hehetheoriginal írta: Ez a zendaja az euphoriaban konstans drogmamorban fetreng, barki eljatssza, mindenki jatszott el fullbebaszott alkoholistat gyerekkent, nem nagy kunszt.
Jolvan akkor
Nalad minden olyan kibaszott egyszeru azt szeretem.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. március 19., szombat 9:03
hehetheoriginal írta: Ez a zendaja az euphoriaban konstans drogmamorban fetreng, barki eljatssza, mindenki jatszott el fullbebaszott alkoholistat gyerekkent, nem nagy kunszt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 19., szombat 8:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 19., szombat 7:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 18., péntek 22:29
Mi baj lehet ennek a folytatásával? SZerintem pont egy jó indító film ez, aztán a kövi részt kéne oda pakolni.nmate írta: Denevért is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joker a végén nagyon Marveles húzás és béna. Remélem nem lesz folytatás. Nem kell. Önálló filmként ez is elég korrekt volt a maga nemében, csakúgy mint a Joker. Hasonlóan már bejáratott, korábbi nagy filmekben sikeres elemeket húzott fel ügyesen egymás mellett a film, úgy látszik a DC-nél ez a bejövős recept, nem az univerzum építés. Személy szerint inkább 5 évente 1 ilyen minőségű darab, mint évente 5 közepes.
Amúgy zene is fasza, tetszett a Dark City/Holló hangulat meg a karakterek is nagyon jól el lettek találva - mondjuk bárki játszhatta volna Pingvint ennyiből.
Jó volt, nekem a hosszával sem volt bajom. Világot ez sem váltja persze meg.
Igazából semmi más nem viszi a filmet, mint a nosztalgia, mert amúgy egy matiné.ziro4vr írta: Paukembör 3
Értem amiről beszéltek és valóban egy, a gusztusosság-gusztustalanság határán mozgó fan service, de amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tobey besétált utcai cumóban lúzer öregecske fejjel ott nagyon erősen feljött ifjú korom (hehe vén fasz volt már akkor is) és elkapott egy kellemesen nosztalgikus érzés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 18., péntek 22:22
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 18., péntek 19:56
Ha már erről van szó. Épp szembejött velem egy ilyen cikkcím: (talán spoiler) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://hu.ign.com/spider-man-3-mcu/754 ... ban-egymasnmate írta:
Póki3:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azt hittem rossz verziót töltöttem le és elkezdik egymás Peter-tinglejét szopni 3 másodpercen belül![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. március 18., péntek 17:52
Igen igen igazad van. Most ő a legnagyobb ikon. Bármit eladhatsz vele. De azért ne állitsuk már be mint aki csak ugy megkapta ezt a státuszt vgy csak azért érdekes mert felszólal témákban.nmate írta: Zendaya? Eladható. Pc témákban felszólal (lmbtq, nők jogai, rasszizmus), insta sztár, twitter queen és mindenre rádob az etnikuma. Egy termék igazából.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 18., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 18., péntek 9:40
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor a három pókemberből ömlik a meleg vibe es nyalják egymást a big fight előtt, akkor majdnem nyomtam egy hardresetet. ez a zendaya meg azert szamit jo szinesznek, mert van 4-nél több arckifejezése? mert amugy eleg csunyacska szegeny, de gondolom kell az ujabb felkapott ujonc.ikarus93 írta: Megnéztem a Pókembert.
Nem volt rossz, de én úgy gondolom az Endgamenél a Marvelnak be kellett volna fejeznie a projektet, de ugye pénz beszél.
Az új Doctor Strangere kiváncsi leszek, talán ott látok esélyt egy Endgame szintű filmre.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 18., péntek 9:13
Ott is az elsőnélikarus93 írta: Nem volt rossz, de én úgy gondolom az Endgamenél a Marvelnak be kellett volna fejeznie a projektet, de ugye pénz beszél.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 17., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 16., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 15., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2022. március 15., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 15., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 15., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 10., csütörtök 14:20
Az uj Suicide Squad szerintem rohadt jo, en evek ota nem szorakoztam ilyen jot ilyen szuperhosos filmenPipita írta:Nagy a sokkhatás mert az elmúlt 5 évben már másodszor állt elő nézhető filmmel a DC, nyilván ki kell beszélni.géza írta: A Batman akkor a jo szuperhosos film, amirol egyeb megjegyzes nelkul lehet beszelni, a Marveles meg a rossz?
Just kidding![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 10., csütörtök 13:05
nagyon. kicsit lehetett volna rövidebb, meg sajnos szinkronosan néztem, de amúgy szinte elrepült a 3 óra.'shutterisland írta: neked hogy tetszett a batman, roller ?![]()

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 10., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. március 10., csütörtök 10:22
Már forog is a Napoleon.füst írta: És látok ott valami Napoleont készülőben, akit Joaquin Phoenix fog alakítani, ott szerintem hiba nem lesz.![]()

Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem