ebben a hullamzo nb1-ben akar oda is lehet erni a dobogo kornyekere egy kis stabilitassal.
salec jo munkat vegez ?
viszont az 50-es labu fekete tehetseg nem igazan valt be, ahogy lattam.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 28., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. június 28., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: MVPP » 2020. június 28., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 14:34
Még tartja, de hamarosan lejár az egyezség. Ezért írom hogy utána derül ki melyik utat választja. De szerintem nem lesz gond.ziro4vr írta: Arról hallottam hogy a fater keményen tartja, de szerintem te erről többet tudsz helyiként.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 28., vasárnap 10:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 28., vasárnap 9:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 28., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 28., vasárnap 0:24
Amúgy Bozsikot, mint szakértőt én nem csesztetném, nekem hitelesnek tűnik. Dominikból meg nem tudom mi lesz, én vagyok annyira szkeptikus, hogy akkor hiszem el hogy mekkora penge, ha majd tényleg egy komolyabb csapatba elmegy, és bizonyít. És ezzel nem a képességeit vitatom, de Dzsudzsák is ott volt, aztán tudjuk mi lett a nagy karrierből. Egyébként szvsz ő is kicsit egydimenziós játékos, mármint Szoboszlai, ami azért okozhat neki gondokat a későbbiekben.ziro4vr írta: Jó hát egy Bozsik, Zombori, Nyilasi..olyan focisták voltak hogy ma 70 milliónál kezdődne az áruk. Itt van ez a cement arcú Szoboszlai.. az apja jól managelte a kezdetektől, felkapja mindenki. Nem vitatom, jó képességű játékos, és felismerte azt amit írtam is, a legtöbb mai magyar focista nem. Hogyha nem csak pózol hanem edz és külön képzi magát akkor el lehet adni magát nyugatra. De a top magyar szinttől ez oly messze van..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 27., szombat 23:42
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 27., szombat 23:38
Elhiszem, az öreg komoly irányító volt elvileg, csakhát a "szakértői" karrierje az ő megítélést is megtépázta azért rendesen szerintem.ziro4vr írta: Én se, de nem ciki visszanézni meccseket, beszerezni régi felvételeket. Pláne hogy milyen a mai felhozatal, pozitívan lepődnél meg.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 27., szombat 23:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 27., szombat 23:30
Őt csak hallásból ismerem, sajna nem vagyok őskövület.ziro4vr írta: Nem rossz focista, de megint azt kell mondanom, mi magyarok technikásak vagyunk, legyen az foci, kézi, póló..csak az a fránya mentális meg fizikai erő..
Az apja se volt semmi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 27., szombat 23:13
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 27., szombat 23:09
Én amúgy Bognár Pistát is nagyon bírom, a csávó igazi régi vágású 10-es. Azt várja az ember, hogy legyenmá' nála a labda, MTK-ba elég jó számokat is hozott idén.ziro4vr írta:Ebből az NB1ből a duci, kiégett, lóvét keresni jövő Isael emelkedik ki legjobban, ez is mutatja hol tartunk.alexoxladjackoxi írta: Még így is kiemelkedett az NB1-ből, pedig már 35.
De Tőzsér nem volt rossz kps ez tény.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 27., szombat 22:50
Ebből az NB1ből a duci, kiégett, lóvét keresni jövő Isael emelkedik ki legjobban, ez is mutatja hol tartunk.alexoxladjackoxi írta: Még így is kiemelkedett az NB1-ből, pedig már 35.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 27., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 27., szombat 22:27
Tipikus magyar focista, technikailag okés, csak mindent 3x lassabban csinál meg, mint egy más országból jövő. Képzésbeli probléma.alexoxladjackoxi írta:Ritkán nézek bele magyar meccsekbe, de idén ha random kb. 20 percre belenéztem egy Loki-meccsbe, az csakis Tőzsér miatt volt. Nekem az egyik kedvenc magyar játékosom, nagyon fasza hátsó szervező volt, élmény volt nézni szinte ahogy adogatott, na meg az a balos ha elsült... Kár, hogy nem nagyon volt válogatott az utóbbi időben, számomra ez kicsit vicces, mikor ilyen Elekek odafértek. Bár nem tudom, hogy ő mondta-e le a válogatottságot, ha igen, akkor nem szóltam. A teljesítménye alapján még simán lett volna benne pár év.numberone1 írta: Valoszinuleg, mint bazis es szurkoloi tabor a Debrecen agyobb veszteseg, de mint csapat kb egyforma szar mind ketto.
Tozser Danitol viszont elkoszont Courtois es Kevin de Bruyne videon, a meccs elott bejatszottak.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. június 27., szombat 22:20
hát nem tudomRemy írta:Jééé.Remy írta: Nem akarom azt mondani, hogy fidesz vagy orbán. Ez foci, ez sport, itt nincs helye a politikának, pláne Magyarországon. A Puskás megérdemelten lesz 3. a bajnokságban, egyben EL induló.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. június 27., szombat 22:20
Ritkán nézek bele magyar meccsekbe, de idén ha random kb. 20 percre belenéztem egy Loki-meccsbe, az csakis Tőzsér miatt volt. Nekem az egyik kedvenc magyar játékosom, nagyon fasza hátsó szervező volt, élmény volt nézni szinte ahogy adogatott, na meg az a balos ha elsült... Kár, hogy nem nagyon volt válogatott az utóbbi időben, számomra ez kicsit vicces, mikor ilyen Elekek odafértek. Bár nem tudom, hogy ő mondta-e le a válogatottságot, ha igen, akkor nem szóltam. A teljesítménye alapján még simán lett volna benne pár év.numberone1 írta: Valoszinuleg, mint bazis es szurkoloi tabor a Debrecen agyobb veszteseg, de mint csapat kb egyforma szar mind ketto.
Tozser Danitol viszont elkoszont Courtois es Kevin de Bruyne videon, a meccs elott bejatszottak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. június 27., szombat 21:40
Jééé.Remy írta: Nem akarom azt mondani, hogy fidesz vagy orbán. Ez foci, ez sport, itt nincs helye a politikának, pláne Magyarországon. A Puskás megérdemelten lesz 3. a bajnokságban, egyben EL induló.![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem