Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Morientes neked korrekt hszeid vannak írtam 2. pontba, a többieknek írom, tisztelet a kivételnek.
veled nincs bajom, mindig szeretem olvasni az írásaidat.
veled nincs bajom, mindig szeretem olvasni az írásaidat.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Itt én nem konkrétan az árára gondoltam,hisz mindenki annyit ér,amennyit adnak érte,és valóban nem ő rakta önnön magára az árcédulát.Hanem megérte e egyáltalán,(most ártól független),idehozni,magyarán beleszokik e majd játékban is a csapatba,avagy sem.Ez,még valóban nem derült.Tehát azt mondani hogy de,de biztos hogy így lesz,korai...De,és ezt már leírtam néhányszor,jómagam türelemmel viseltetek iránta,annál is inkább mivel csak rugdossa a gólokat,meg csak tolja a passzokat....1. Nem tehet az árárról, kattanjatok már le erről. Túl volt fizetve, nem ér annyit, de ilyen alapon Jézus barátunkat is betehetnénk oda, ő legalább visszahozná azt amit ér (500.000 euró).
De arra reagáltam én,hogy gennyezik.Ez azért tülzás.Nem gennyezik,csak kritikát fogalmaznak meg,amivel sztm semmi baj nincsen...
A másik...ha arra gondolsz,hogy én is kettős mércével mérem az embereket,akkor ebben most tévedsz...elismerem azt aki jó,ahogy Balet is,kritizalom azt aki gyenge,még Ronaldot us ha kell,mindezt csak és kizárólagosan a Real Madrid javáért...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dehogynem, úgy leírják/ták szerencsétlent hogy ha olvasnáNeeee...nem gennyezte senki...csak nem is istenítette mindenki...ami meg természetes.Èn soha rosszat nem mondtam róla.,TE RMCF sokkal keményebben fogalmazol Neymar-al szemben,akkor most az is genyózás?
De ami tény....hogy a walesi még nem bizonyította,hogy ér ennyit.
Az van csaszi,hogy te korrekt ember vagy ugyan,de akit te kedvelsz,azt kedveled mindenek felett,akit meg nem szeretsz,az meg kézen állva össze-vissza szarhatja magát,az nálad le lesz írva...

Neymar? Keményen fogalmazok? Majd igyekszem én is szétzsenizni és a tudása fölé helyezni 100%-al akkor nem lesz itt baj,sokan kedvelni fognak.

Bale-t még csak annyira nem is kedvelem....aki közel áll hozzám az ramos,de benga volt,és gyenge mint a harmat....pepe meg akit annyira nem kedvelek mint őt,az sokkal jobb formában van,sőt ánblokk jobban teljesit mint a kedvencem.
Úgyhogy nem feltétlen igaz az,hogy affelé hajlok akit jobban kedvelek,mert itt rá a bizonyiték, aki jobb,azt el ismerem.....pepe jobb.ramos gyengébb, ez van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Már a nyáron lehetett tudni,hogy Bale nem lesz nagy formában.
Nem értem hogy miért kell leírni.Amikor meg elkezdett játszani és rugdosta a gólokat akkor meg mindenki azt írta,hogy milyen jó,váratlanul jó stb.
Adjunk már időt neki könyörgöm.
Azt is érdemes lenne észrevenni,hogy a társak sem keresik még most annyira.Illetve annyira berögződött az hogy csak egy oldala van a csapatnak a bal,hogy ebből mire közekkken a társaság az bizony időbe fog telni.
A másik pedig Di Maria.
Most hogy hátrébb játszik egy sorral,nekem nincs vele nagyobb gondom.Fut melózik ezerrel az emberünk.Egy dolog idegesit benne hogy sok labdát szór el.Őt is sokan szidják pedig ...
Nem értem hogy miért kell leírni.Amikor meg elkezdett játszani és rugdosta a gólokat akkor meg mindenki azt írta,hogy milyen jó,váratlanul jó stb.
Adjunk már időt neki könyörgöm.
Azt is érdemes lenne észrevenni,hogy a társak sem keresik még most annyira.Illetve annyira berögződött az hogy csak egy oldala van a csapatnak a bal,hogy ebből mire közekkken a társaság az bizony időbe fog telni.

A másik pedig Di Maria.
Most hogy hátrébb játszik egy sorral,nekem nincs vele nagyobb gondom.Fut melózik ezerrel az emberünk.Egy dolog idegesit benne hogy sok labdát szór el.Őt is sokan szidják pedig ...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
1. Nem tehet az árárról, kattanjatok már le erről. Túl volt fizetve, nem ér annyit, de ilyen alapon Jézus barátunkat is betehetnénk oda, ő legalább visszahozná azt amit ér (500.000 euró).morientes írta:De ami tény....hogy a walesi még nem bizonyította,hogy ér ennyit.De meglehet,hogy fogja.Minden blanco szurkernak ez az érdeke.Magyarul hidd már el,hogy egy oldalon állunk...Az van csaszi,hogy te korrekt ember vagy ugyan,de akit te kedvelsz,azt kedveled mindenek felett,akit meg nem szeretsz,az meg kézen állva össze-vissza szarhatja magát,az nálad le lesz írva...
2. Szerintem meg a fórum 80 százalékára igaz ez:Az van csaszi,hogy te korrekt ember vagy ugyan,de akit te kedvelsz,azt kedveled mindenek felett,akit meg nem szeretsz,az meg kézen állva össze-vissza szarhatja magát,az nálad le lesz írva...
Veled Morientes nincs semmi bajom, mert sztem neked vannak az egyik legkigondoltabb, és legkorraktabb hszeid, de ez inkább fordítva van amit most írtál.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- ___Samy___
egy motiválatlan özillel, éc cr-el a jobb oldalon még ezen a szinten sem lennénk, ebben biztos vagyokTalán érdemesebb lett volna fele annyiért hozni egy oda illő játékost, ésetleg várni egy évet és megnézni hogy működik a CR-Özil-Isco, vagy rábízzuk Jesére a feladatot. Aztán ha nem válik be 1 év múlva hozhatjuk Bale-t kevesebbért, előszezonnal a háta mögött, vagy talán lesz addigra más opció is. Dehát nekünk azonnal kell minden, gondolkodás nélkül.
persze utólag okos az ember
lehet véleményt formálni bale-el kapcsolatban, és teljesen jogos is az a felvetés, hogy nem azt a formáját mutatja, amiért megvettük
de egy az, hogy ez teljesen vállalható és várható dolog volt, a másik meg az, hogy egyszerűen hülyeség azt mondani, hogy ő csak ennyit tud, és nem lesz jobb az elkövetkezendőkben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Neeee...nem gennyezte senki...csak nem is istenítette mindenki...ami meg természetes.Èn soha rosszat nem mondtam róla.Csak próbálok képet alkotni,reális képet.Én már sokszor leírtam,hogy amíg hatékony,(gól+assist),addig befogtam a pofám.De van aki keményebb kritikát fogalmaz meg vele szemben.Ez nem értem miért baj,TE RMCF sokkal keményebben fogalmazol Neymar-al szemben,akkor most az is genyózás?Letojom balet,meg a többit is,most volt elég ebből,még jó hogy a sok gennyezésre odaszól az ember.
De ami tény....hogy a walesi még nem bizonyította,hogy ér ennyit.De meglehet,hogy fogja.Minden blanco szurkernak ez az érdeke.Magyarul hidd már el,hogy egy oldalon állunk...attól nem kell félni hogy a vadló olvasgatja a fórumot,aztán letargiába esik mert mondjuk nem pozitivat írnak róla...megérteném ha minden ránézve negativ hsz azzal kezdődne hogy egy botlábú futóbolond...de nem.Egyáltalán erről szó sincs....
Az van csaszi,hogy te korrekt ember vagy ugyan,de akit te kedvelsz,azt kedveled mindenek felett,akit meg nem szeretsz,az meg kézen állva össze-vissza szarhatja magát,az nálad le lesz írva...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nemtudom, nekem van egy olyan érzésem, hogy Bale nagyon jo lesz ... most még megvan szeppenve, latszik is a jatekan, hogy ez a kozeg meg minden, uj neki ... ne varjatok el tole, hogy rogton az elso szezonjaban aranylabdas szintet mutasson ... en elhiszem, hogy jatekban keveset mutat ... en sem az ilyesfajta jatekosokat kedvelem, de ez lenyegtelen ... szerintem meg joforman bele sem tudott jonni a jatekba, hisz lejatszott egymas utan 5 meccset, aztan leserult aztan megint jatszott aztan valogatott szunet aztan megint serult stb stb. ... nembeszelve hogy tutira lehetnek nyelvi gondjai is ... nemkonnyu egy teljesen uj kozegbe, uj taktikaba beleszokni, ráadásul nezzuk meg a Tottenhamben o volt az alfa es az omega, mindenki neki adta a labdat, mert tudtak, hogy o megoldja 30rol, 5rol, barhonnan ... le is nyilatkozta a multkor, hogy teljsen mas itt jatszani, mert itt mindenki hajt kuzd szinte egyforma szinten, nem ugy mint a tottenhamben ... ott o volt a minden, kb 3x annyit volt nala a labda mint nalunk ... labda nelkul meg nehez annyi mindent mutatni, villantani ... neki onbizalom kell csak, semmi mas ... aztan lehet hogy be fog sulni, de en nem hiszem, mert tehetséges, és ugyanannyi akarat, hozzáállás es professzionalizmus van benne is, mint mondjuk CRben vagy Modricban ... ilyen jatekosok pedig nemnagyon szoktak elkallódni ... az ido majd kihozza beloluk a maximumot ... ensem lattam tole eddig olyan nagyon extrát, talán a Juventus elleni golja meg a sevilla ellen amikor felvarta a pipába, azok voltak szep megmozdulasok ... jo lesz ez csak turelem kell ... meg fel evet sem jatszott le

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Lehet,de én nem hasra ütve ítéltem meg,hanem a tudása alapján,a teljesitménye alapján,amit láttam,láttam milyen stilus,láttam milyen fazon. Annak igazat adok,és adtam is mindig aki nem szereti mert nem olyan elegáns mint zidane és nem olyan kifinomult mint a brazil ronaldo(nem lesznek már olyanok többé soha talán).....ő nem olyan. Akik viszont szidták,meg lenézték,meg lefutóbolondozták,azok,akik soha nem is látták,vakon vannak mint a paraszt lova és mennek neki hétről hétre,minden körülményt,tényezőt figyelmen kivűl hagyva ész nélkül.....engedtessék meg hogy én is jelezhessem a véleményemet róluk.
Na,nekik szólt a stilusom,és ehhez bale csak egy tárgy,ez mindig mindenben jelen van.....és lehet szidni,meg nekem jönni,igen is sokat lehetett tőlem is tanulni,nem csak veszekedni,meg vitázni.
Letojom balet,meg a többit is,most volt elég ebből,még jó hogy a sok gennyezésre odaszól az ember.
Na,nekik szólt a stilusom,és ehhez bale csak egy tárgy,ez mindig mindenben jelen van.....és lehet szidni,meg nekem jönni,igen is sokat lehetett tőlem is tanulni,nem csak veszekedni,meg vitázni.
Letojom balet,meg a többit is,most volt elég ebből,még jó hogy a sok gennyezésre odaszól az ember.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
igen, nagyon sok mindenben igazad volt, de ebből nem következik egyenesen h ezután is mindenben az lesz, úgyhogy lehet érdemesebb lenne óvatosabban megközelíteni a témát.
az a szomorú (igen az, mert jobban örülnék ha oktatna, a csapat miatt), h jelenlegi állás szerint nagyobb esélyt adok annak h most tévedsz
az a szomorú (igen az, mert jobban örülnék ha oktatna, a csapat miatt), h jelenlegi állás szerint nagyobb esélyt adok annak h most tévedsz

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Mindenki annak "nyal*a" ki akinek akarja. Én nem kértem hogy ezt tegyétek, nyalj*tok másét,aki nagyon jó. Ne egy futóbolondét,aki csak rúgni tud egy nagyot a labdába....mást nem,ezt láttuk másutt is és itt.
Bocs de engem is lehülyéznek/tek nap mint nap, lehülyéztek capello miatt,ruud miatt,raul miatt,schuster miatt,modric miatt,iker miatt, barca képmutatás miatt és 100 és 100 dolog miatt amiről a végére kiderült.....
na mindegy....
benzemát nem is basztattam.....pedig betámadtál vele
.
hagyjuk,sz*rom le bale-t,meg aki szerint egy korószar, azt írnak amit akarnak.
Bocs de engem is lehülyéznek/tek nap mint nap, lehülyéztek capello miatt,ruud miatt,raul miatt,schuster miatt,modric miatt,iker miatt, barca képmutatás miatt és 100 és 100 dolog miatt amiről a végére kiderült.....

na mindegy....
benzemát nem is basztattam.....pedig betámadtál vele

hagyjuk,sz*rom le bale-t,meg aki szerint egy korószar, azt írnak amit akarnak.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jó lesz, ha lassan visszaveszel, de komolyan mondom. Aki nem nyalja ki a pR.M.C.F írta:Mert nem kell a regghez sok IQ.Nem tudom mire fogni, hogy a pokolba akarjátok őt küldeni.

Nem kell felkúrni az agyam ezzel a lekezelő dumával, amit itt nyomtok páran.
Főleg úgy, hogy nem értitek, hogy miről írunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Senki nem akarja a pokolra küldeni.Nyilván ha megfogalmaznak néhányan némi kritikát,attól még nem dől össze a világ.Az meg,hogy egy ilyen drága igazolást ilyen megkülönbőztető figyelem övez,asszem ez teljesen természetes.Ez egy ilyen platform...az emberek kulturáltan helyt adnak a véleményüknek...ha lehet basztatni Khedirat,Di Mariat,Moratat,Balet ugyan úgy lehet.Ha valaki így érzi.Még Ronaldot is ha szar.Mert ez nem Bale Madrid,meg nem Ronaldo Madrid,hanem ez a Real Madrid....Nem tudom mire fogni, hogy a pokolba akarjátok őt küldeni. Talán az ára miatt- amiről ő nem tehet, hogy ennyibe került.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Mert nem kell a regghez sok IQ.Nem tudom mire fogni, hogy a pokolba akarjátok őt küldeni.
-
Nem tom miért van bajotok Baleval.
Nagyon nehéz lehet neki. Előszezon nulla, 2-3 sérülés szezon közbe, új csapat, új társak, új ország, új stílus + még a teher az ára miatt-igen, nem ért annyit, de tehet róla? Nem.
És még igy is jól teljesít. Igaz még nagyon sokat kell fejlődnie, összekell szoknia a társakkal, bele kell szoknia az új játékrendszerbe. És a statjai így is nagyon jók:
Játékperc:1 178
Gól, gólpassz: 10, 8
Átlag: 117 percenként gól, 147 percenként gólpassz
Úgy, hogy a Malaga ellen utolso 15, a vigo és a Galata ellen az utolso 27, és a juve ellen az utolso 24 percre cserélték be, amikor már rendszerint leült a meccs.
A Nagy Messi statjai:
1165
14, 4
83, 291
Nem sokkal rosszabb Baleé. Persze ez még messze nem jó, csak arra szerettem volna rávilágosítani, hogy jó úton halad.
Megvan hozzá a képességei- gyors, jó fizikumú, technikás(aki nem ért ezzel egyet, nézzen pár videot róla), jól rúg, márcsak egy kis idö kell, hogy ezt megmutassa.
Nem tudom mire fogni, hogy a pokolba akarjátok őt küldeni. Talán az ára miatt- amiről ő nem tehet, hogy ennyibe került.
Vagy Jesé miatt. nagyon nagy tehetség, nagyobb, mint Bale, de még közle sem játszik ugy, mint Bale.
Nagyon nehéz lehet neki. Előszezon nulla, 2-3 sérülés szezon közbe, új csapat, új társak, új ország, új stílus + még a teher az ára miatt-igen, nem ért annyit, de tehet róla? Nem.
És még igy is jól teljesít. Igaz még nagyon sokat kell fejlődnie, összekell szoknia a társakkal, bele kell szoknia az új játékrendszerbe. És a statjai így is nagyon jók:
Játékperc:1 178
Gól, gólpassz: 10, 8
Átlag: 117 percenként gól, 147 percenként gólpassz
Úgy, hogy a Malaga ellen utolso 15, a vigo és a Galata ellen az utolso 27, és a juve ellen az utolso 24 percre cserélték be, amikor már rendszerint leült a meccs.
A Nagy Messi statjai:
1165
14, 4
83, 291
Nem sokkal rosszabb Baleé. Persze ez még messze nem jó, csak arra szerettem volna rávilágosítani, hogy jó úton halad.
Megvan hozzá a képességei- gyors, jó fizikumú, technikás(aki nem ért ezzel egyet, nézzen pár videot róla), jól rúg, márcsak egy kis idö kell, hogy ezt megmutassa.
Nem tudom mire fogni, hogy a pokolba akarjátok őt küldeni. Talán az ára miatt- amiről ő nem tehet, hogy ennyibe került.
Vagy Jesé miatt. nagyon nagy tehetség, nagyobb, mint Bale, de még közle sem játszik ugy, mint Bale.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- morientes
Igen lehet.Amiért viszont féltem egy kicsit,hogy amíg kp-n játszott,addig nem fogták olyan szorosan mint ha feljebb lesz rakva.Itt neki kell(ene) majd elvonni a figyelmet a szélsőinkről,szal nem tudni mennyire állt helyt majd a darálóba.A másik...itt többet kell majd kiszolgálni,nem mehet bele abba hogy csak örökölni lehet néha tőle a labdát....R.M.C.F írta:1 x korábban már volt feltolva, de nem volt meggyőző, bár én továbbra is ott tudom jobban elképzelni, mármint fent és nem annyira mélyen ahogy nálunk kezdett amikor még ment neki.
Neki a 4231 lenne ideális,Özil posztja,de ez a 433-ban szóba sem jöhet.A rendszer legnagyobb vesztese ő...na de majd elválik...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
1 x korábban már volt feltolva, de nem volt meggyőző, bár én továbbra is ott tudom jobban elképzelni, mármint fent és nem annyira mélyen ahogy nálunk kezdett amikor még ment neki.
- morientes
Hogy oda lett beállítva arra a 15 percre,még azért vigyáznék ezzel....de lehet.De hogy ez már 100%-ban így lesz,azzal még várnék...wZoLee7 írta:a meccs előtt Carlo nyilatkozata nagyon ezt sejtette, és oda is lett beállítva, véletlenül sem DM helyére, ez elég egyértelmű
LEGIO PATRIA NOSTRA

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a meccs előtt Carlo nyilatkozata nagyon ezt sejtette, és oda is lett beállítva, véletlenül sem DM helyére, ez elég egyértelmű
- morientes
Most már 100%???Isconak is csak idő kell, most már 100% hogy Benzema cseréje lesz, elkezdhet ezen dolgozni, eddig senki nem tudta mi lesz a feladata, ez zavart keltett benne is.

LEGIO PATRIA NOSTRA