Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Dominanciában tényleg ez volt a legjobb meccsünk, viszont helyzetek kialakításán még kell dolgozni, viszont az alap úgy néz ki tökéletes: kikúrt jó belső védő teljesítmények, stabil középpálya. Most a támadókat kell szerintem felhúzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon kellett Arbeloa taplósága,Ramos nyugodtsága,Pepe higgadtsága,ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz,hogy ilyen szintű kontroll alatt tartsuk őket. Costa tulajdonképpen nem tudott a focival foglalkozni,úgy leharcoltuk őt.Arbeloa elég sokszor sunyi módon oda lépegetett...elhiszem, hogy kell gyötörni az ellent, de minek olyan látványosan
Egyszerűen keményen játszottunk,bevittük őket az erdőbe,közben rúgtunk nekik hármat. A kemény játék egyértelmű utasítás volt,Pepéék megdumálták,hogy oda fognak lépegetni nekik.
Tetszett,amit láttam.
Costa pedig megérdemelte,nem tudok nála sunyibb,bunkóbb,taplóbb,gerinctelenebb játékost mondani.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
múlthéten pedig még eléggé negatív voltál
én nem fogok jól aludni...holnap két vizsgám lesz és tanulás helyett meccset néztem

én nem fogok jól aludni...holnap két vizsgám lesz és tanulás helyett meccset néztem
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ami rendkívüli módon tetszett, az a hatalmas küzdés.
Senki nem ismert elveszett labdát, beleálltak a párharcokba, a csipkelődésekbe, ha az előző két évben minkét elődöntőben így ment volna Real Madrid, ilyen agresszíven és ilyen nagy szívvel, akkor idén a 12.-ért mennénk
Lepetéztem a mai játéktól.
az elmúlt évek egyik legjobbja volt, ugyanis még a játékot is uraltuk, végig nálunk volt a laszti.
Istenem de jól fogok ma aludni
Csak így tovább, csak így tovább!
Senki nem ismert elveszett labdát, beleálltak a párharcokba, a csipkelődésekbe, ha az előző két évben minkét elődöntőben így ment volna Real Madrid, ilyen agresszíven és ilyen nagy szívvel, akkor idén a 12.-ért mennénk

Lepetéztem a mai játéktól.
az elmúlt évek egyik legjobbja volt, ugyanis még a játékot is uraltuk, végig nálunk volt a laszti.
Istenem de jól fogok ma aludni

Csak így tovább, csak így tovább!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A visszavágón higgadtan kell játszani, nem felülni a lóra, ma is azt várták, hogy majd Pepe vagy Ramos pirosat kap, de Pepe csak telibe vigyorogta őket Ramos meg jobb volt fejben mint az ellenfél. Arbeloa elég sokszor sunyi módon oda lépegetett...elhiszem, hogy kell gyötörni az ellent, de minek olyan látványosan

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mindenkinek mást jelent a >jó játék<. Én azt várom CR-től,hogy hozza ki magából a klasszist,és döntsön el olyan meccseket,amiket amúgy nem nyernénk meg. Ő igenis megteremti a különbséget,sokszor nem tudnak vele mit kezdeni. Szóval tőle nem jó játékot várunk (bocsánat,ÉN várok) hanem gólokat,lője szét az ellenfelet,húzza meg a váratlant,érkezzen kapu elé lendületből,találjon be szabadrúgásból,vegyen le egy-két védőt,szóval: teremtse meg a különbséget. A fineszes tili-toli játékot majd Modricék intézikMegint fogok kapni a fejemre, de le kell írnom: CR ritkán játszik jól, sokszor még akkor sem, ha hármat kefél. Ehhez már igazán hozzászokhattunk volna.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Inkább kapjunk ki a visszavágón 1-2 góllal, és a bajnokit húzzuk be valahogy.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megpróbálnak majd mindent, ami a szokásos tajparaszt fülbelihegős móka lesz, remélve a hazai pálya nyomását még pluszban..de ezt már ismerjük. Kellő mentális felkészítés, és ugyanúgy meglehet és meg is lesz.Realista24 írta:Ancelotti szerint is ez volt az idei legjobb meccsünk.
Visszavágón ugyanezt várom, egyértelmű győzelmet, fölényt.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Ancelotti szerint is ez volt az idei legjobb meccsünk.
ez a lényeg a faxomat már! !!!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti szerint is ez volt az idei legjobb meccsünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ezt egy szóval sem mondtam.R.M.C.F írta:Ja,volt....meg sokszor nem.....nehogy már ki lehessen hozni,hogy nem voltunk min 2 góllal jobbak? Az első félidőben 3x mentek át a felezőn....ha mi ilyet csinálunk,a gatyát lehuzatják velünk.....amin azért szerencsénk is volt,

Szerintem még tartott a másnap a felmentőítélet miatti buli után.Benzemat nem láttam sokat..ott volt?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ramost nyomtam, pöpecül játszott, szépen hozta ki sokszor és vezér volt ismét, valamint most higgadt is. Azért az látszik már, ha Iker ott is van, Ramos kormányoz inkább. Pepe csak a szokásos, nagy haj nagy játék. Arbeloa ma kellett, rutinból és geciségből hozta. Coentrao nem volt rossz, jó se, nem bánom hogy nem Marcit rugdosták. Kp-n Modric tanár kisebb jibákkal, de sokat vállal benne van, Xabi hozta magát, DM..ilyen mikor jól húzzák fel...nem lehet kiszámítani, de kell ő ide.. Jesé bravó, jó cselek, gól. Cr majd lő párat aztán belelendül, előtte meg pihen kicsit. Benzemat nem láttam sokat..ott volt?
Atletico meg..kicsit úgy voltak, hogy majd kihúzzák valahogy, Costa intéz egy pirosat vagy begyötör egyet..de nem akkora király ő.

Atletico meg..kicsit úgy voltak, hogy majd kihúzzák valahogy, Costa intéz egy pirosat vagy begyötör egyet..de nem akkora király ő.
Nem illik.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
DM,Jese és Ramos akik megérdémelnék a meccs embere díjat. Modric magához képest sokat hibázott, egyébként még így is jó volt. DM-re nyomtam végül, hátha megtalálja már a helyes utat.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Magához képest DM, amúgy Modric.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,volt....meg sokszor nem.....nehogy már ki lehessen hozni,hogy nem voltunk min 2 góllal jobbak? Az első félidőben 3x mentek át a felezőn....ha mi ilyet csinálunk,a gatyát lehuzatják velünk.....amin azért szerencsénk is volt,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
RMFC a Barca botlása után azt írtam a Real vs Barca topikba, hogy inkább két Atma elleni idegenbeli meccs, mint 1 San Memes és egy Atma...Azt is irtam,talán petimadridistának....hogy ez könnyebb lesz mint a bilbao.
Én nem temettem a csapatot a Bilbao után főleg nem, de most volt egy jó meccsünk, amin azért szerencsénk is volt, de azt a sok Atmás patkánykodás miatt megérdemeltük. De a gondok, amik a szezon kezdete óta jelen vannak, azok még mindig feltűnnek a meccseink nagy részén. Szerintem nem zárjuk trófea nélkül az idényt, de attól még van miben fejlődni. A mai fantasztikus győzelem volt, minden dicséret kijár a csapatnak. De nem egy meccs alapján kell véleményt mondani a csapatról, és ha az eddigi összképet nézzük, akkor azt kell mondanunk, hogy van még bazi sok minden, amiben fejlődnünk kell.Akik 2 napja még temették a csapatot,legyenek szivesek hátra ülni. Köszönöm.
Modric tényleg óriásit játszott, bár ez nála megszokott.
De néha ő is túlzásba viszi, sokáig dajkálja, túlvállalja magát, azért voltak ebből érdekes labdavesztések... szóval kicsit visszavehetne ezekből, ettől függetlenül zseni volt.
A védő 4-es is adta ma, Ramos-Pepe TANÁR, Arbeloa is egész jó volt, talán Coentrao volt egy kicsit gyengébb, többször feküdt, mint állt.
Alonso - kell az öreg a házhoz, jól játszott ő is, de már nagyon körülményes sajnos, bár lehet régen is ilyen volt, viszont mostanában jobban feltűnik. CéRonaldo nem az igazi, ez mindenkinek világos, sajnos hozzászoktunk már a min. 1 gól/meccshez, most meg 3 vagy 4 meccse nem rúgott gólt. Tényleg kicsit megátkozta ez a kurva aranylabda.
De tényleg Di María a meccs embere, le a kalappal amit ma művelt, bárcsak mindig így játszana... Sajnos most 3-4 botrányos meccs következik valószínűleg a részéről, ilyen játékos, ez van.
Jesé... istenem de jó, hogy megtartottuk.
Ma is nagyon agilisen játszott, a gólja bazdmeg kibaszott pimasz volt, csak pislogtam, óriási volt. Valahogy helyet kéne szorítani neki a csapatba, és akkor mehetne a Cé-Bale-Jesé trió, az gecinagy lenne, ha ez összeállna!
Benzema, Benzema... a pályán volt egyáltalán? A nevét nem hallottam. Mindegy, én már leszarom mit csinál, rúg gólt nem rúg gólt, csinál-e valamit vagy nem csinál... tökre közömbös ez az ember már nekem.

A védő 4-es is adta ma, Ramos-Pepe TANÁR, Arbeloa is egész jó volt, talán Coentrao volt egy kicsit gyengébb, többször feküdt, mint állt.

Alonso - kell az öreg a házhoz, jól játszott ő is, de már nagyon körülményes sajnos, bár lehet régen is ilyen volt, viszont mostanában jobban feltűnik. CéRonaldo nem az igazi, ez mindenkinek világos, sajnos hozzászoktunk már a min. 1 gól/meccshez, most meg 3 vagy 4 meccse nem rúgott gólt. Tényleg kicsit megátkozta ez a kurva aranylabda.

De tényleg Di María a meccs embere, le a kalappal amit ma művelt, bárcsak mindig így játszana... Sajnos most 3-4 botrányos meccs következik valószínűleg a részéről, ilyen játékos, ez van.
Jesé... istenem de jó, hogy megtartottuk.

Benzema, Benzema... a pályán volt egyáltalán? A nevét nem hallottam. Mindegy, én már leszarom mit csinál, rúg gólt nem rúg gólt, csinál-e valamit vagy nem csinál... tökre közömbös ez az ember már nekem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem kell tùlozni, de sok közük nem volt a meccshez ez tény. Szerintem is az a 2 gól van a két csapat között. A védelem az ami nekem nagyon adja! Én Jesére nyomtam, mert a támadók közűl ő ment igazán hasznosan!Sierra írta:Erről beszéltem én is, egy hulladék ez az Atlético, olyan simán vertük őket, mint a huzat. Egy értelmes támadásuk nem volt. Én tőlük valahogy egyáltalán nem féltem, az őszi meccs csupán a véletlen volt, ez a 3-0 is hízelgő rájuk nézve, lehetett volna 4-5 null is.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tökéletes meccs! Elégedett vagyok, mindenkivel! Így kell tovább nyomni!
Ha vki ráér a Döglégynek küldjön már egy összefoglalót, hogy Madrid első számú csapata ma mit hozott össze..
Szép volt fiúk! Hala Madrid!
(ma végre a nézőkön sem múlott!)
Ha vki ráér a Döglégynek küldjön már egy összefoglalót, hogy Madrid első számú csapata ma mit hozott össze..
Szép volt fiúk! Hala Madrid!
(ma végre a nézőkön sem múlott!)