Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 26., szerda 11:45

Barca 40 milliot es Inigot ajanlotta Nico Williamsert, ez feljebb is mehet 55+10 (mozgo)+Inigoert a targyalasok soran.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 21., péntek 11:09

https://youtube.com/shorts/ag5H36FaVlI

Eddigi legjobb BL döntő összefoglaló :mrgreen:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 9., vasárnap 23:54

Mit számít? Mi néztünk idén is Bernabeu showt, többiek pedig esti mesét.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 9., vasárnap 23:18

ferni írta: Most ment le ilyen kis műsor az egész idei BLről az M4en, azért szép menetelés volt megint... :kalapos:

Vicces, ahogy még mindig mondják a Dortmund milliószor jobb volt mint a Real, mert kihagytak 2 helyzetet és megérdemelték volna, miközben a PSG rúgott nekik 4-5 kapufát, akkor valahogy ezt nem hozták fel, hogy szegény Párizs és miért van egyáltalán a döntőben a Dortmund... :lol:

De mindig úgy van minden csavarva, hogy mi vagyunk a rosszak, nem érdemeljük meg bármit is csinálunk... :lol:
A létező összes statban jobbak voltunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 18:50

Most ment le ilyen kis műsor az egész idei BLről az M4en, azért szép menetelés volt megint... :kalapos:

Vicces, ahogy még mindig mondják a Dortmund milliószor jobb volt mint a Real, mert kihagytak 2 helyzetet és megérdemelték volna, miközben a PSG rúgott nekik 4-5 kapufát, akkor valahogy ezt nem hozták fel, hogy szegény Párizs és miért van egyáltalán a döntőben a Dortmund... :lol:

De mindig úgy van minden csavarva, hogy mi vagyunk a rosszak, nem érdemeljük meg bármit is csinálunk... :lol:

Annyira jó, hogy meg lett toszva idén is mindegyik :D

Durva belegondolni, hogy a papíron max cseréknek számító emberek, akik perceket is alig kaptak volna mekkora befolyással voltak az idei BLre, mint Joselu, Lunin, Nacho.

Pontosan ezért kell a bő és minőségi keret, ez volt az idei sikerek egyik kulcsa.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 7., péntek 21:02

Annyira valid mint amikor ígérte hogy a BL-t visszaviszi a campnouba
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 7., péntek 20:26

Realista24 írta: Messi: "Real Madrid is the best team in the world, they have won the Champions League. If you go by results, Real Madrid is the best. If you go by level of the game, I think Manchester City are the best." [@infobae]

Jujjujjjjujjjj :lol:
Valahol ertem amugy mit akar mondani. De nem azert van ez a kurva BL hogy eldontsuk ki europa legjobbja? :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 7., péntek 20:11

Realista24 írta: Messi: "Real Madrid is the best team in the world, they have won the Champions League. If you go by results, Real Madrid is the best. If you go by level of the game, I think Manchester City are the best." [@infobae]

Aranylabdát neki! :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 7., péntek 19:58

Messi: "Real Madrid is the best team in the world, they have won the Champions League. If you go by results, Real Madrid is the best. If you go by level of the game, I think Manchester City are the best." [@infobae]

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 6., csütörtök 14:33

Toplista huszárok, ahol Ben White volt kettőnél is szezon legjobb jobbhátvédja, miközben Carvajal egész szezonban csúcsforma, de ha nem is ő akkor is Frimpong kimagaslott meg Rüdiger egyiknek se jutott eszébe....

Azt meg se említem, hogy az Aranylabda legnagyobb esélyese, Vinicius se fért be a csapatba 2 embernél a háromból.... :lol:

Az ilyeneket be kéne tiltani, akik ennyire nem értenek hozzá és okoskodnak.

Aranylabda 4 legnagyobb esélyese jelenleg Vini, Jude, Bappé, Kroos.

Összesen 12szer szerepelhettek volna a 3 csapatban.

Sikerült a szakértőknek 4szer betenniük az Aranylabda top4et, abból is 3/3 Bellingham volt... :lol:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. június 6., csütörtök 14:29

h3x0r írta:
realfan írta:

azért ahhoz mi lelkivilág kell, hogy utálod, szidod őket állandóan, de azért mész a honlapjukra, nézed a videóiakat, bárcsak ennyi szabadidőm lenne :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerinted felmentem a honlapjukra vagy wc-n ulve facebook meg insta gorgetes kozben ezt a posztot is feldobta az app a 25 masik BL dontos video, kep, hir kozott? :roll:

Utalom meg szidom oket allandoan? Szerintem osszekeversz valakivel.

Egyszer neztem oket, a 22-es BL gyozelmunk utan, akkor az a par perces resz nagyon izzadsag szagura sikeredett. Most megint szembe jott velem egy posztjuk, kivancsi voltam, hogy korrektul ertekelnek vagy megint csak valami kinlodas lesz.

Unibeteseket szokta itt par ember utalni. Hot topic szerintem egesz jo musor onnan, neha 1-1 toplistaba is belenezek, eselylesokbe nagyon ritkan, na meg a Real BL meccsek (vagy clasico) utani sipszo utant meghallgatom, altalaban ugyis ott van kompany. Mondanam, hogy keresd vissza, ahogy folyamatosan szidtam oket, de hat leirtad, hogy keves a szabadidod, azt meg nem akarom toled elvenni. :mrgreen:

Visszaneztem, utolso 3 komment, amiben leirtam peldaul Peet nevet, aki a legkozkedveltebb a forumon:
- megvedtem, hogy azert ne kossunk mar bele a (nick)nevebe
- egy hehe altal belinkelt dagadt kepere beirtam, hogy legyunk korrektek, mert azota fogyott
- egy toplistanal neki adtam igazat Harasztival szemben
látom az utálást nagyon magadra vetted, bocsánat, nem néztem vissza minden hozzászólásodat a témában, csak arra reagáltam, amit ott írtál, abból eléggé ez jött le, főleg a "mit szenvedtek össze" megfogalmazás után :mrgreen:

csak azt nem értem, minek nézed, vagy ha feldobja, minek dobod be?tudod, hogy a többség utálja, de be kell dobni, hogy kindenki fröcsöghessen. értelmetlen, vagyis én nem értem mire jó....

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 6., csütörtök 14:11

Realista24 írta: Lesz egy nagyon jo doku a Real szezonjarol.

Vannak mar most finomsagok, az egyik ilyen, hogy a Bayern teljesen szemelyre szabhatta a Bernabeuban az oltozojuket, hogy otthon erezzek magukat:
https://pbs.twimg.com/media/GPXrX2QbYAA ... ame=medium
Mintha a Barca is elkezdett volna egy doku filmet forgatni, gondolom abbol nem lesz semmi. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 6., csütörtök 14:08

realfan írta:
h3x0r írta: https://premierleak.hu/episode/lecke-elvegezve
Ez valahol ingyen meghallgathato? Nem szoktam oket nezni, de kivancsi lennek mit szenvedtek ossze az ujabb gyozelmunk utan :mrgreen:

(privatban is johet a link)
azért ahhoz mi lelkivilág kell, hogy utálod, szidod őket állandóan, de azért mész a honlapjukra, nézed a videóiakat, bárcsak ennyi szabadidőm lenne :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerinted felmentem a honlapjukra vagy wc-n ulve facebook meg insta gorgetes kozben ezt a posztot is feldobta az app a 25 masik BL dontos video, kep, hir kozott? :roll:

Utalom meg szidom oket allandoan? Szerintem osszekeversz valakivel.

Egyszer neztem oket, a 22-es BL gyozelmunk utan, akkor az a par perces resz nagyon izzadsag szagura sikeredett. Most megint szembe jott velem egy posztjuk, kivancsi voltam, hogy korrektul ertekelnek vagy megint csak valami kinlodas lesz.

Unibeteseket szokta itt par ember utalni. Hot topic szerintem egesz jo musor onnan, neha 1-1 toplistaba is belenezek, eselylesokbe nagyon ritkan, na meg a Real BL meccsek (vagy clasico) utani sipszo utant meghallgatom, altalaban ugyis ott van kompany. Mondanam, hogy keresd vissza, ahogy folyamatosan szidtam oket, de hat leirtad, hogy keves a szabadidod, azt meg nem akarom toled elvenni. :mrgreen:

Visszaneztem, utolso 3 komment, amiben leirtam peldaul Peet nevet, aki a legkozkedveltebb a forumon:
- megvedtem, hogy azert ne kossunk mar bele a (nick)nevebe
- egy hehe altal belinkelt dagadt kepere beirtam, hogy legyunk korrektek, mert azota fogyott
- egy toplistanal neki adtam igazat Harasztival szemben

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 9:42

Lesz egy nagyon jo doku a Real szezonjarol.

Vannak mar most finomsagok, az egyik ilyen, hogy a Bayern teljesen szemelyre szabhatta a Bernabeuban az oltozojuket, hogy otthon erezzek magukat:
https://pbs.twimg.com/media/GPXrX2QbYAA ... ame=medium
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. június 6., csütörtök 9:19

Ez valahol ingyen meghallgathato? Nem szoktam oket nezni, de kivancsi lennek mit szenvedtek ossze az ujabb gyozelmunk utan :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 5., szerda 19:49

Ez viszont közel sem volt annyira egyszerű, mint az előzetesen a két csapat ereje és szezonban mutatott játéka alapján tűnhetett, különösen az első félidőben.
Szakértők... :lol:

Mindenki tudta ez lesz, amit láttunk, összes meccsünk full ugyanez volt a stabilabb csapatok ellen.
Nem véletlen féltem én is nagyon a meccstől.

Elől senki se találja a helyét, mindenki rohangál összevissza, mert nincs csatár, közéoen bent soha senki, majd ahogy fárad be az enemy, mi meg a 90.ben is fejben mindenki ott van és erőnlét is stabilabb, be van darálva az ellen.

Aztán hiába magyarázod a sok okosnak, hogy kb 15 full ugyanilyen meccset megnyert idén a Real, nem tizenhatodjára lett szerencséje, hanem tudja hogy kell ezeket megnyerni.
Megy az okoskodás azt láttak idén 3 Real Madrid mérkőzést. :lol:

Megnyertük azért magabiztosan a végére, elején nagyon csalóka a két helyzet is ami les volt, mert az maradt meg az emberekben, hogy miket is hagyott ki a Dortmund.

Kimaradt 1-2 nagyobb helyzet, de hát ez benne van, meg most ha hátrányba is kerültünk volna maradt a csapatban még egy fokozat, de szerencsére nem kellett, mert elfogytak a németek nagyon.

Arról valahogy nincs szó, hogy a 2. Félidőben meg a Real volt egyértelműen a jobb.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 5., szerda 19:43

https://premierleak.hu/episode/lecke-elvegezve

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 5., szerda 16:40

Realista24 írta:
bluebike írta:

Van, ami sosem változik. :lol: Nem baj, jobb is így. Amúgy Bayern? Esetleg Bayer? :smile:
Bayern szinten 7%, Bayer 3%, Atma 2%. Inter es PSG 5-5.
Köszi! Bayern azért fura, tavaly top3 favorit volt, nem? Kompanynak szól ez a nagy visszaesés? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 5., szerda 15:17

bluebike írta:
Realista24 írta: Jövő évi BL esélyek fogadóirodák alapján.

Manchester City 24%
Real Madrid 19%
Arsenal 8%
Liverpool és Barcelona 7-7%
Van, ami sosem változik. :lol: Nem baj, jobb is így. Amúgy Bayern? Esetleg Bayer? :smile:
Bayern szinten 7%, Bayer 3%, Atma 2%. Inter es PSG 5-5.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: