Toky

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 3., hétfő 1:19
Toky
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 3., hétfő 0:48
Neked ésszerű tények ezek?realistahuni írta:Idén meg egyik legfontosabb meccsünk volt ez, úgy gondolom sorrendbe a két Juve, a Barca és az Atma elleni meccsek után.
...
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás.
Iscot tudtommal még Ancelotti előtt és Zidane ajánlására igazoltuk. És tud Ő játszani Alonso és egy btb középpályás mellett Modric helyén.cart írta:Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...
Az ilyen hibák miatt nem fog a Real BL döntőt játszani, amíg az öreg Alonsot pátyolgatják, meg az olyan emberek mint Di Maria meg Benzema megkapják a 100. plusz lehetőséget is a bizonyításra, amikor már régen a csapat közelébe sem kéne lenniük. Ilyen mentalitás mellett felesleges ácsingózni a BL-re, meg hasonlókra.
Leírod, hogy nem győztünk le komoly riválist, aztán mondod, hogy de a Juventust, de az nem volt meggyőző, és utána tovább panaszkodsz, hogy akkor még sem győztünk le komoly riválist.petiamadridista írta:Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek...
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ...
Idén nulla győzelem a nagy rangadókon, és a legjobb játékos se lesz a pályán...
Mondjuk Ronaldo nélkül? Az utóbbi időben Ő sem játszott túl rózsásan. Nem értem miért kell előre temetni a csapatot egy oda-visszavágós rendszerű meccsen.petiamadridista írta:ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot. Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Mennek Bilbaoba (azaz ide) 03.30-án, az számít?petiamadridista írta:dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.
(Tavasszal már nem is nagyon lesz idegenbeli rangadójuk.)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 0:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 3., hétfő 0:20
Még játszunk az Aletico-val és a Barca-val, lesz még lehetőség rangadókat nyerni...Simán eltudom képzelni ,hogy az Atletico lesz a bajnok, de jelenleg az a helyzet,hogy 22 forduló után 3 pontra vagyunk az 1.helytől, ugyanannyi esélye van a bajnoki címre mind3 csapatnak...minden meccs más, attól,hogy nem nyertünk Bilbao-ban még nyerhetünk a Vicente Calderon-ban és attól ,hogy nem nyerjük meg a Liga-t megnyerhetjük a BL-t, semmi köze semminek egymáshoz, teljesen más atmoszféra,más a nyomás a csapatokon, másként reagál egy Bayern és egy Bilbao/Atletico a Real Madridra,másként reagálnak a csapatok egy bl elődöntőre vagy egy bajnoki meccsre...petiamadridista írta:hát akkor ne olvasd.Nem, te sírsz állandóan, és eléggé unalmas már.
De idén minek örüljek??
Egyetlen komoly riválist sem tudtunk megverni. Jó persze a Juventust igen, de 11-11 ellen nemvoltunk túl meggyőzőek.
Ha ma nyert volna Bilbaoban a csapat teljesen máshogy állnék hozzá a szerdához, de ehhez képest most sem sikerült.
Persze tudom én, benne volt itt a pontvesztés, persze, de azért jó lett volna már egy rangadót is nyerni, ÉS ez a Cronaldo kiállítás nálam teljesen kiverte a biztosítékot.
Így hogy fogunk kimenni az Atletico ellen???
Idén nulla győzelem a nagy rangadókon, és a legjobb játékos se lesz a pályán...
Nem túl rózsás.
dzsi, nem írtam, hogy triplázni fog az Atletico de az elmúlt 22 forduló alapján messze ők a lekiegyensúlyozottabbak a bajnokságban. ez egyre nyilvánvalóbbnak tűnik.
(Tavasszal már nem is nagyon lesz idegenbeli rangadójuk.)
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 0:05
petiamadridista írta:Én már nem is a Barcelonától tartok..Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:57
hát akkor ne olvasd.Nem, te sírsz állandóan, és eléggé unalmas már.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 2., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:50
Nem, te sírsz állandóan, és eléggé unalmas már.petiamadridista írta:Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. február 2., vasárnap 23:48
Majd nézd meg nyugodtan, és utána is röhöghetszateeemadrid írta: Sima 3-s a Barcának, pörögni fognak a törpék a Sevilla nem lesz nagy falat.
jaja...biztos.![]()
![]()
Most lesz lehetőség megmutatnia a csapatnak, hogy CR nélkül is érnek vmit, bár ha ilyen lagymatag hangulatban játszunk, mint ma, akkor megnézhetjük magunkat, mert az Atma vért fog inni, és ennél a Bilbaonál is vehemensebben fognak menni.petiamadridista írta:Én már nem is a Barcelonától tartok..
Szerdán sírás lesz... CRonaldo nélkül...
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:46
De ha egyszer ma a Bilbaonak kedvezett, mit mondjak...h igen, de ügyes volt, csak mert a Barcások is ezt csinálják.Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...
Lehet DeMArcost is ki kellett volna állítani ,azt nem mondtam hogy nem ,csak hogy voltak nekünk kedvező ítéletek is , és nem bírózni kell egyből , ha pontot veszítünk . Meg elvakultan ,habzó szájjal a bíró fejért követelni . Ennyi , mert ez nevetséges, ezen röhögünk , mikor a barcások ezt csinálják és itt ugyyanez megy .
HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:44
Mért, szerinted az jól van, hogy Iscot leigazolták, aztán meg nincs is olyan poszt a csapatban, ahol játszani tudna? Illarráról meg mindent elárul, hogy Di Maria játszik helyette a középpályán...ateeemadrid írta:ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 2., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 2., vasárnap 23:38
Én már nem is a Barcelonától tartok..Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. február 2., vasárnap 23:36
Ezt a gondolkodás módot sose értettem... Ha vki csinál vmit, amit nem kéne , akkor a másik is csinálhat ...Zidane írta:
![]()
![]()
sírok
Nekünk kedveztek??? Ramosos eset semmi nem volt, SEMMI.
Xabi surolta a határt az tény, de a sárgás esetnél is labdát talált, ez a lassításból látszott...de mondjuk h ha szigorú a bíró akkor kiszórja 2 sárgával..ok. Akkor viszont De Marcos is kaphatott volna 2 sárgát, Ander meg 3-t...a CR eset meg világi vicc...3 meccsről beszélünk, egynek se kéne lennie?
A bíró hulladék volt, de h nekünk kedvezett, hát ez hatalmas...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 2., vasárnap 23:36
Egy gyenge Valenciatól se kéne otthon kikapni... Remélem érted mire gondolok... Amùgy itt mindenki idén kezdett nézni focit? Feltosztok... Megyek is aludni...petiamadridista írta:De az az angol bajnokság.Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
Persze, az Osasuna óta behoztuk a Barcat, de még mindig nem vezetjük a ligát, hanem 3 pontos hátrányban vagyunk..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 2., vasárnap 23:36
Jólvan, azért tényleg vicc ám ez... én is azt mondtam, hogy bármi lehet a végén. De az a bármi nálam azt jelenti, hogy bármi. De nem az, hogy elkönyveljük a 6. forduló után, mint te, hogy bajnok a Barcelona, mert -5 pont, most a 22-ben pedig az Atletico, mert -3 pont. Vedd már észre magad. Szarok voltunk, lesznek még ilyen meccsek, de miért nem lehet normálisan elviselni, főleg, mikor mindenki nehéz meccset várt? Minden pontvesztés után eljátszod ezt...petiamadridista írta:De az az angol bajnokság.Egy angol foci szurkoló sírva röhögne rajtatok amikor februárban 3pontos hátránynál bajnokká avatjátok az Atletico Madridot, egy BILBAO-ban elért döntetlen után.
Legalább egy ilyen meccset nyerni kellene, ha bajnokok akarunk lenni, ez kb... 120 éve így van Spanyolországban...
Egy idegenbeli rangadót hozni kell. Pláne most amikor 90 pontokért adják csak oda a ligát...
Csak megsúgom, az Atletico nyert már idegenben rangadót, ha elfelejtettétek volna.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 2., vasárnap 23:36
realistahuni írta:Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
Ha valaki megfogalmaz egy kritikát ésszerű tényekkel(5 legfontosabb meccsből 1 győzelem) alátámasztva, akkor nem értem mi ez a nagyképű betámadás. Ha nem értesz egyet azt fogalmazd meg kultúráltan legalább, mert ez a stílus eléggé bicskanyitogató.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 2., vasárnap 23:35
Jól van ne aggódj, majd kipukkad a lufijuk... nincs valami ütős cserepad, a kezdő csapat sem világsztárokból áll, előbb-utóbb elfogy a szufla, jön a BL is hamarosan nekik is, nem fogják tudni tartani a tempót.petiamadridista írta:Aha... igen. Én a lehető legjobban az Atletico Madridot utálom, undorító csapatnak tartom, de 22 forduló után 3 ponttal vezetnek a Barca és a Real Madrid előtt, és nem úgy tűnik, mintha bukni akarnának, ők még Bilbaóban is nyerni tudtak (jó az kicsit más meccs volt, de akkor is..)
Nekem idén nagyon nem tűnnek lúzeroknak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 2., vasárnap 23:34
Kicsit magas lovon ülsz fiatal barátom...ISTENEM. TAKAROGGYATOK MÁÁÁ!
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 2., vasárnap 23:33
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem