Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 2., péntek 10:16

lesliejr írta:Mindig egyet felejtünk el....hogy mi "csak" szurkolók vagyunk innen a messzi távolból, nem csapattagok vagy családtagok. Adócsaló, árak manipulálása stb....ezek kit érdekelnek? Ez nem ránk tartozik, hanem a hatóságokra. Minket szurkolókat egy érdekel, ami a pályán zajlik.
Nem érdekel Messi apja és könyvelője hol csalt adót. Mascherano könyvelője sem érdekel. Az sem érdekel, hogy Neymar mennyibe került. Derítsék ki, beszéljenek neymi apucival, tegyék meg a szükséges lépéseket. Nem érdekel, hogy Benzema zsarolási ügybe keveredett, bármikor elfogadnám 9esnek a csapatomba, mert a sporthoz semmi köze ezeknek a dolgoknak. Ez egyre jó, mutogatni a másik csapat szurkolóira v a másik csapatra, hogy na bezzeg a sok csillogás mögött ott van ám a huncutság. És??
Itt állandóan Maradona megy, hogy Messi a cipő fűzőjét sem köthetné be. Megjegyzem Maradona a válogatottal révbe ért 1x, klubszinten kb semmit se nyert, Messi-hez képest meg plána. De érdekel vkit, hogy Maradona amúgy milyen ember? Hogy úgy tönkrette magát, hogy nyilatkozni is alig tudott? Mostanában is csak jár a szája, pedig láthattuk, a partvonal mellől semmit se ért a focihoz.
Az a magánügye, hogy rombolta szét magát, csak az számít, hogy a pályán mit mutatott.
Az elnökség se érdekel. Mi választottuk őket? Épp nemrég találtátok viccesnek, hogy vki katalán szurkolónak nevezte magát. Oké nem az, ez tény. De ezért nekünk közünk sincs ahhoz ami ott zajlik, mi csak (99%ban) tv-n keresztül nézzük azt a 90 percet és ott ezek nem számítanak.
Egyre jó ez, állandóan rugdosni a másik csapatot. Másra nem nagyon. Lehordani a sárga földig, hogy hogyan lehet ilyen csapatnak szurkolni. Hozzáteszem én mikor megszerettem ezt a csapatot ilyenekről szó sem volt.
És akkor most? Adót csaltak páran (amit Magyarországon kb minden 2. vállalkozó elkövet minden nap), Rosell kamuzott arról, hogy Neymar mennyibe került stb...vegyük fel a Bayern mezt? Ez az ő ügyük, a bíróságra tartozik.
A médiához megint semmi közünk, azt írnak amit akarnak. Azt vezetnek meg akit akarnak. Úgyis egy számít, amit a pályán látunk.
Ha a médiával van probléma, akkor azt feléjük kell tolmácsolni. Hiába van itt leírva minden nap, attól jobb nem lesz csak rosszabb. (mintha ez is a szurkolók hibája lenne)
Ez feszültség keltésre jó, másra nem.
Attól mert azt mondod, hogy "az ő ügyük, meg ez sem érdekel, nézzük a meccset, többi nem számít", ugyanúgy számít. Attól, hogy leírtad azzal nem lesz jobb a Barca megítélése.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. szeptember 2., péntek 9:56

azért én ezzel nem teljesen értek egyet. a szurkoló nem csak 90 percre szurkoló a tv előtt. nekem ugyanúgy ott van a hétköznapokban is, legyen az délelőtt, délután vagy este. mikor elolvasom a híreket, főként a realról, de ugyanúgy a sportról. az igazságtalanság, folyamatos ferdítés, csalás és hazudozás pedig igenis rossz és szar dolgok. mégis ezt közvetíti a barcelona nagyon sokszor és óhatatlan, h belefusson az ember ilyen-olyan szalagcímekbe.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 2., péntek 9:50

Maradona egy 90%-ban kozepszer játékosokbol álló csapatot jutatott fel egy nem epp gyenge bajnokság csúcsára. Egy hasonlattal elve, olyan ez mintha Messinek az egesz keretben lenne mondjuk egy szem Busquetse, a tobbi játékos a keretben pedig Adriano szintjét utne meg. Mas volt Maradona idejében a foci, én viszont nem hiszem hogy Messi hasonlo feltételek mellett ilyen huzoemberre tudna válni es itt is versenyben lenne a vilag legjobbja cimert. En ezert tartom Maradonat jobb játékosnak.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. szeptember 2., péntek 9:31

Mindig egyet felejtünk el....hogy mi "csak" szurkolók vagyunk innen a messzi távolból, nem csapattagok vagy családtagok. Adócsaló, árak manipulálása stb....ezek kit érdekelnek? Ez nem ránk tartozik, hanem a hatóságokra. Minket szurkolókat egy érdekel, ami a pályán zajlik.
Nem érdekel Messi apja és könyvelője hol csalt adót. Mascherano könyvelője sem érdekel. Az sem érdekel, hogy Neymar mennyibe került. Derítsék ki, beszéljenek neymi apucival, tegyék meg a szükséges lépéseket. Nem érdekel, hogy Benzema zsarolási ügybe keveredett, bármikor elfogadnám 9esnek a csapatomba, mert a sporthoz semmi köze ezeknek a dolgoknak. Ez egyre jó, mutogatni a másik csapat szurkolóira v a másik csapatra, hogy na bezzeg a sok csillogás mögött ott van ám a huncutság. És??
Itt állandóan Maradona megy, hogy Messi a cipő fűzőjét sem köthetné be. Megjegyzem Maradona a válogatottal révbe ért 1x, klubszinten kb semmit se nyert, Messi-hez képest meg plána. De érdekel vkit, hogy Maradona amúgy milyen ember? Hogy úgy tönkrette magát, hogy nyilatkozni is alig tudott? Mostanában is csak jár a szája, pedig láthattuk, a partvonal mellől semmit se ért a focihoz.
Az a magánügye, hogy rombolta szét magát, csak az számít, hogy a pályán mit mutatott.
Az elnökség se érdekel. Mi választottuk őket? Épp nemrég találtátok viccesnek, hogy vki katalán szurkolónak nevezte magát. Oké nem az, ez tény. De ezért nekünk közünk sincs ahhoz ami ott zajlik, mi csak (99%ban) tv-n keresztül nézzük azt a 90 percet és ott ezek nem számítanak.
Egyre jó ez, állandóan rugdosni a másik csapatot. Másra nem nagyon. Lehordani a sárga földig, hogy hogyan lehet ilyen csapatnak szurkolni. Hozzáteszem én mikor megszerettem ezt a csapatot ilyenekről szó sem volt.
És akkor most? Adót csaltak páran (amit Magyarországon kb minden 2. vállalkozó elkövet minden nap), Rosell kamuzott arról, hogy Neymar mennyibe került stb...vegyük fel a Bayern mezt? Ez az ő ügyük, a bíróságra tartozik.
A médiához megint semmi közünk, azt írnak amit akarnak. Azt vezetnek meg akit akarnak. Úgyis egy számít, amit a pályán látunk.
Ha a médiával van probléma, akkor azt feléjük kell tolmácsolni. Hiába van itt leírva minden nap, attól jobb nem lesz csak rosszabb. (mintha ez is a szurkolók hibája lenne)
Ez feszültség keltésre jó, másra nem.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 1., csütörtök 21:16

R.M.C.F írta:
Lionel írta:.... Írok egy olyan dolgot ami tele van igazsággal és sérelemmel ..
Lionel írta:Sziasztok Habfehér szurkolótársaim!

Nem állt módomban regisztrálni ide hozzátok de szívesen jöttem át hozzátok olvasgatni cikkeket és a fórumot!
Egy emberrel viszont itt óriási problémák vannak és már sértésnek veszem azt amit írogat és össze-vissza fröcsög a nagy tanult és bölcs R.M.C.F..... egy vicc és hányingerkeltő amit ír! Most nem kell azonnal támadásnak venni amit írok... mindenki nyugodjon le...de!!! Szánalmas és hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról sokszor ír és megnyilvánul! És ez a fehér mez többlet jelentése.... ugyan már.... a adócsalózik , áskálódik és tapad minden hírre , mint egy pióca! Semmivel nem vagytok különbek hidd el... kedves R.M.C.F semmivel...mind a klubbod , mind a játékosok és a szurkolók is ugyanolyanok színes vegyületei ennek a világnak....Szóval kérlek taníttasd meg magad a tisztelet nyílvánitásra és a szép beszédre! Igen tudom ott Barcelonában kakilnak rád egy jó nagyot , hogy te miket firkálsz ide és ez így jó de nekem igenis nagyon rosszul esik!

Köszönöm előre is! Üdv Geri
A többi idejáró barca drukkernek szánom az alábbi sorokat.

Nem sértődöm meg ha egy barca drukker leszól,tegye,nem veszem magamra,mert soha sem a bántás a célom,hanem mint már írtam is többször, a korrekt "látkép".Véleményem szerint a barca mint brand oltári mód el lett túlozva,és fel lett építve olyan szintre amilyenre egyébként ember,csapat nem léphet fel....a jelzők,a megfogalmazások olyan mértékű,olyan léptékűek voltak,hogy nekem (nem real drukkerként) is csípték a szememet. Főleg mert ebben sok volt a valótlan.
Leszögezem,soha sem voltam irigy mások sikerére,szerintem mások sikere egy útmutató a mi sikerünkhöz,egy impulzus a mi erőmerítésünkhöz és akaratunkhoz. Tehát fontos és szükséges dolog. Ha belegondoltok ez egy nagy igazságtétele a sportnak. Hiszen vereség nélkül nincsen győzelem,de főként nincsen siker megélés és nincsen értéke a sikernek. Magyarul tudni kell a vereség ízét megélni és elfogadni hogy tud megélni a győzelmet is.

A barca egy remek szérián van túl,éveken át a többi csapat fölé kerekedtek,több ok végett,ezeket korábban többször is leírtam,sokszor(igen Gerikém,sokkal többször dícsérvén a Ti csapatotokat,több játékosát a nagy 3asát vagy koncepciójának részeit mint Te a nagy igazságkereső dícsérhetted valaha is a real madridot ).
Közben sok negatív véleménnyel is,amit nem szoktatok meg,a média SOHA sem tett róla említést sem....érdekes hogy évek távlatában elég sok korábbi véleményem közismert lett,vagy más is észlelte.

Nekem az nem jön be amit a klubotok kommunikál(mivel sok benne a hazugság) és ehhez még különösen komoly IQ sem kell hogy valaki meglássa,észlelje,elég figyelni a részletekre......tiszta a kép,aki nem hiszi járjon utána... :lol: :lol:
Aztán a vesszőparipám a média,szintén telebaxva retek sok hazugsággal,és ezt nem tudom a sport részének érezni. Nekem soha előtte nem volt bajom a barcával,sőt.....2006ban még a bl dőntőben nekik drukkoltam,de utána a sok hazugság,megfeküdte a gyomromat. Ez az igazság. Elég lett,mivel az én kedvenc csapatomat lehuzogatták,őket meg felfújták....és valahogy biztos rosszul vagyok bekötve,de utálom ha hazugságokkal traktálnak.
Ennek ellenére mindig is tisztelettel próbáltam beszélni a barcáról,és tisztázni azt is,hogy a barca nélkül a barca ellenünk elkövetett győzelmei nélkül mi sem lennénk ennyire sikeresek.

Talán Ti barcások másként gondolkodtok mint én,vagy itt páran,mivel benneteket nem hogy elismernek,hanem el is túlozzák a sikereiteket és tudásotokat a labdarúgás egyetemes történelmében ,míg minket nem igazán ismernek el a sikereink mértékében,hanem próbálnak kisebbíteni,a sikereinket nem példának mutatni,hanem a mi jelképünk a rossz és számos olyan tényező állandó mutogatása ami a valóság elferdítése vagy valótlanság.

Nekünk nehezebb,nektek könnyebb ez az egész. Nekünk állandóan csipkelődéssel,leszólással kell szembenézni,nektek elismeréssel és csodálattal,holott az igazság messze nem ez......alap bizonyíték blatter véleménye a jófiú vs rosszfiú szerepben(a világ valaha volt legnagyobb hazugsága mert emberileg ronaldo nem hogy kisebb hanem talán több mint messi).....ez ott messi vs ronaldo volt,de ezt a barca vs real kivetitése is volt.
Ha mi itt leírjuk az igazságot hogy adót csaltok,vételi árakat hazudtok olcsóbbnak,a játékosaitokat egy képmutató viselkedésre erőltetitek(lásd Ibra könyvében) akkor Ti besértődve támadtok....azért mert alapból egy hazug világban éltek és nehéz elfogadni hogy ez sajnos nem a valóság amit Ti ott a kis közegetekben megéltek....olvasatok el minket is,és a véleményeinket fogadjátok el,mert sokszor közelebb van az igazághoz mint a tiétek.

Szoktam írni,hogy a real megítélése negatív a valósághoz képest,az egész sztori,az egész ellenünk való ferdítés egy mocskos nagy baromság.
Viszont egyre jó volt.....hogy a drukkerek többsége(ez a fontos Geri) tisztelettudóBB legyen másokkal,mert minket mindig lefelé kerekítettek és ez a drukkereken is lecsapódik.....igen,akkor is ha azt írod egyformák....NEM. Nem egyformák. Ti elszálltatok.....mi a földön maradtunk....és ez különbség.

Amikor elindult a sikerkorszakotok,ott voltam minden nap az EB-n,és az egy rettenet volt.....az a szemétség,az az álság,az a köcsög stilus,beszéd,leszólás....embertelen volt, Ott voltam és minden nap odavágtam egyet....utáltak is mint a sz*art. De soha 1x sem voltam tiszteletlen.Soha! Éveken át.
Na drága Geri,amit ott képviselt a nagy réteg az undorító....az az. Nem az amit én írtam rólatok. Abban SOKKAL több volt az elismerés mint amit Ti valaha is írtatok rólunk.
Ezt elmentettem. Nem akármilyen irásra sikeredett.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 1., csütörtök 21:07

Lionel írta:.... Írok egy olyan dolgot ami tele van igazsággal és sérelemmel ..
Lionel írta:Sziasztok Habfehér szurkolótársaim!

Nem állt módomban regisztrálni ide hozzátok de szívesen jöttem át hozzátok olvasgatni cikkeket és a fórumot!
Egy emberrel viszont itt óriási problémák vannak és már sértésnek veszem azt amit írogat és össze-vissza fröcsög a nagy tanult és bölcs R.M.C.F..... egy vicc és hányingerkeltő amit ír! Most nem kell azonnal támadásnak venni amit írok... mindenki nyugodjon le...de!!! Szánalmas és hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról sokszor ír és megnyilvánul! És ez a fehér mez többlet jelentése.... ugyan már.... a adócsalózik , áskálódik és tapad minden hírre , mint egy pióca! Semmivel nem vagytok különbek hidd el... kedves R.M.C.F semmivel...mind a klubbod , mind a játékosok és a szurkolók is ugyanolyanok színes vegyületei ennek a világnak....Szóval kérlek taníttasd meg magad a tisztelet nyílvánitásra és a szép beszédre! Igen tudom ott Barcelonában kakilnak rád egy jó nagyot , hogy te miket firkálsz ide és ez így jó de nekem igenis nagyon rosszul esik!

A többi idejáró barca drukkernek szánom az alábbi sorokat.

Nem sértődöm meg ha egy barca drukker leszól,tegye,nem veszem magamra,mert soha sem a bántás a célom,hanem mint már írtam is többször, a korrekt "látkép".Véleményem szerint a barca mint brand oltári mód el lett túlozva,és fel lett építve olyan szintre amilyenre egyébként ember,csapat nem léphet fel....a jelzők,a megfogalmazások olyan mértékű,olyan léptékűek voltak,hogy nekem (nem real drukkerként) is csípték a szememet. Főleg mert ebben sok volt a valótlan.
Leszögezem,soha sem voltam irigy mások sikerére,szerintem mások sikere egy útmutató a mi sikerünkhöz,egy impulzus a mi erőmerítésünkhöz és akaratunkhoz. Tehát fontos és szükséges dolog. Ha belegondoltok ez egy nagy igazságtétele a sportnak. Hiszen vereség nélkül nincsen győzelem,de főként nincsen siker megélés és nincsen értéke a sikernek. Magyarul tudni kell a vereség ízét megélni és elfogadni hogy tud megélni a győzelmet is.

A barca egy remek szérián van túl,éveken át a többi csapat fölé kerekedtek,több ok végett,ezeket korábban többször is leírtam,sokszor(igen Gerikém,sokkal többször dícsérvén a Ti csapatotokat,több játékosát a nagy 3asát vagy koncepciójának részeit mint Te a nagy igazságkereső dícsérhetted valaha is a real madridot ).
Közben sok negatív véleménnyel is,amit nem szoktatok meg,a média SOHA sem tett róla említést sem....érdekes hogy évek távlatában elég sok korábbi véleményem közismert lett,vagy más is észlelte.

Nekem az nem jön be amit a klubotok kommunikál(mivel sok benne a hazugság) és ehhez még különösen komoly IQ sem kell hogy valaki meglássa,észlelje,elég figyelni a részletekre......tiszta a kép,aki nem hiszi járjon utána... :lol: :lol:
Aztán a vesszőparipám a média,szintén telebaxva retek sok hazugsággal,és ezt nem tudom a sport részének érezni. Nekem soha előtte nem volt bajom a barcával,sőt.....2006ban még a bl dőntőben nekik drukkoltam,de utána a sok hazugság,megfeküdte a gyomromat. Ez az igazság. Elég lett,mivel az én kedvenc csapatomat lehuzogatták,őket meg felfújták....és valahogy biztos rosszul vagyok bekötve,de utálom ha hazugságokkal traktálnak.
Ennek ellenére mindig is tisztelettel próbáltam beszélni a barcáról,és tisztázni azt is,hogy a barca nélkül a barca ellenünk elkövetett győzelmei nélkül mi sem lennénk ennyire sikeresek.

Talán Ti barcások másként gondolkodtok mint én,vagy itt páran,mivel benneteket nem hogy elismernek,hanem el is túlozzák a sikereiteket és tudásotokat a labdarúgás egyetemes történelmében ,míg minket nem igazán ismernek el a sikereink mértékében,hanem próbálnak kisebbíteni,a sikereinket nem példának mutatni,hanem a mi jelképünk a rossz és számos olyan tényező állandó mutogatása ami a valóság elferdítése vagy valótlanság.

Nekünk nehezebb,nektek könnyebb ez az egész. Nekünk állandóan csipkelődéssel,leszólással kell szembenézni,nektek elismeréssel és csodálattal,holott az igazság messze nem ez......alap bizonyíték blatter véleménye a jófiú vs rosszfiú szerepben(a világ valaha volt legnagyobb hazugsága mert emberileg ronaldo nem hogy kisebb hanem talán több mint messi).....ez ott messi vs ronaldo volt,de ezt a barca vs real kivetitése is volt.
Ha mi itt leírjuk az igazságot hogy adót csaltok,vételi árakat hazudtok olcsóbbnak,a játékosaitokat egy képmutató viselkedésre erőltetitek(lásd Ibra könyvében) akkor Ti besértődve támadtok....azért mert alapból egy hazug világban éltek és nehéz elfogadni hogy ez sajnos nem a valóság amit Ti ott a kis közegetekben megéltek....olvasatok el minket is,és a véleményeinket fogadjátok el,mert sokszor közelebb van az igazághoz mint a tiétek.

Szoktam írni,hogy a real megítélése negatív a valósághoz képest,az egész sztori,az egész ellenünk való ferdítés egy mocskos nagy baromság.
Viszont egyre jó volt.....hogy a drukkerek többsége(ez a fontos Geri) tisztelettudóBB legyen másokkal,mert minket mindig lefelé kerekítettek és ez a drukkereken is lecsapódik.....igen,akkor is ha azt írod egyformák....NEM. Nem egyformák. Ti elszálltatok.....mi a földön maradtunk....és ez különbség.

Amikor elindult a sikerkorszakotok,ott voltam minden nap az EB-n,és az egy rettenet volt.....az a szemétség,az az álság,az a köcsög stilus,beszéd,leszólás....embertelen volt, Ott voltam és minden nap odavágtam egyet....utáltak is mint a sz*art. De soha 1x sem voltam tiszteletlen.Soha! Éveken át.
Na drága Geri,amit ott képviselt a nagy réteg az undorító....az az. Nem az amit én írtam rólatok. Abban SOKKAL több volt az elismerés mint amit Ti valaha is írtatok rólunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. augusztus 31., szerda 12:13

Lionel a katalán Geri :mrgreen:
Engedjük vissza, hátha megtanítattja magát a tisztelet nyílvánitásra és a szép beszédre :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 31., szerda 11:07

A magyar, bocsánat katalán Lionel nem úszta meg a zárkát. :/
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 31., szerda 10:53

Lionel írta:Morientes szerinted ez most feszültségkeltés céljából írtam? Látod erről beszélek.... Írok egy olyan dolgot ami tele van igazsággal és sérelemmel a válaszotok az , hogy személyeskedem és nem leszek itt hosszú életű a fórumon! Kinevetik , hogy azt mertem írni , hogy Katalán szurkoló vagyok? Ezért itt valaki összef.ossa a bokáját?
Én elhiszem , hogy szűritek a barmokat a saját portékátokból is de én nyilvánosan soha nem tudnám meg alázni a másik csapatot és szurkolóit így ahogy , most pár fórum társad megtette velem...

Köszönöm!
Nem barca szurkolót akartál volna írni? :shutup: a katalán szurkoló kicsit mást jelent nálam. Attól meg én fosom le a bokámat, mert ezzel meg lettél alázva. Tudod, akinek nem inge...

Lionel
Kedvenc játékosaid: Messi, Suárez, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Lionel » 2016. augusztus 31., szerda 10:52

ziro4vr írta:Azért már az EB, meg a shutter által irányított facebook csoportotok sem a régi. Korábban egy fosit tudtatok bevetni, arra még azt mondom, komoly vegyifegyver.

Hidd el EB-n sem vagyok regisztrálva mert azon a tucat emberen kívül csak kis verebek csipkelődése van ott is! De az" öregek" írásait mindig élmény olvasni! :)

Lionel

HozzászólásSzerző: Lionel » 2016. augusztus 31., szerda 10:49

Morientes szerinted ez most feszültségkeltés céljából írtam? Látod erről beszélek.... Írok egy olyan dolgot ami tele van igazsággal és sérelemmel a válaszotok az , hogy személyeskedem és nem leszek itt hosszú életű a fórumon! Kinevetik , hogy azt mertem írni , hogy Katalán szurkoló vagyok? Ezért itt valaki összef.ossa a bokáját?
Én elhiszem , hogy szűritek a barmokat a saját portékátokból is de én nyilvánosan soha nem tudnám meg alázni a másik csapatot és szurkolóit így ahogy , most pár fórum társad megtette velem...

Köszönöm!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 31., szerda 10:41

Kerlon írta:lefosom a bokám :lol: de mindenki nyugodjon le 'csába! de amúgy te tényleg katalánnak érzed magad?
Sierra írta:
Lionel írta:hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról
:lol: :lol:

:coffee:
engem is itt kapott el a nevetés :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 31., szerda 10:41

Azért már az EB, meg a shutter által irányított facebook csoportotok sem a régi. Korábban egy fosit tudtatok bevetni, arra még azt mondom, komoly vegyifegyver.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 31., szerda 10:41

lefosom a bokám :lol: de mindenki nyugodjon le 'csába! de amúgy te tényleg katalánnak érzed magad?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 31., szerda 10:40

Kedves Geri!
Igazán megtisztel hogy leereszkedtèl hozzánk,a gránát kèk elefántcsonttoronyból,de vannak itt moderátorok akik eldöntik,hogy mi az a stilus ami mèg vállalható,ès mi az ami már nem.
Szóval nem kell fogadatlan prókátor aki generálja a feszkot,úgy hogy nem kell nagy jóstehetsèg hozzá,hogy nem nagy jövőd lesz itt.
A szemèlyeskedő hangnem meg...no comment.
Sok sikert...máshol.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 31., szerda 10:39

Lionel írta:hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról
:lol: :lol:

:coffee:

Lionel

HozzászólásSzerző: Lionel » 2016. augusztus 31., szerda 10:33

Sziasztok Habfehér szurkolótársaim!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 31., szerda 10:27

Lehet szidni a játékosokat, de sokszor amit az aktuális nem kedvelt (Higuaín, Khedira, Morata stb.) kapnak az nagyon méltatlan. Ezek a játékosok idekerültek, küzdöttek és olyan hangnemben beszélnek emberek róluk, mint valami rongyról.
Ez így sztm nem igaz.Mert..
1,ha valaki itt úgy beszèl valamelyikről mint a "rongyról" az repül.
2,Ha a szurker elmondja a vèlemènyèt,az meg nem biztos hogy "fikázás,szarba se nèzès,gyűlölet" hogy ezzel a gyermekded ám de divatos,mindazon által nem pontos kifejezèssel èljek,csak-lehet hogy vitriolos-de közel sem megalázó kritika.
Ès,legalább is èn onnantól ha valaki javuló tendenciát mutat,(lásd Bale akit egy szezonon keresztül ekèztem,de most egy rossz szavam sem lehet sőt),kèpes vagyok átèrtèkelni ès dicsérő szavakkal illetni bármelyiket.Mindegy ki az.
Ès vègül...attól,hogy valaki felveszi a fehèret,nem válik automatikusan èrinthetetlennè,pláne jobb játèkossá.Lehet hogy csak jókor volt èppen jó helyen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. augusztus 31., szerda 9:42

Realista24 írta:Dinho mellett megtapsoltuk Messit, Tottit is, hogy csak a közelmúltban nezelodjek, meg Abidal is kapta az Animo feliratot mindenkitől, hogy aztán bemutathassa hálája jeléül a hírhedt goloromet, Cruyff-nak tisztelegnek a csapatok az El Clasicon es akkor is inkabb Cet futyulitek, a fel kezdőcsapat adocsalo, a vezetőségből szinten többen sittesek vagy olyanok akik ellen eljárás folyik vagy folyt, az átigazolási díjak manipulálása, a gusztustalan sajtótók...es meg folytathatnám a sort hogy miért vagyunk mi mások, mint ti.
Matyi. Felidegesítesz. Es az nem jo.
Pont.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 31., szerda 0:35

ylati írta: Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
Amikor tavaly megtapsoltak Tottit, az is Pereznek szolt volna? Vagy Del Piero? Iniesta?
Egyebkent lesliejr nagyon jot irt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Vissza: