Én se vitatom CR pirosat, hanem azt nem értem, hogy akkor Itturraspe vagy, aki odament fejelni az miért nem kapott pirosat? Mert Ronaldo legyintése sem volt túlzó, mert kb eltolta a gyerek fejét... Vicc.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Én is csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy CR erőteljes lökése egyből pirosat ért, de mikor ketten neki rontanak az egyik majdnem fellöki, a másik oda fejel és kijönnek a szituból 1 darab SÁRGA lappal. Na ez a vicc.
Figyelj, 3 perc hosszabbítás....szabadot ad, amit felállunk elvégezni. Felhelyezkednek a belső védők(pepe pl) a 16osra, majd amikor el akarjuk végezni 5mp-el a vége előtt,amire még idő volt, erre lefújja. Ehhez nem kell sok ész rájönni, hogy mire ment ki.....
Arra nehogy kiegyenlitsünk. Mert ez volt az utolsó esély.
A kiállitás meg tök mindegy hogy jogos volt -e vagy nem....a lényeg hogy ha igen, akkor a bilbaoból is ki kellett volna állítani egyet de inkább kettőt. ez van....

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Eegen ezt már én is megfigyeltem,de azt nemtom eldönteni,hogy ez kifejezett taktikai utasítás e Ancelotti részéről,vagy csak rossz beidegződés a csapat részéről...Ez szinte minden nagy csapat elleni meccsen megfigyelhető, hogy elsö félidőben bekkelünk ( az athletic ellen egész jól, sőt), és a megszerzett labdát előre rúgjuk, ahol a támadó hármas, jobbik esetben + 1 a középpályáról elkezd támadgatni több-kevesebb sikerrel. Aztán a második félidőre egyértelműen átvesszük az irányítást.
És továbbá,azt is észrevettem,hogy mindez álltalában nehezebb meccseken esik meg...főleg idegenbe.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez szinte minden nagy csapat elleni meccsen megfigyelhető, hogy elsö félidőben bekkelünk ( az athletic ellen egész jól, sőt), és a megszerzett labdát előre rúgjuk, ahol a támadó hármas, jobbik esetben + 1 a középpályáról elkezd támadgatni több-kevesebb sikerrel. Aztán a második félidőre egyértelműen átvesszük az irányítást.morientes írta:Ez irónia,vagy tudsz valamit?attareal írta:Az, hogy az elsö félidőben bekkelünk az taktikai utasítás.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- morientes
Ez irónia,vagy tudsz valamit?attareal írta:Az, hogy az elsö félidőben bekkelünk az taktikai utasítás.

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Én is csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy CR erőteljes lökése egyből pirosat ért, de mikor ketten neki rontanak az egyik majdnem fellöki, a másik oda fejel és kijönnek a szituból 1 darab SÁRGA lappal. Na ez a vicc.
Figyelj, 3 perc hosszabbítás....szabadot ad, amit felállunk elvégezni. Felhelyezkednek a belső védők(pepe pl) a 16osra, majd amikor el akarjuk végezni 5mp-el a vége előtt,amire még idő volt, erre lefújja. Ehhez nem kell sok ész rájönni, hogy mire ment ki.....
Arra nehogy kiegyenlitsünk. Mert ez volt az utolsó esély.
A kiállitás meg tök mindegy hogy jogos volt -e vagy nem....a lényeg hogy ha igen, akkor a bilbaoból is ki kellett volna állítani egyet de inkább kettőt. ez van....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az, hogy az elsö félidőben bekkelünk az taktikai utasítás.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- morientes
Legelőször is a bírói ténykedéshez szólnék hozzá...
Ronaldo lesgólja,bár nem volt vonalban a kamere,de a fű csíkozása alapján,azt kell mondjam,hogy Ronaldo leshelyzetben lett megállítva,nincs is ezzel semmi baj,ellenben...Az a színjáték,amit Gurpegi leművelt,és aztán mikor a másik okostóni odafutott,és ráfejelt Ronaldora...és CÉ pirosat kapott(amin lehet vitatkozni),a fejelős meg csak sárgát(tiszta piros+3meccs nálam).Ez az idióta nem merte kiállítani,mert félt hogy szétszedik a baszkok...
Ami magát a meccset illeti,az első félidő elejét jól kezdtük,de aztán a bilbao átvette az irányítást.Kicsit olyan érzésem volt,mintha meg lett volna szeppenve a társaság,mintha nem várták volna,hogy az atletich ilyen elánnal bekezd,valamint mintha a hangulat is megnyomta volna őket kicsit...ami ilyen nagy klubnál nonszensz kellene legyen,de mégis...
Szal volt az a Ronaldo meglátás,mikor Gorka kinn szédelgett a kapuból,meg amikor Benzema,(akiről mindenkinek jellemzően csak az a balul elsült csellózás jut az eszébe),remekül játszotta magát tisztára,behuzott középre,berakta DM-nek,de imádott angyalkánk nemhogy a kaput nem találta el 16-ról,hanem majdnem kirúgta taccsra...
A 2.-ban már,kezdtük átvenni az irányítást,a baj csak az volt,hogy szegény Xabi csúszott mászott a kp-n,de elég öregurasan sajnos,Modric is elvolt szigetelve,nem volt meg a kapocs,mert Di Maris rendre rossz megoldást választott...és Xabi hosszúindításai sem ültek,meg Modric se volt a megszokott Modric...aki lőhetne többet messziről,mert az a megmozdulás az fantasztikus volt...csak hát résen volt Gorka...
A védelem...háát Marcelo elég szétszórtan játszott,meg nekem Ramos sem volt az igazi,igaz hogy szél felé fejelte azt a lasztit,de fejelhette volna szélebre,sztm,az viszot ifaz hogy DM lemaradt az emberről...Pepe viszont jól játszott,és Carvajal-al sem volt gond...Lopez sztm a gólról nem tehet,meg védett nagyokat azért...
Jesé gólt szerzett,de nem játszott jól,Ronaldo sokat reklamált,ami mostanában nem volt jellemző,Benzema meg csak majdnem rúgotg egy gólt megint,de Gorka ugye...aztán látom hogy sokak szerint a francia volt a leggyengébb...na mindegy.Nem volt jó ezt tény,de hát ki volt jó???
Ami a bajnokságot illeti,nem kell temetni még,igen csak sok van hátra,egyébként a BL hely meg biztos,többet meg ettől a csapattól első évben nem is vártunk....
Szal tűzközelbe vagyunk még,majd akkor lehet kijelenteni hogy buktuk a ligát,ha matematikai esély sem lesz azt megnyerni....
Ronaldo lesgólja,bár nem volt vonalban a kamere,de a fű csíkozása alapján,azt kell mondjam,hogy Ronaldo leshelyzetben lett megállítva,nincs is ezzel semmi baj,ellenben...Az a színjáték,amit Gurpegi leművelt,és aztán mikor a másik okostóni odafutott,és ráfejelt Ronaldora...és CÉ pirosat kapott(amin lehet vitatkozni),a fejelős meg csak sárgát(tiszta piros+3meccs nálam).Ez az idióta nem merte kiállítani,mert félt hogy szétszedik a baszkok...
Ami magát a meccset illeti,az első félidő elejét jól kezdtük,de aztán a bilbao átvette az irányítást.Kicsit olyan érzésem volt,mintha meg lett volna szeppenve a társaság,mintha nem várták volna,hogy az atletich ilyen elánnal bekezd,valamint mintha a hangulat is megnyomta volna őket kicsit...ami ilyen nagy klubnál nonszensz kellene legyen,de mégis...
Szal volt az a Ronaldo meglátás,mikor Gorka kinn szédelgett a kapuból,meg amikor Benzema,(akiről mindenkinek jellemzően csak az a balul elsült csellózás jut az eszébe),remekül játszotta magát tisztára,behuzott középre,berakta DM-nek,de imádott angyalkánk nemhogy a kaput nem találta el 16-ról,hanem majdnem kirúgta taccsra...
A 2.-ban már,kezdtük átvenni az irányítást,a baj csak az volt,hogy szegény Xabi csúszott mászott a kp-n,de elég öregurasan sajnos,Modric is elvolt szigetelve,nem volt meg a kapocs,mert Di Maris rendre rossz megoldást választott...és Xabi hosszúindításai sem ültek,meg Modric se volt a megszokott Modric...aki lőhetne többet messziről,mert az a megmozdulás az fantasztikus volt...csak hát résen volt Gorka...
A védelem...háát Marcelo elég szétszórtan játszott,meg nekem Ramos sem volt az igazi,igaz hogy szél felé fejelte azt a lasztit,de fejelhette volna szélebre,sztm,az viszot ifaz hogy DM lemaradt az emberről...Pepe viszont jól játszott,és Carvajal-al sem volt gond...Lopez sztm a gólról nem tehet,meg védett nagyokat azért...
Jesé gólt szerzett,de nem játszott jól,Ronaldo sokat reklamált,ami mostanában nem volt jellemző,Benzema meg csak majdnem rúgotg egy gólt megint,de Gorka ugye...aztán látom hogy sokak szerint a francia volt a leggyengébb...na mindegy.Nem volt jó ezt tény,de hát ki volt jó???
Ami a bajnokságot illeti,nem kell temetni még,igen csak sok van hátra,egyébként a BL hely meg biztos,többet meg ettől a csapattól első évben nem is vártunk....
Szal tűzközelbe vagyunk még,majd akkor lehet kijelenteni hogy buktuk a ligát,ha matematikai esély sem lesz azt megnyerni....
LEGIO PATRIA NOSTRA

Én is csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy CR erőteljes lökése egyből pirosat ért, de mikor ketten neki rontanak az egyik majdnem fellöki, a másik oda fejel és kijönnek a szituból 1 darab SÁRGA lappal. Na ez a vicc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mi a konklúzió?
sárga lapért cserébe nyugodtan lehet provokálni és felbújtani az ellenfelet.
sárga lapért cserébe nyugodtan lehet provokálni és felbújtani az ellenfelet.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bolond vagy? Nincs CR... Kikapunk 5-telR.M.C.F írta:Elbuktuk a ligát sajnos. A játékunk egyre rosszabb.A biró nekünk fújt.
Ezeket tudtam most meg,mindig tanulok valamit,ez ebben a szép.
Na,AM-ot oda vissza.....aztán majd páran megfordulnak a lovon újra.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ez a Bilbao még nem veszített meccset otthon a ligában, tegnap láttuk miért. Hihetetlen fizikai állapotban vannak, jobban, mint az Atletico szerintem. Már-már Bayern szint. Jó lett volna nyerni, de az X-nek is örülhetünk, beértük pontban a katalánokat, akik egy hónapja még 5 vagy 6 ponttal voltak előttünk. Az Atleticot pedig most már fél szemmel figyelni kell, majd meglátjuk, meddig bírják. Lehet az utolsó fordulóban a Barca intézi el nekünk a bajnoki címet
Ami Ancelotti cseréit illeti, teljesen logikus lépés volt, hogy az eredmény tartására törekedett. Kiállították a legjobbunkat (konkrétan megérdemelne egy seggberúgást, mert a reklamálásokkal megint többet törődött, mint a játékkal, assziszt ide vagy oda), a Bilbao újra vérszemet kapott, nagy veszélyben volt az egy pontunk is. Felrakta a gyors Varanet a kontrák miatt, de a védekezésre is oda kellett figyelni. Egyetlen dolgot írnék a számlájára, mégpedig, hogy Xabi Alonso kifuthatott a második félidőre. Nagy játékos, de pont az ilyen meccseken látni, hogy fizikailag már gyenge. Szétfutották őt a KP-n, Modric és Di Maria próbálták ezt kompenzálni, de a Bilbao annyit mozgott azon a részen, mindig létszámfölényben voltak, hogy ez lehetetlen feladat volt. Nem látom olyan vészesnek a helyzetet, de azt igen, ami a megy a meccs topicban folyt a mérkőzés alatt. Páran itt Real szurkolóknak tartják magukat? Tényleg?
Benő, te pedig már nagyon unalmas vagy a Mourinhozásaiddal, 3 éve volt itt a portugálnak, ezalatt sikerült egy kupa és egy bajnokság, emelett pedig egyértelműen a balfaszkodásai miatt elveszítettünk jópár párharcot, főleg a BL-ben. Még a szuper második évében is gyakran rezgett alatta a léc az idióta taktikája és döntései miatt, de Ancelottit fél év után már savazni kell. Gratula. Ha egy év múlva is itt tartunk, kupa nélkül, stb., lehet kezdeni vészmadárkodni, de addig inkább csak szurkoljatok, légyszi.

Ami Ancelotti cseréit illeti, teljesen logikus lépés volt, hogy az eredmény tartására törekedett. Kiállították a legjobbunkat (konkrétan megérdemelne egy seggberúgást, mert a reklamálásokkal megint többet törődött, mint a játékkal, assziszt ide vagy oda), a Bilbao újra vérszemet kapott, nagy veszélyben volt az egy pontunk is. Felrakta a gyors Varanet a kontrák miatt, de a védekezésre is oda kellett figyelni. Egyetlen dolgot írnék a számlájára, mégpedig, hogy Xabi Alonso kifuthatott a második félidőre. Nagy játékos, de pont az ilyen meccseken látni, hogy fizikailag már gyenge. Szétfutották őt a KP-n, Modric és Di Maria próbálták ezt kompenzálni, de a Bilbao annyit mozgott azon a részen, mindig létszámfölényben voltak, hogy ez lehetetlen feladat volt. Nem látom olyan vészesnek a helyzetet, de azt igen, ami a megy a meccs topicban folyt a mérkőzés alatt. Páran itt Real szurkolóknak tartják magukat? Tényleg?
Benő, te pedig már nagyon unalmas vagy a Mourinhozásaiddal, 3 éve volt itt a portugálnak, ezalatt sikerült egy kupa és egy bajnokság, emelett pedig egyértelműen a balfaszkodásai miatt elveszítettünk jópár párharcot, főleg a BL-ben. Még a szuper második évében is gyakran rezgett alatta a léc az idióta taktikája és döntései miatt, de Ancelottit fél év után már savazni kell. Gratula. Ha egy év múlva is itt tartunk, kupa nélkül, stb., lehet kezdeni vészmadárkodni, de addig inkább csak szurkoljatok, légyszi.
Merci Zizou!
Szóval nyomtunk egy döntetlent a Bilbao ellen, aztán a fél csapat takarodjon, várjuk a nyarat, petiapesszimista pedig ismét villantott. Pedig 1 vagy 2 napja még pozitív voltál.
Nem látom ennyire rossznak a helyzetet, sőt. Ha azt nézem MOST, hogy mi lesz az utolsó fordulóban, akkor mindhárom csapat 57 ponttal áll.
Na de kicsit komolyabban. Ismerjük a Bilbaót, őrült módjára nyomják otthon. Az első félidő elején volt 2 helyzetünk, de aztán átvették az irányítást. Ettől függetlenül egyedül Aduriz helyzete volt az, ahol megverték a védelmet, ezt leszámítva remekül működött a hátsó alakzat. Ekkor úgy éreztem, hogy a 2 belső védőnk közül Ramos a biztosabb pont... Xabi ideges volt, pontatlan, sárgája is volt már, én a szünetben hoztam volna Illarrát. Vagy Xabi helyett, vagy csak azért, hogy kicsit kevesebb melója legyen az öregnek. Ezt leszámítva elégedett voltam azzal, ahogy Carlo kiküldte a csapatot a második játékrészre, és ez már nem az első ilyen eset. Szenvedős első félidő, aztán a másodikban megvan a kulcs a győzelemhez és sikerül bedarálni az ellenfelet.
A második félidő első felében az történt, amit akartunk. Uraltuk a meccset, helyzeteink voltak, aztán jött a gól is. Cristiano passzának rohadt módon örültem, én már vártam, hogy elrúgja a hosszúra.
Az előny birtokában kezdtem reménykedni, hogy meglesz a 3 pont, de aztán jött ez az idióta gól. Szóval az egy dolog, hogy Ramos rossz helyre fejelte (és volt még egy ilyen...), de hogy ellenünk nagyon sokszor így eltalálják, az fáj. Elmegy 2 ember lábai mellett/között, aztán még a kapufa is segít, hát beszarok.
A piros lapig úgy éreztem, hogy ezt bizony behúzzuk, de a kislány Gurpegi megmentett nekik 2 pontot. Utána sajnos már nem volt esély a győzelemre, pláne ilyen cserékkel. Jesé lehozatalát akkor sem értem, ha elfáradt. Cé után/mellett ő volt a leggyorsabb játékosunk, emberhátrányban pedig egy gyors kontrát nem fogunk a tegnapi napon látott Benzemával végigvinni. Egy ilyen meccsen lehetett volna behozni Iscót, akinek van szeme, esze és sebessége is a játékhoz. Na mindegy.
Alapvetően nem rossz eredmény a Bilbao otthonában az 1 pont, sőt.
Előre kell tekinteni, a következő 2 hét során meg kell nyernünk a Villarreal és Getafe elleni bajnokikat, illetve valahogy tovább kell jutni az Atletico Madrid ellen a kupában. A riválisok két következő bajnokijára ránézve úgy gondolom, hogy a Matracosok most nem fognak pontokat veszíteni, azonban a Barcelonában benne lehet az, hogy nem nyer a Sevilla otthonában.

Nem látom ennyire rossznak a helyzetet, sőt. Ha azt nézem MOST, hogy mi lesz az utolsó fordulóban, akkor mindhárom csapat 57 ponttal áll.

Na de kicsit komolyabban. Ismerjük a Bilbaót, őrült módjára nyomják otthon. Az első félidő elején volt 2 helyzetünk, de aztán átvették az irányítást. Ettől függetlenül egyedül Aduriz helyzete volt az, ahol megverték a védelmet, ezt leszámítva remekül működött a hátsó alakzat. Ekkor úgy éreztem, hogy a 2 belső védőnk közül Ramos a biztosabb pont... Xabi ideges volt, pontatlan, sárgája is volt már, én a szünetben hoztam volna Illarrát. Vagy Xabi helyett, vagy csak azért, hogy kicsit kevesebb melója legyen az öregnek. Ezt leszámítva elégedett voltam azzal, ahogy Carlo kiküldte a csapatot a második játékrészre, és ez már nem az első ilyen eset. Szenvedős első félidő, aztán a másodikban megvan a kulcs a győzelemhez és sikerül bedarálni az ellenfelet.
A második félidő első felében az történt, amit akartunk. Uraltuk a meccset, helyzeteink voltak, aztán jött a gól is. Cristiano passzának rohadt módon örültem, én már vártam, hogy elrúgja a hosszúra.
Az előny birtokában kezdtem reménykedni, hogy meglesz a 3 pont, de aztán jött ez az idióta gól. Szóval az egy dolog, hogy Ramos rossz helyre fejelte (és volt még egy ilyen...), de hogy ellenünk nagyon sokszor így eltalálják, az fáj. Elmegy 2 ember lábai mellett/között, aztán még a kapufa is segít, hát beszarok.

A piros lapig úgy éreztem, hogy ezt bizony behúzzuk, de a kislány Gurpegi megmentett nekik 2 pontot. Utána sajnos már nem volt esély a győzelemre, pláne ilyen cserékkel. Jesé lehozatalát akkor sem értem, ha elfáradt. Cé után/mellett ő volt a leggyorsabb játékosunk, emberhátrányban pedig egy gyors kontrát nem fogunk a tegnapi napon látott Benzemával végigvinni. Egy ilyen meccsen lehetett volna behozni Iscót, akinek van szeme, esze és sebessége is a játékhoz. Na mindegy.
Alapvetően nem rossz eredmény a Bilbao otthonában az 1 pont, sőt.
Előre kell tekinteni, a következő 2 hét során meg kell nyernünk a Villarreal és Getafe elleni bajnokikat, illetve valahogy tovább kell jutni az Atletico Madrid ellen a kupában. A riválisok két következő bajnokijára ránézve úgy gondolom, hogy a Matracosok most nem fognak pontokat veszíteni, azonban a Barcelonában benne lehet az, hogy nem nyer a Sevilla otthonában.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Én ezt most kihagynám....
Szerintem én mert
....
Szerintem én mert

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Én örülök annak, hogy az Atma ilyen jó. Végre nem csak a Real-Barca párharcról szól ez a mostanra amúgy is unalmassá vált bajnokság. De még ha nyernek is, nyáron majd a gazdagabb klubok úgyis kifosztják a keretüket...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
erről jut eszembe, a cserék...Carlo elszúrta de nagyon...10 emberrel is menni kellett volna, sőt én úgy érzem a fiúk mentek is
Jesé lehozása örült hiba volt. A piros után át álltam volna egy 3-4-1-1 re
Varane-Pepe-Ramos, Carvajal-Modric-Illara-DM, Isco, Jesé
a végén már a bilbao nem tudott úgy hajtani, nem lett volna lehetetlen 10 emberrel is begyötörni még egy gólt
Jesé lehozása örült hiba volt. A piros után át álltam volna egy 3-4-1-1 re
Varane-Pepe-Ramos, Carvajal-Modric-Illara-DM, Isco, Jesé
a végén már a bilbao nem tudott úgy hajtani, nem lett volna lehetetlen 10 emberrel is begyötörni még egy gólt
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Jó ez az X, nemlehet minden meccset megnyerni, foleg nem a mostani Bilbao ellen a San Mamés-ban ... vannak itt pozitívumok is, például hogy hoztunk egy pontot a Barcán, és így egál az állás, vagy hogy a meccs végén beállt Varane ...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nos tegnap inkább nem írtam semmit a meccsről, elég borzalom lett volna itt olvasni egy-két véleményt.
Mind a két csapat nagyon hajtott. Tegnap egyértelműen Karim és Marcelo máshol jártak fejben. CR kiállítása elég nagy hiba volt a bíró részéről, mivel a sértett játékos először felugrott reklamálni aztán meg földnek vágta magát, a közönség meg kiprovokálta a pirosat...ilyen bíró én is lehetnék. Eléggé nagy bajban lennénk ha eltiltanák 3 meccsre. Azt viszont hozzá kell tenni a történethez, hogy Xabit többször is ki lehetett volna állítani.
Tegnap olvastam itt olyanokat, hogy Xabival kár volt hosszabbítani, nulla meg hasonlók. Ramosról is leszóló vélemények voltak.
Múlthéten még Xabi volt a király a gólpassza után, ami tényleg nem volt semmi. Itt is vannak divatdrukkerek bőven akik 1 X után már adnák is el a fenébe, ha meg nincs akkor mind sír a kispárnájába. Ramos tegnap jól játszott. Védekezésben jó volt, ha labdát szerzett megtudta tartani, volt hogy két ember mellett is! A hosszú passzai mondjuk nem az igaziak.
Egy rohadt döntetlen de van aki már az AtMa-nak adta a bajnoki címet...
Mind a két csapat nagyon hajtott. Tegnap egyértelműen Karim és Marcelo máshol jártak fejben. CR kiállítása elég nagy hiba volt a bíró részéről, mivel a sértett játékos először felugrott reklamálni aztán meg földnek vágta magát, a közönség meg kiprovokálta a pirosat...ilyen bíró én is lehetnék. Eléggé nagy bajban lennénk ha eltiltanák 3 meccsre. Azt viszont hozzá kell tenni a történethez, hogy Xabit többször is ki lehetett volna állítani.
Tegnap olvastam itt olyanokat, hogy Xabival kár volt hosszabbítani, nulla meg hasonlók. Ramosról is leszóló vélemények voltak.
Múlthéten még Xabi volt a király a gólpassza után, ami tényleg nem volt semmi. Itt is vannak divatdrukkerek bőven akik 1 X után már adnák is el a fenébe, ha meg nincs akkor mind sír a kispárnájába. Ramos tegnap jól játszott. Védekezésben jó volt, ha labdát szerzett megtudta tartani, volt hogy két ember mellett is! A hosszú passzai mondjuk nem az igaziak.
Egy rohadt döntetlen de van aki már az AtMa-nak adta a bajnoki címet...
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Értelek akkor te azt akarod hallani a kommentátortól hogy FÚJJJJJ ez a pocsék Ibáj Gómez vagy ki a fene mekkora csicska hogy a beállása után egyből makkolt egy gólt?csabi87 írta:Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ()ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
Na mindegy...

Egy kommentátor törekedjen a pártatlanságra, néha sikerül néha nem. Nem miatta lett 1-1 mert ordított a gólnál...

De hagyjuk is mert ez már off.

Jó de én a Real Madridnak szurkolok.Ez egyértlemű szerintem.Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá ()ellen lőtte volna te is ordítottál volna.
Na mindegy...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó hogy ordított... Ibai akkor állt be a hepciáskodó Muniain helyére és Ő végezte el a szabadrúgást aztán a kifejelt labdára mint egy pitbull rávetette magát és tiszta erőből kapura küldte. Ha mondjuk a bárszá (csabi87 írta:Farkas Norbit még kifelejtettem.Miért nem a Barcelona meccseket közvetíti...![]()
Hihettelen volt ahogy orditott a góljuknál.![]()

Nekem semmi bajom nincs Farkas Norbival őt tartom a legértelmesebbnek a sport1-nél. Nem tartanám elfogultnak, ha barca kap gólt akkor is csupa szívből üvölt.