Ne szórakozzatok már, a mai mezőnynek köze sincs a 98-as mezőnyhöz, hogy a 2000-es EB v. 2002es VB-ről ne is beszéljünk. Egész egyszerűen nulla, össze kéne ténylegesen hasonlítani az akkori kereteket, játékosokat külön külön a maiakkal, bődületes minőségi zuhanás van(s nemcsak a nagy csapatoknál, a középcsapatoknál is detto ugyanez), és ezt mondom úgy, hogy akkor is bőven voltak gané meccsek.BlancoMark írta:Igy van, lehet fel kene eleveniteni egy-ket embernek ezeket a meccseket amiket istenitenek. Most is ujra megneztem a napokban valamikor a 98-as brazil-francia VB dontot, ott is volt vagy 5-6 olyan kacska loves hogy manapsag fele ennyi benasagert mennek a mem-ek mindenkirol, ezek meg egy VB donton nem rugtak el tiszta helyzetbol a kapuig vagy sokszor eltortek a labdat... Es a temporol meg nem is beszeltem.Realista24 írta:Az a baj, hogy a régi szar meccsekre is úgy gondolnak itt sokan , hogy mekkora jóság volt. Akkor gondolom mind a 30-35 meccs parádé volt a vb-n. Minden keret tele volt aranylabdasokkal. Es igy tovább.
Dehogy.
Az evek megszepitik az emlekeket.
Az, hogy minden fa..omüccse csapat megtanult kaparva védekezni és rombolni, az nekem nem foci. Kreativitás, technika, támadójáték, tehetség, bődületes zuhanás. Nagyjából a 2000-es évek közepétől kezdődött, vagy már előbb, de abszolút érzékelhető