Azzal semmi bajom ha nem értenek egyet....a legtöbben nem szoktak,ez hidd el tapasztalat,nem akarok senkit sem meggyőzni semmiről sem.....nekem ÉPPEN elég az amennyien privátban pl támogattak,vagy segítséget ,infót szakmai kérdéseket vetettek fel...rengetegen,és mindig szívesen segítettem,mert úgy gondolom értek hozzá.....a baj az hogy személyeskednek páran vagy éppen alpári szavakat tolnak ide,mint itt is,azért mert nem ért egyet pl azzal hogy a jövőben a vkp szerepre nem lesz szükség stb....eReMA írta:RMCF
Elsősorban leszögezném, hogy szerintem jókat írsz. Ez fontos, mielőtt olvasod a többit.
Az írásaidban a probléma, hogy ugyanazt a biciklit tolod újra és újra. Mint az általad emlegetett bebetonozott józsibácsi, a gondolataid fixálódtak, ugyan az a sztori a hozzászólásaidban. Valószínűleg azért, mert úgy érzed, még mindig sokan nem értik, amit közölni szeretnél. Pedig szerintem mindenki érti, csak egyszerűen van aki nem ért egyet vele. És ez nagyon nem ugyan az.
Írod, hogy aktívan részt vennél a fociban. A tanácsom, hogy ha edzősködnél, ne úgy tedd, mint a fórumozást. Olyan, mintha hétről hétre, óráról órára csak az oldalfaszt... Ööö oldalpasszt gyakoroltatnád.
Szerintem engedd el, hogy páran nem értenek veled egyet és szélesítsd a repertoárt. Írj taktikai elemzéseket, sportszakmai észrevételeket. Jókat szoktál összedobni és szerintem azokat sokan értékelik és becsülik. Azok ténylegesen emelik a fórum színvonalád.
Csíplek, ez csak egy "baráti" észrevétel.
Előtte szóló alak is kizárólag személyeskedik velem,ha van lehetősége már le is csap rá...
A visszatérő véleményeimről meg annyit,hogy talán kicsit érthető,hogy többször visszatér valami,hiszen a véleményeim bizonyos %a,előre is mutató,amiről esetleg szó még nem esett,ezt pedig utána több ember,napokon,heteken át véleményezi, és így visszatérőek ezek többször,mint akár a vkp-s megfigyeléseim is.
Ebben a témában sem kell velem egyetértenie a többségnek,de mivel köcsög módon beszéltek velem...igy engedjék meg ha évek múltán vissza fogok rá térni(megmondóemberként) hogy héééé..te faxoztál anno.....na akkor meg még jobban sértett lesz a tag.
Hagyjuk. Ezek miatt nem akartam írni. Inkább írj privátban.