Szerintem csak Ronaldo és Messi aki elnyomja. A zsenije megvolt Iniestanak is, nagy meccseket is tudott hozni a csapatainak stb..Realista24 írta:Iniesta kiemelkedik de nincs azon a szinten hogy korszakos egyenként emlegetni lehessen. Jo csapatban van, jo helyen, jo rendszerben.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Iniesta kiemelkedik de nincs azon a szinten hogy korszakos egyenként emlegetni lehessen. Jo csapatban van, jo helyen, jo rendszerben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én már többször írtam, hogy szerintem a spanyolok Zizouja Iniesta. Aranylabdájának is kéne lennie, 2010 óta, de sajnos egy elbaszott időszak ez ilyen szempontból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát attól függ, nálam a mai kor legjobbjai között ott van, emiatt nem is értek egyet azzal, hogy csak CR és Messi az, akiből a mai nagyok állnak. A kettejük csatározása közben azért nincs csak - legalább - 1 Aranylabdája, mert megváltoztatták a szabályokat, és már csak a gólok számítanak - ezt itt is sokan írják. A válogatott kulcsembereként EB-t és VB-t nyert, lassan 10 éve játszik magas hőfokon, amiből 1,5 volt magához képest gyenge csak. Kulcsmomentumokban rengetegszer villant már, SZERINTEM ott lenne a helye az olyan listákon, mint amit Dzsi írt pl. Persze ez relatív nyilván, de ha az utóbb durván 10 évet nézem, nem tudnék olyan középpályást mondani, aki folyamatosan ilyen magas szinten játszott a top csapatok húzóembereként - időszakosból is kevés van csak. Valaha volt legjobbként nem mondom, hogy emlegetni kell - bár nálam nem hiszem, hogy valaki ezt elveszi tőle -, sose volt elég vezérbika ahhoz, de attól még a korszaka meghatározó játékosának simán említhető, ezért a bő listára simán oda lehetne sorolni - R.M.C.F-nél lehet ott is lenne, tudom hogy nem a teljes listát írta ő le.Realista24 írta:Most komolyan helye van ebben a felsorolásban szerinted?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem Iniestának helye lesz ott, de csak a visszavonulása után.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Pont hogy ez egész mondandomból egy embert emeltem ki aki számomra nagy hatással volt az Buffon. Nem tehetek róla kapus voltam es kényszeresen ezen a pozícióban játszó játékosokat jobban figyelem. Hallottam mar nagy játékostól hogy számára Scholes volt a legjobb középpályás a világon pl, hallottam olyat aki Imiestat mondta meg olyat is aki Zidanet. Azért szép a futball mert mindenkit más fog meg benne. De ha itt az a lényeg hogy csak a másik véleményét erősítsük es felszopjuk es ehelyett nem elfogadjuk vagy normálisan vitatkozunk rajta akkor tényleg nincs itt a helyem. Hegedűs Henrik meg egy két éve es tudjuk h egy elég felkészült ember Buszketcet tartotta a világ harmadik legjobb játékosának per pillanat. Na én pl nem így vagyok de mégse mondom hogy egy hülye es nem ért a futballhoz. Mert lehet ő olyanokat lat amit én soha nem fogok, de lehet h ő nála is érzelem erősen közre játszott . De aki azt mondja h Zidane minden idők legjobbja teljesen elfogadom. Én nem akarom meggyőzni h mégpedig nekem van igazam te meg egy hülye vagy.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Korán van még ehhez. Lehet ilyen véleményed, de inkább az ebn reklámozd.Lopo1 írta:Ugy gondolom Imiestat is simán oda teheti bárki a legjobbak közé nem érzem hogy pl egy Zidanenal sokkal ellenne maradva mint eredményekbe mint a játéktudasaval illetve tehetségével es játékra gyakorolt hatásával. Egyaránt elmondható a klubcsapataban es a válogatottban betöltött szerepet figyelembe véve. De akar ide vehetjük Xavit is. De én mindenkit elfogadok akit irtok mert mondom szerintem sokat szakít ebbe a kérdésben az érzelem is. Nehéz teljesen objektíven nézni akinek sikerül annak minden elismerésem én se bírom. Nálam például Buffon benne lenne a top háromra, amit a saját posztján művel mar két évtizede magasra emeli es szerintem ő is egy korszakos egyénisége a futballnak. De ahogy írtam ez is egy teljesen saját vélemény.
Nem illik.
- Galacticos
Tehat xavi egy lapon zidanenal?Lopo1 írta:Ugy gondolom Imiestat is simán oda teheti bárki a legjobbak közé nem érzem hogy pl egy Zidanenal sokkal ellenne maradva mint eredményekbe mint a játéktudasaval illetve tehetségével es játékra gyakorolt hatásával. Egyaránt elmondható a klubcsapataban es a válogatottban betöltött szerepet figyelembe véve. De akar ide vehetjük Xavit is. De én mindenkit elfogadok akit irtok mert mondom szerintem sokat szakít ebbe a kérdésben az érzelem is. Nehéz teljesen objektíven nézni akinek sikerül annak minden elismerésem én se bírom. Nálam például Buffon benne lenne a top háromra, amit a saját posztján művel mar két évtizede magasra emeli es szerintem ő is egy korszakos egyénisége a futballnak. De ahogy írtam ez is egy teljesen saját vélemény.
Mi ez ha nem provokacio?
Ugy gondolom Imiestat is simán oda teheti bárki a legjobbak közé nem érzem hogy pl egy Zidanenal sokkal ellenne maradva mint eredményekbe mint a játéktudasaval illetve tehetségével es játékra gyakorolt hatásával. Egyaránt elmondható a klubcsapataban es a válogatottban betöltött szerepet figyelembe véve. De akar ide vehetjük Xavit is. De én mindenkit elfogadok akit irtok mert mondom szerintem sokat szakít ebbe a kérdésben az érzelem is. Nehéz teljesen objektíven nézni akinek sikerül annak minden elismerésem én se bírom. Nálam például Buffon benne lenne a top háromra, amit a saját posztján művel mar két évtizede magasra emeli es szerintem ő is egy korszakos egyénisége a futballnak. De ahogy írtam ez is egy teljesen saját vélemény.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most komolyan helye van ebben a felsorolásban szerinted?palesz77 írta:Iniestát meg kifelejti mindenki..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messi és mellette ronaldo a korszakuk legjobbjai,kiemelkednek a többi klasszis közül,de diego más volt. A "kiemelkedett" az nagyon ledegradálná,egyszerűen csoda volt ahogy a labdához ért. Most csak videokat lehet látni már róla,de azokban is meglehet látni a csodát ahogy a labdát birtokolta,a labdatovábbításainak könnyedségét,olyan természetes volt minden ami a labdával való kölcsönhatás volt mintha a labda és ő egy szerv lettek volna. Nem is tudok rá megfelelő hasonlatot,mint a kismajom az anyján úgy tapadtak egymáshoz.ikarus93 írta:Ilyenkor sajnálom azt hogy én nem vagyok öregebb nem láthattam játszani a Maradonát.R.M.C.F írta:
Micsoda???![]()
![]()
![]()
Gondolatokkal előrébb tartott bárkinél,a kivitelezései meg hiba nélküliek voltak.....az ütemválasztásai ahogy felvett egy ritmust vagy elindult ,az páratlan, lemozgott jobbra és amikor a védő lekövetve jobbra mozdult ő már fordult vissza balra és 3 méteren 2őt vert BÁRKIRE.....bárkire....ember,bárkire....
Személyesen is ismerek olyat aki játszott ellene, beszéltem vele róla...azt mondja a mozgását még szemmel sem tudták lekövetni , nemhogy semlegesíteni,olyan ritmus és irányváltásai voltak.... semlegesíteni kizárólag csak ha beleszálltál hátulról...máshogy nem ment.
Embertelen nagy játékos volt.....és különösen meg sem erőltette magát.
Én nálam R10 volt az amikor beszálltam a foci nézésébe akire hasonlóan tekintek mint te Maradonára de nekem nincs viszonyítási alapom.
És Madridistának tartom magam
Én nem hasonlítanám senkihez sem. De mint mondtátok is,ezek a dolgok szubjektívek.
86ban 12 éves voltam,ez a vb volt az első igazi élményem. Ott tarthatatlan volt(igen,bárki bármit is mond,Ő hozta a vb-ét argentinának szinte egymaga)....hihetetlen volt,az a karizma lenyűgöző,a magabiztossága,ahogy tudta hogy nem kell neki nagy erőfeszítés semmihez sem.
A VB döntőben követő emberfogást kapott matthaus személyében,ez akkorában lett divat.....és matthaus igencsak zseni volt a maga nemében. nem csak hogy szívós,elnyűhetetlen
vagy fáradhatatlan volt,hanem nagyon képzett játékos.Ellene nem volt sok sansz megélni...de diego más volt.
Tarthatatlan volt az egész VB-n.
Már a 20 percben hibára késztette diego,és ott bár a gól schumacheré volt,már is vezetett argentina. Majd valdano is beköszönt....
De a németek soha sem adták fel....és a meccs végére óriási erőfeszítések árán kiegyenlítettek.......mások összetörtek volna,de diego úgy beforgatta őket mint a ringlispíl,és kidobta burruchagat úgy ahogy kell. Az tanári volt......isten. Az a mozdulat,az isteni volt,mint ő maga......és argentina másszaré kámpeón.
Na de nem vagyok argentin drukker....csak maradona drukker. Ennyi a sztori.
A sorrendem:
Maradona
Ronaldo
Zidane
.....................
Pelé,puskás,distefano,eusebio,beckenbauer,crujjf,platini,g müller,van basten,gullit,Cr,messi a teljessség igénye nélkül a további komoly vonulat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realcamp
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Iker, Varane
Azért szerintem azt ne felejtsük el,hogy Messi két év múlva behúzhatja a vb-t,a jelenlegi mezőnyben szerintem van esélyük
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Na igen. A Fenomént kihagytam. '96ban nagyon sajnáltam. hogy a Nunez-zel való nézeteltérései miatt 1 év után lelépett. A tökéletes 9es. Nem volt olyan helyzet, amiből ne tudott volna győztesen kikerülni, de általában fényévekkel gyorsabban reagált minden védőnél és halálos befejező volt.
Szerintem ha nincs a '98as Vb döntő előtti rejtély, akkor Zidane ide, Zidane oda megnyerik a meccset. Abból látszott mekkora játékos, hogy a többiek teljesen összezuhantak miatta. Pedig nem kispályások játszottak abban a Brazil válogatottban.
Szerintem ha nincs a '98as Vb döntő előtti rejtély, akkor Zidane ide, Zidane oda megnyerik a meccset. Abból látszott mekkora játékos, hogy a többiek teljesen összezuhantak miatta. Pedig nem kispályások játszottak abban a Brazil válogatottban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mióta nézem ezt a sportot a fenoménnél nagyobbat nem láttam,utána Zizu szakadék Cé és Messi... Dinho nálam nem kerül a listára,fantasztikus volt de 2 szezonért nem rakom a toplistámba.
Ja és minden labdarúgó álma a válogatott siker,vb vagy eb,mindegyiké... Nincs olyan focista akinél ez nem így van.Messinek ez valószínüleg hatalmas űr lesz mikor visszavonul és a mai mezőnyhöz képest nem egy gyenge válogatott volt ez...szóval lesz oka sajnálkozni.
Ja és minden labdarúgó álma a válogatott siker,vb vagy eb,mindegyiké... Nincs olyan focista akinél ez nem így van.Messinek ez valószínüleg hatalmas űr lesz mikor visszavonul és a mai mezőnyhöz képest nem egy gyenge válogatott volt ez...szóval lesz oka sajnálkozni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ezek az összehasonlítások szerintem annyira de annyira feleslegesek és a vélemények 95%-a szubjektív. Mindkettő mellett lehet hozni tényeket ami eldöntené az egyik javára ezt az összehasonlítást. Teljes más volt a futball akkor és most kar is leírnom hogy mekkora taktikai sebességbeli es fizikai fejlődésen ment át. Maximum isten adta tehetséget lehet mérlegen mérni de ugy gondolom azt is csak annak aki gyerekkoratol mindkét játékost figyelemmel követe. Ki tudja hogy ebben a teljesen profi mentalitásu futballban Maradona azzal az emberi tulajdonságaival mire ment volna...egyszerűen megválaszolatlan kérdés én ugy gondolom. A tehetség ahogy írtam nem lehet elvenni az alapján az argentin legenda most is a legmagasabb szint lenne, de mindenki tudja a mai futball mar nagyon rég nem csak arról szól hogy ki milyen tehetséges. Két teljesen más világ két kiemelkedő alakja. Az egyik világbajnok tudott lenni a másik a klub csapatával irt történelmet, meg azért egy világbajnoki döntőt is játszott ugy gondolom az se szégyen vagy nem is tudom mi a jo szó erre, mert vannak olyan labdarúgók akikre mindig legendakent fogunk emlékezni de meg a VB döntő se jött össze. Nekem ezekről a különböző időszakok kiemelkedő alakjáról szoló összehasonlításokrol az jut eszembe amit Bjorn Borg mondott. Megkérdeztek tőle hogy mit játszana Rafael Nadallal ha a az ő csucsformajara gondol illetve a spanyolera. Es azt mondta hogy egyértelmű 6:0 6:0 6:0 lenne a Rafa részére mert a sportnak van egy folyamatos fejlődése, de hozzátette ha ő is a mai körülmények es gondolkodással készült volna akkor ez egy megválaszolatlan kérdés mert annyi tényező változik hogy egyszerűen nincs válasz. Nekem tökéletesen tükrözi ez a válasz a véleményem ezekről az összehasonlításokrol.
- ikarus93
Ilyenkor sajnálom azt hogy én nem vagyok öregebb nem láthattam játszani a Maradonát.R.M.C.F írta:
Micsoda???![]()
![]()
![]()
Gondolatokkal előrébb tartott bárkinél,a kivitelezései meg hiba nélküliek voltak.....az ütemválasztásai ahogy felvett egy ritmust vagy elindult ,az páratlan, lemozgott jobbra és amikor a védő lekövetve jobbra mozdult ő már fordult vissza balra és 3 méteren 2őt vert BÁRKIRE.....bárkire....ember,bárkire....
Személyesen is ismerek olyat aki játszott ellene, beszéltem vele róla...azt mondja a mozgását még szemmel sem tudták lekövetni , nemhogy semlegesíteni,olyan ritmus és irányváltásai voltak.... semlegesíteni kizárólag csak ha beleszálltál hátulról...máshogy nem ment.
Embertelen nagy játékos volt.....és különösen meg sem erőltette magát.
Én nálam R10 volt az amikor beszálltam a foci nézésébe akire hasonlóan tekintek mint te Maradonára de nekem nincs viszonyítási alapom.

És Madridistának tartom magam
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Célszerű lenne végignézni az összes meccsét 86ban...amit kézzel elért az csak egy puszi a swinger klubban.MesQueUnClub írta:Ez a Maradona világbajnok dolgot is mindig felhozza valaki, hogy ez miatt is jobb, de az valahogy mindig kimarad, hogy ez kézzel dobta be a kapuba. Ha ott szabályosan jatszik, ugyan úgy nem világbajnok.
De megnyugtatlak ha azt nem adják meg....szerzett volna vagy rugatott volna egy másikat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BagolyKerlon írta:Nem csak nevetséges mikor beszolsz ilyenert, amikor madár mondja verébnek.Remy írta:Es mondta barki is hogy ott lesz?egyaltalan ki beszelt a franciarol?

K
K