt a többség szereti azt az adott filmet, akkor hiába mainstream, mégis sikere lesz. Lásd: In Bruges, Intouchables
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
"And my heart will leave you never."
Szakad a plafon.
- lordgabi
Véletlenül...
Jó ízlésű ajánló, nem a csapból is folyó film - siker.
Jó ízlésű ajánló, nem a csapból is folyó film - siker.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hogy esetleg véletlenül nyerd meg
Életcélnak megfelel...
"And my heart will leave you never."