De ha nem irsz vissza, eltűnik. Birjatok már ki egyszer.
de mindig van aki "eteti".... hihetetlen.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 9., hétfő 17:17
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. december 9., hétfő 14:51
Ezt akarhogy nezem tizenegyes, de forditva is!hehetheoriginal írta:epik fail bazmegferni írta:
Ezt linkelgette.
Erre írta miért nem tizi... Nekünk csalnak, elnéznek mindent.
Azt közben meg ez történt...
Valahogy a képen ez nem látszódik na...
Magáért beszélnek a felvételek.![]()
![]()
![]()
![]()
semmirekellők, ilyenkor mindig eszembe jut a zombori vs puhl bulika, ugyanilyen abszolút homály itt is pár ember![]()
vagy csak direkt hazudik, az se meglepő ezektől![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 9., hétfő 13:32
epik fail bazmegferni írta:Ezt linkelgette.hehetheoriginal írta: valóban több, mint egy klub![]()
![]()
kit érdekel máshogy máskor hogy fújják, maga a tény, hogy szabálytalan volt, az a lényeg.
mit erőlködsz ezen?
ugyis ti lesztek a bajnokok, nem?![]()
Erre írta miért nem tizi... Nekünk csalnak, elnéznek mindent.
Azt közben meg ez történt...
Valahogy a képen ez nem látszódik na...
Magáért beszélnek a felvételek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 9., hétfő 13:18
Ezt linkelgette.hehetheoriginal írta: valóban több, mint egy klub![]()
![]()
kit érdekel máshogy máskor hogy fújják, maga a tény, hogy szabálytalan volt, az a lényeg.
mit erőlködsz ezen?
ugyis ti lesztek a bajnokok, nem?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 9., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. december 9., hétfő 9:18
Ne akarj egy barcas kommentjeben értelmet keresni pláne ebben a topicbanKerlon írta: Ezen barki barmit miert reklamal? Letiporja a labarol a cipot plusz meg kicsit meg is tamasztja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 9., hétfő 7:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 9., hétfő 6:43
Mindig aranyos mikor egy Barcás bírózik, a folyamatban lévő bírósági ügyeikkel.Wapelo írta: Nem kell meglepődni ha itt befújják, ott nem és mindig úgy alakul hogy itt befújják, de ott nem...
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2024. december 8., vasárnap 23:33
Azt a 6 meccset egy troll oldalt hozta le twitteren, azt hiszem 2 meccs lesz.Realista24 írta: A Barcelona fellebbezett Flick piroslapja miatt, es a szovetseg a ket meccs helyett most hat meccsre hosszabbitotta az eltiltast. @gerardromero-ra hivatkoznak.
Ha ez igaz, akkor vilagi blama, de nem hinnem, szerintem ket meccs vagy kevesebb lesz.
HozzászólásSzerző: Wapelo » 2024. december 8., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 8., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 21:21
Ennyi nagyjabol. Az volt a jegyzokonyben, hogy elhagyta a technikai zonat, kiabalt es gesztikulalt az egyik itelet ellen.RaúlCF írta: ezen már csak az látszik ami a piros utáni reklamálása. Még mindig nem tudni mit mondott a bírónak és mit mutogatott.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 8., vasárnap 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 20:50
https://x.com/Packmas_fcb/status/1865439428568547366hehetheoriginal írta:micsinált? nem láttam.Realista24 írta: A Barcelona fellebbezett Flick piroslapja miatt, es a szovetseg a ket meccs helyett most hat meccsre hosszabbitotta az eltiltast. @gerardromero-ra hivatkoznak.
Ha ez igaz, akkor vilagi blama, de nem hinnem, szerintem ket meccs vagy kevesebb lesz.
előjött belőle a vére és bekiabálta, hogy tábort szervez mindenkinek?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 8., vasárnap 20:49
micsinált? nem láttam.Realista24 írta: A Barcelona fellebbezett Flick piroslapja miatt, es a szovetseg a ket meccs helyett most hat meccsre hosszabbitotta az eltiltast. @gerardromero-ra hivatkoznak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 8., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 7., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 7., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. december 7., szombat 21:40
Dani alvesrol beszelsz szerintem. Hany golos a bortonvalogatottban, vagy o is ongolokat lodoz, mint te?janica01 írta:Jobb buzinak lenni mint pedofil erőszaktevőnek mint Benzema vagy Valverde :-)Bencze írta:
ha nem buzi lennel valami ertelmes csapatnak is szurkolhatnal
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem