Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 21., kedd 23:25

oroszisti írta:Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított. :D
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért. :hmmm:
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném :)

Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is :salute:

Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .
Egyetértek. ÉN is igy látom,látni merre indult el az edző,még nem 100-as a csapat,de látni mi az elképzelése. Dm helyére(modric) és jobbra khedira helyére kellene egy komoly arc...és szopatás lenne 1000-el.
Ikernek szép megmozdulásai voltak,bravo.....
Marcelo eléggé visszaesett(pont múlktkor irtam hogy fejlődött :lol: ).....alig használjuk ki a betöréseit.
Bale 130 milláért többet is lehetne játékba,minden labdaérintésére az az érzésem,mintha épp akkor állt volna be,a jobb oldalt még mindig nem használjuk......
Benzema ma jobbak akart mint szokott,ez a helyes út.....

elmegyek,iszom egy kávét,megfésülködöm és lefekszem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. január 21., kedd 23:16

Kérdés: Illarramendire miért nem lehet szavazni ? 10 név van a listán. Szerintem ő volt ma a legjobb, Modric a második félidőre nagyon elfáradt, eltűnt (nem először). Egyébként elképesztő formában van, de nálam ma csak a második.

Bale utolsó 10 perce jó volt, előtte nagy nulla volt megint a srác. Nem tudom, miért kellett egy ilyen játékosra 90-100 milliót kiadni (plusz brutál fizetés), amikor Jesé szerintem jobban illik a csapatba és ingyen van. Egyre jobban látszik, hogy túlzó az ára, Özillel meg egy maradék ötvenessel jobban jártunk volna. Sikerült megint egy 20-30 milliós játékost megvenni 4-5szörös áron.

Védők viszonylag jól teljesítettek, Casillas top formában van. Marcelo továbbra is mélyen tudása alatt. A támadó szekció a második félidőre gyakorlatilag eltűnt Di María kivételével, erre őt cserélik le, Bale, Benzema, Ronaldo fennmaradt, egyik sem csinált semmit. Jesé, Isco nem kapott időt a bizonyításra.

Nagyon masszív csapatak tűnik ez az Espanol hazai környezetben, elképesztő nehéz gólt rúgni nekik, főleg, hogy Kiko Casilla is természetesen ellenünk mutatja be élete legjobb formáját, cserébe viszont a kapu előtt teljesen impotensek, veszélytelenek, a két meccsen (kupa, bajnoki) az aktuális kapusunknak talán összesen egy bravúrt kellett bemutatni.

Mourinhohoz képest visszalépés, hogy a kevés kontratámadást rendre minden meccsen elrontjuk, régen ezekből szereztünk egy csomó gólt. Pozitívum viszont, hogy a kapott gólok száma újabban nulla, ez hatalmas fegyvertény az előző évekhez képest, reméljük, így is marad.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. január 21., kedd 23:06

Ami kifejezetten zavar, hogy Isco parkolópályára került, azt vártam, hogy legalább ma kezdő lesz.
10 percekkel viszont nehéz lesz visszakerülnie a kezdőbe, pedig baromira szükség lenne a pár hónappal ezelőtti Isco-ra. Én momentán nem vagyok megelégedve a támadójátékunkkal, a kis spanyol tudna ezen változtatni, ha ismét formába lendülne, de így nem fog :kivagyhe: .

Bale görcsös erőltetése sem igazán tetszik, értem én, hogy be akarják bizonyítani, hogy nem volt hiba kiadni rá a 90 akárhány milliót, csak közben Jesé jobb formában lenne, ennek ellenére időhúzó cserének használjuk csak, parádés. :roll:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 21., kedd 23:06

Hát nem tudom , ti hogy vagytok vele , de nekem tetszett a meccs. Bár a vége nagyon gyenge lett...
Úgy tűnik Ancelotti , végre megtalálta a helyes utat. A védekezés meccsről meccsre jobb és ez nagyban köszönhető a 4-3-3nak . És többek között Di Maríanak . Akár mennyire utálom a fickót , nagy feladat fog ráhárulni a tavasszal. Viszont ez , hogy Di Maríával így műlödik a középpálya , rávilágít arra , amit mondtam és sokan mások is , hogy Khedira szerepét bárki el tudja végezni , akinek jó a munkabírása. Képzeljük el , ha így működik Maríával a középpálya mi lenne Vidallal,Yayaval,Pogbával vagy Gündogannal.
Negatívum ,hogy Isco ezzel igencsak megszívta. Bár úgy gondoltam hogy fals 9-esnek beválhat , az utóbbi 2 mérkőzésen úgy tűnt nem. + Benzema is kezd magára találni(nem akarom elszólni magam).
Szóval ilyen szempontból jó volt a meccs ,hogy engem felvilágosított. :D
Ahogy lejött Di María és bejött helyette Xabi , szanaszét futottak minket a középpályán , nagyon gyenge lett a védelmünk is . Ezért volt ekkora szenvedés az utolsó 15 perc .
Viszont , ha Di María lesérül ,akkor megint cumi van , szóval egy Guarint mi is igazolhattunk volna aprópénzért. :hmmm:
Casillas pedig immáron 592 perce nem kapott gólt !! Ezt még megemlíteném :)

Jó meccs volt , látom a fejlődést , elindultunk valamerre . Remélem folytatódik is :salute:

Ja és ha már nem tudom elküldeni , még Balet megemlíteném , hogy nagyon szürkének tűnik , nem lehet összehasonlítani Di Maríával , mi lesz ha formába kerül ... Ragad hozzá a labda, van agya és két lába . Hihetetlen mennyivel jobban működik a támadó játék vele , mint Di Maríával szélen .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 21., kedd 23:05

wZoLee7 írta:-isten
Szerintem azért ma ez a jelző túlzó. Sokat van játékban, jól szórja szét a labdákat, de ma számomra semmi olyan extrát nem villantott, amiért ennyire magasztos jelzőket kapna, és vszeg a meccs emberének is megválasztódik itt a fórumon. Én mondjuk Pepére nyomtam, valahogy mióta elfejtettük a herceget, kihevertük a hiányát elég paszentos lett ott hátul az alakzat, főleg a belső kettő.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 23:03

amúgy a meccs embere nálam Benzema volt ma...ő szerezte a gólt, azon kívül is jól játszott, Modric is jó volt, de ma Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 21., kedd 23:00

de valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.
ez engem is rohadtul zavar, és ez a mai meccsen is nagyon kijött
először azt hittem, hogy ez még egy mourinhos berögződés, amit még nem sikerült levetkőzni, de most már tisztán látszik, hogy ez benne van a taktikánkban, aminek egyáltalán nem örülök

ez leginkább akkor jön elő, mikor a vonal melletti játékos kapja meg a lasztit, és vagy visszapasszol, vagy középre, de visszafelé
nagyon ritka az mikor egy vele egy vonalban vagy előtte lévő játékosnak le tudja rakni középen, és kapja vissza
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 21., kedd 22:58

tubatibi írta:na akkor itt is felteszem a kérdéseim
-hogy játszott a csapat?
-bale?
-marcelo?
-modric?
-megéri megnézni az ismétlést?
-összességében jól, ismét kapott gól nélkül hozták le ami nagyon is jó
-még mindig keresi a társakat, van 1-2 jó mozdulata, a szabadokat jól tolja, de még mindig keveset van játékban
-szerintem egyre rosszabb...Dm védekezett helyette, támadásokban ma kevés volt, a beadásai nem érnek szinte semmit
-isten
-nem

:lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 21., kedd 22:52

bale nulla, marcelo hozta amit kellett, modric god mode.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 21., kedd 22:51

na akkor itt is felteszem a kérdéseim
-hogy játszott a csapat?
-bale?
-marcelo?
-modric?
-megéri megnézni az ismétlést?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. január 21., kedd 22:49

Bale ma sem csinált semmit
mikor lendül formában?
Jesé már most többet hozna nála...
szomorú :(

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 19., vasárnap 12:09

Olvasva a fentebbi hsz-eket,sokmindenben egyetértek.De van néhány észrevételem...Nos Benzema visszavonása,azaz szinte kp-n való játszatása azért nem volna szerencsés,mert a francia ugyan vissza szok lépni labdáért,ámde ez nem tévesztendő össze azzal hogy labdát szerez.Hanem visszalép,mutatja magát,elkéri...mélységben.Na de nem támad le,mondom nem szerez...ami nem is baj,mert nem ez a feladata,átnevelni meg már késő lenne,mert gyerek korától csatárnak nevelték.Oda ő tehát nem jó opcio...
A másik...hogy Özil mennyire hiányzik középről mint ugye kapocs...nos ha olyan elánnal tolna végig egy meccset az első perctől az utolsóig,mint Modric,akkor azt mondanám lehet.Bár ahogy rendre átrakja a tököt a jobbik lábára az időveszteség,de ebbe most nem mennék bele.A helyzet az,hogy nem tud meghatározó lenni egy egész meccsen keresztül,hosszú percekre eltünik...és akkor a kapocs már nem zár...oda egy btb kellene,aki tehermentesít,ahogy azt pl hehe írta,és ott lenne a kapocs,mégpedig Modric...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. január 19., vasárnap 11:14

[quote="zalkrisz". Lehet BL-t nyerni ezzel a csapattal is, viszont hatalmas szerencse kell hozzá. Mert nem fogunk 2-3 bombagólt lőni minden meccsen.[/quote]

BL győzelemhez mindig kell a szerencse! Nem is kell minden meccsen 2-3 bombagól! Elég csak a megfelelő meccsen, 1 v. 2!

A korszakos csapatok mindig utólag lesznek azok, mindig az utókor emeli abba a magasságba!

Még egy apróság: nem biztos, hogy ha nem látjátok mit akar a csapat játszani, az Ancelotti hibája...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 18., szombat 21:27

Nekem ez az elmozgósdi leginkább Isco játékában tűnt fel. Ahogy adja a labdát már fut előre, míg Özil ilyenkor rendre ott maradt a laszti környékén és folyt rajta tovább, nem akarom felhozni (már felhoztam, mindegy), de ebből a csapatból pont ő hiányzik, ő kötné össze a középpályát, nem Isconak és Di Marianak kéne, akik szemmel láthatóan nem képesek rá . Modric megtesz mindent, rengeteget melózik, de kéne még egy hasonló játékos a környékére, aki képes erre (mármint, hogy jó helyre tegye a labdát, ne futkosson össze vissza és átlássa a játékot). Persze ez tényleg a múlt, szóval feleslegesen ezen már gondolkodni, csak most abban én is egyetértek hehével, hogy félek, ezek a játékosok csak papíron jók, vagy a megfelelő emberekkel kiegészítve. Lehet BL-t nyerni ezzel a csapattal is, viszont hatalmas szerencse kell hozzá. Mert nem fogunk 2-3 bombagólt lőni minden meccsen.

Nem tudom Gündogan milyen típusú játékos, nem láttam játszani sokat, de még azt is megnézném mi lenne ha Benzemát hátrébb hoznánk és egy Suárezt elé tennénk, aki ugyanúgy képes azt játszani, mint a francia, viszont így nyertünk középen egy technikás játékost, ott aztán felőlem forgolódhat a labdával, meg finomkodhat.

Kb így...

-------- Alonso - Modric
Bale/Jesé Benzema CR
Suarez

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 21:16

ez csak egy félszezonnál lévő értékelésféle maximum.
sokszor mondtam, hogy nekem - és amúgy a csapatnak is - a tavasz számít, mert akkor osztják a kupákat, címeket.
a keretünk szerethető számomra, eltakarodtak a nyomorékok, illetve kivágtuk a rákos daganatokat a testünkből.
én nem fogok szidni senkit se jelenleg, pusztán annyit akarok, hogy szép lassan forduljunk a célegyenesre, legyen pattanásig felhúzva a csapat kb legkésőbb áprilisra és keményen basszunk oda az évnek. (varane sztem idén végzett, a vébére még talán kimegy, de nem hiszem. marcelo pl ma a második félidőben már el-elindult néha, de több kell, több kell, játszatni kell még, még. a xabialonso-modric kp asszem alap lesz egész évre, melléjük kell még vki, aki stabilitást ad, lehet dimaria lesz az a rengeteg futómennyisége és sebessége, akarata miatt. lehet, hogy buta, mint egy fadarab, de senki más nem tudja ezt a csapatból adni a kp-ra, amit ancelotti kér tőle. elöl már szezon előtt is lehetett tudni, hogy mi lesz a három ember, nekik sérülés nélkül jó formába kell kerülni. lopez a kapuban alap, remélem nem casillasozni akarunk majd a béellben, amikor már lesz tétje is a dolognak.)
Kép
Kép
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 18., szombat 21:08

hehe írta:
Ezt nem a mai szórakoztató, de amúgy erős közepes meccs alapján mondom, inkább azért, mert valahogy helyükön vannak a sikerrecept tipikus szereplői. A terminátor elől, az agy a kp-n, a megváltóember a padon, a fal hátul. A sok se színe, se szaga csapatunk után most el tudom képzelni, hogy behúzzuk.
ahhoz kell egy jobb marcelo, egy jobb benzema, egy jobban működő, keményebb ellenfelek ellen edződő kp és egy egészséges varane.
a két belső védőnk csak egy bizonyos szintig jelentenek biztonságot, ez határozott meggyőződésem, a legmagasabb szinten egyikőjük sem életbiztosítás, de sajnos ezek a dolgok ezek ellen a noname csapatok noname csatárai ellen nem jönnek elő.

illetve még mindig nem tudom, hogy mit akarunk játszani, mi a felfogás, mi az elképzelés.

gyakran úgy érzem, hogy azért nyerjük meg a meccseket, mert egyénileg jobbak a játékosaink. néha látok egy kis letámadást, a labdatartásunk, kreatív építkezésünk nem szemet gyönyörködtető és nem folyik úgy a labda, ahogy az én elvárásaim szerint kéne, kevésnek találom a kis, rövidpasszos, gyors kényszerítőzős játékot, amivel 2-3 húzásból létszámfölényt alakítunk ki, és akik tudják is ezt a csapatból modricon és marcelon kívül nem erőltetik.
egy szó mint száz, ezekkel a játékosokkal játszhatnánk sokkal szebb, grundfocibb jellegű örömfocit, felszabadultan, de valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.

lehet 2-3 év múlva, ha nem változik semmi, ki kell mondani, hogy ezek a játékosok maximum papíron jók. nem érzem az átütő erőt, a rámenősséget sajnos a játékunkban. amikor viszont ez kell, mondjuk egy béellelődöntőben, akkor nehéz azt előhúzni, amit nem tudtunk/akartunk gyakorolni előtte szezon közben, mert nem voltunk rákényszerítve vagy nem vagyunk rá képesek.
én úgy gondolom, hogy a pár évvel ezelőtti barcán kívül ennek a bayernnek van a legnagyobb esélye, hogy a történelem során először címet védjen a béellben. meg kell őket állítani, de ehhez sokkal több kell, nem egyénileg, hanem a csapatjáték terén.

petiapesszimista out. :mrgreen:
Hehe én ritkán értek egyet veled, de a mostani hsz-ed minden szavával egyetértek. Kivastagítottam a szerintem leglényegesebb elemeket, amelyek a problémáink legnagyobb forrásai. Ezek kritikus dolgok, és ezek nélkül hiába van meg a sikerrecept minden összetevője, nem lesz sikeres csapatunk. Hosszú idő után most vagyunk a legközelebb a vágyálmunkhoz (talán csak Mou 2. évében voltunk közelebb, vagy legalább ennyire közel), de még nincs bent a csapatban az átütőerő. Kérdés, hogy meg lesz-e áprilisra? Remélem igen, de a realitás jelenleg az, hogy nem.
Érdekes, hogy nullára hozzuk a meccset és a védelemből senki se lett jelölve.
Azért egy 5-0-ás meccs után nem a védelmet szokás kiemelni...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 18., szombat 21:06

Érdekes, hogy nullára hozzuk a meccset és a védelemből senki se lett jelölve. Mondjuk nem is szavaznátok rá, mert most Modric őrület van, ami teljesen jogos. Én is rányomta. Bárkinél nagyobb élményt nyújt a csapatban a játéka. :happy:

Ja és Ramosék megint remekeltek. :agree:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 18., szombat 20:57

Ezt nem a mai szórakoztató, de amúgy erős közepes meccs alapján mondom, inkább azért, mert valahogy helyükön vannak a sikerrecept tipikus szereplői. A terminátor elől, az agy a kp-n, a megváltóember a padon, a fal hátul. A sok se színe, se szaga csapatunk után most el tudom képzelni, hogy behúzzuk.
ahhoz kell egy jobb marcelo, egy jobb benzema, egy jobban működő, keményebb ellenfelek ellen edződő kp és egy egészséges varane.
a két belső védőnk csak egy bizonyos szintig jelentenek biztonságot, ez határozott meggyőződésem, a legmagasabb szinten egyikőjük sem életbiztosítás, de sajnos ezek a dolgok ezek ellen a noname csapatok noname csatárai ellen nem jönnek elő.

illetve még mindig nem tudom, hogy mit akarunk játszani, mi a felfogás, mi az elképzelés.
gyakran úgy érzem, hogy azért nyerjük meg a meccseket, mert egyénileg jobbak a játékosaink. néha látok egy kis letámadást, a labdatartásunk, kreatív építkezésünk nem szemet gyönyörködtető és nem folyik úgy a labda, ahogy az én elvárásaim szerint kéne, kevésnek találom a kis, rövidpasszos, gyors kényszerítőzős játékot, amivel 2-3 húzásból létszámfölényt alakítunk ki, és akik tudják is ezt a csapatból modricon és marcelon kívül nem erőltetik.
egy szó mint száz, ezekkel a játékosokkal játszhatnánk sokkal szebb, grundfocibb jellegű örömfocit, felszabadultan, de valamiért nem egymás felé mozgunk, nem a labda felé mozgunk, hanem inkább elfele.

lehet 2-3 év múlva, ha nem változik semmi, ki kell mondani, hogy ezek a játékosok maximum papíron jók. nem érzem az átütő erőt, a rámenősséget sajnos a játékunkban. amikor viszont ez kell, mondjuk egy béellelődöntőben, akkor nehéz azt előhúzni, amit nem tudtunk/akartunk gyakorolni előtte szezon közben, mert nem voltunk rákényszerítve vagy nem vagyunk rá képesek.
én úgy gondolom, hogy a pár évvel ezelőtti barcán kívül ennek a bayernnek van a legnagyobb esélye, hogy a történelem során először címet védjen a béellben. meg kell őket állítani, de ehhez sokkal több kell, nem egyénileg, hanem a csapatjáték terén.

petiapesszimista out. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 18., szombat 20:38

morientes írta:Én Modricra nyomtam,de az viszont röhely hogy Bale 11%-on áll,Ronaldo meg nullán... :roll:
Az egyetlen egy darab szavazat volt...sok következtetést nem érdemes levonni belőle. :)

Modric minden dícséretet megérdemel. Könnyed, elegáns, érzi, érti és látja a játékot. Idén tömve a keretünk kiemelkedő játékosokkal, akiket csak egy BL-győzelem választ el attól, hogy korszakos egyéniségekként emlékezzünk rájuk. Kell az a tizedik, és szerintem meg is lesz. :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 18., szombat 20:19

A gólszerzők a góljaikon kívül nem igazán villogtak, talán CR hozott le egy átlagban jobb teljesítményt közülük, Modric viszont egész meccsen tanári volt, úgyhogy nálam ismét ő volt a legjobb.
A csapattal többé-kevésbé meg voltam elégedve, viszont hiányoltam a direktbe kidolgozott helyzeteket. A góljaink a semmiből születtek, ami pozitív, mert bármikor bármilyen helyzetből képesek vagyunk gólokat rúgni, de jobb lenne több helyzetet kidolgozni, mert elég baj, ha a Betis ellen sem megy.

Vissza: