En pont leszarom csak röhögök rajtuk.MesQueUnClub írta:Egyébként még ha valódi is, 17 éves volt, másrészt Isco meg Barca drukker volt, de most meg is a Realban érzi jól magát, felesleges ilyeneken össze balhézni.
Isco Barcas volt? Lemaradtam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 20:55
En pont leszarom csak röhögök rajtuk.MesQueUnClub írta:Egyébként még ha valódi is, 17 éves volt, másrészt Isco meg Barca drukker volt, de most meg is a Realban érzi jól magát, felesleges ilyeneken össze balhézni.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 30., kedd 20:47
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 30., kedd 20:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 20:42
Az egyetlen erved az volt hogy nem aznap volt a meccs.Matyi írta:Nem sok értelme van általánosítani, mindkét szurkolótábor pont ugyanolyan, nem az különbözteti meg az emberek személyiségét, hogy kinek szurkol.
Dátumot meg az Eurobarcáról vettem, egy fórumozó írta, én meg elhittem neki, hogy 21-e van írva. Érveket meg írtam, de jöttél a személyeskedéssel, na mindegy.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 30., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 20:25
Helyesbitek. Mindenkinek lehet de nekem nincs következménye.Matyi írta:Látom, itt még a moderátoroknak is lehet személyeskedni.Realista24 írta:Es csak folytatod...mondom. Vergődj máshol kérlek.![]()
Akkor jót vitáztunk, Te lezártad ezzel, örülök.
Néha azért előfordulhat, hogy nincs igazad.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 30., kedd 20:23
A Ti véleményetek szentírás igaz? Minden negatív csak és kizárólag a szemét náci rasszista madridisták és a reinkarnálódott sátán (H) Perez munkája. Vagy csak szimplán egy spanyol ellenfél játékosának pillanatnyi személyes véleménye, amit egy jó kis fizu azonnal megváltoztat.Matyi írta:Látom, itt még a moderátoroknak is lehet személyeskedni.Realista24 írta:Es csak folytatod...mondom. Vergődj máshol kérlek.![]()
Akkor jót vitáztunk, Te lezártad ezzel, örülök.
Néha azért előfordulhat, hogy nincs igazad.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 20:12
Látom, itt még a moderátoroknak is lehet személyeskedni.Realista24 írta:Es csak folytatod...mondom. Vergődj máshol kérlek.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 30., kedd 19:59
Hát én pont azt láttam tavaly, hogy balszélső poszton volt a legjobb. Középen és Messi helyén szenvedett. A felnőtt csapatnál súlytalan csatár pozícióban és testfelépítése és mozgása alapján én nem is erőltetném 9esként.palesz77 írta:Nem az, Munir 9-es alapból, csak Lucho nem ott játszatta. A válogatottban is ott tolta, és az utánpótlásban is előtte végig ott focizgatott. Tud a másik 2 poszton is játszani elől, de legjobban középen érzi magát, tavaly is amikor ott játszott, akkor volt a legjobb.lesliejr írta:Munir szélső, főleg balszélső, ahol Neymar és Arda fog játszani. Alcacer Suarez mögé érkezik. Ott volt egy lyuk a keretben. Munir nem igazán jó 9esnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 19:58
Az 1976os El Clasicot.kuszkusz írta:és vajon melyiket véleményezte? csak mert október 22-én kaptuk az 1. 11-est a szezonban.. a kép készítője kicsit elnézte a dátumot
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 30., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 30., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. augusztus 30., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 19:41
De, nyilván a nyár közepén ír véleményt, mikor májusban játszottunk legutóbb.Realista24 írta:Később nem írhat véleményt? Csak realtime?Matyi írta:21, benéztem, de 19-én és 22-én volt akkor Barca-meccs, tehát sehogy se jön össze. Főleg nem a júni 16.![]()
Nem baj, de látom lecsaptatok a lehetőségre.
Ne egesd magad tovább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 19:23
Később nem írhat véleményt? Csak realtime?Matyi írta:21, benéztem, de 19-én és 22-én volt akkor Barca-meccs, tehát sehogy se jön össze. Főleg nem a júni 16.![]()
Nem baj, de látom lecsaptatok a lehetőségre.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. augusztus 30., kedd 19:11
nyugi, ezután az jön h de 21-én sem játszottakRealista24 írta:Hol van itt október 11-e?Matyi írta:Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.Nem olyan bonyolult dátumformátum az.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 30., kedd 19:11
nem tudom te mit nézel de itt 2011. október 21. van és nem 11.Matyi írta:Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem