Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 12., szerda 12:25

casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle 
Számoltam,3X ért labdába,abból kettő alibi passz,egy volt egy hosszú indítás amire nem mozdult be Bale...ahhoz képest amennyire nyomtam fatális tévedésnek tünik,de tévedtem már nagyobbat is,exfeleségem pl... :lol:

Amúgy Varane-ra nyomtam,ahhoz képest hogy mennyit kihagyott,igen jól tért vissza,nem volt/lesz azzal gond...
Lopezzal kapcsolatban meg,végül is nekem sem tűnt föl hogy rá is lehet szavazni holott nem is játszott,de annyira mindegy volt,hisz kb egy lövésre emlékszem amit Casillasnak hárítani kellett...:D
Döntőben vagyunk,innen illene most már meg is nyerni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 12., szerda 12:12

Victor írta:lópezre 6 szavazat :lol: ezek látták a meccset? :lol:
Csak trollkodunk egy kicsit :D

Meg amugy is, mindenki hozta a kotelezot, nem voltak kiemelkedobb teljesitmenyek.

szerk.: 8 szavazat. Remelem Lopez lesz a meccs legjobbja ugy, hogy nem is jatszott :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:59

Isco szerintem nem lesz ott rossz. Balenek is nagy labdát adott amikor buktatták. Az viszont engem is felcsesz, hogy miért nem tud passzolni miután lenyalat 2 embert, és miért kell beleszaladni a harmadikba... Ezt az egyet nem értem...

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 12., szerda 11:20

lópezre 6 szavazat :lol: ezek látták a meccset? :lol:

amúgy a meccsről:
esélye nem volt az atleticonak szerintem a 3-0-ás első meccs után, miután pedig láthattuk, hogy a visszavágón már a 7. percben előnyt szereztünk ronaldo büntetőjével, onnantól kezdve már egyértelmű volt, hogy ez egy lejátszott meccs, a real minek hajtson 4-0-ás összesítésnél, az atletico pedig csak szimatolta a labdát, miközben mi jól elpasszolgattunk.
a második tizenegyes után (ami szerintem szintén teljesen jogos volt) komolyan megfontoltam, hogy nézzem-e tovább a meccset, de már csak azért is néztem, mert nagyon jó volt látni, hogy megmutattuk nekik, hogy egy nagy csapat van madridban, és ismét rájuk tettük azt a jól ismert álarcot :mrgreen:

igazából tökéletes meccset hoztunk le, borzalmasan unalmas második félidővel, casillas rekordjának lehet örülni, casemiro játékának szintén (bár sokat nem szólt bele a meccsbe), ismét kapott gól nélkül hoztunk le meccset, a matracosokat kivertük 5-0-ás összesítéssel... kell ennél több? :)

egy kis játékos-elemzés:
casillas: igazából szinte semmi dolga nem volt, amikor pedig volt, akkor remekül látta el a feladatát (volt egy nagyobb védése, amire emlékszem)
arbeloa: a szokásos, nem egy agytröszt a pali, de robotol, hozta a tőle elvárhatót (bár annál a nagy helyzetnél, cr lövése után eléggé felszabott...)
ramos: tanári volt, mint mostanában mindig, nyugodtnak tűnt, de megérthető volt a lecserélése
varane: látszott rajta a kihagyás, de sallangmentesen lehozta a meccset (kommentátor eszméletlenül felidegesített, mikor elkezdi, hogy varane sem élvezi ancelotti bizalmát már nem lépett 84 napja pályára... :vivo: )
carvajal: igazából nagyon nem is emlékeztem rá, hogy a pályán volt, olyan a meccshez illő semmilyen teljesítményt nyújtott
xabi alonso: carvajallal egyetemben szerintem ő is haloványabb volt a megszokottnál, persze ez ma bőven elég is volt
modric: csak úgy, mint az előbb említett két játékosnál, nála is látszódott, hogy ez egy lefutott meccs, így is sokat robotolt, küzdött, de a szokásos játékkedvet nem láttam rajta
illara: egyre inkább kedvelem a tagot, kezd beépülni a csapatba, szerintem pár éven belül nagyon nagy hasznára várhat a csapatnak, noha idegesít, hogy 1 az 1-ben xabi-klón
cristiano: 2 tizenegyes, és más semmi. volt még egy nagy helyzete, plusz szerencsétlen játékossal az "incidense" (noha nem érdemelt sárgát a megmozdulás) és ennyi. teljesen korrekt volt a körülményeket figyelembe véve
isco: borzalmasan önző, nagyon nem találja a helyét a csapatban. mikor idejött, gólokat lőtt, gólpasszokat adott, jól játszott, aztán elkezdték jegelni, heti 10-20 perceket kap (ha kap) és ez nagyon meglátszik rajta.

a cserék:
casemiro: játszott legalább egy kicsit, igazából semmi emlékezetesre nem emlékszem tőle (sem)
nacho: félidőben állt be ugye ramos helyére, de jól mozgott, voltak szerelései, jól játszott. még anno, mikor felhoztuk a felnőtt csapatba, megjegyeztem, hogy középhátvédként igazi a srác, ott jó teljesítményt nyújt (mourinho ugye bal és jobb hátvédet is nyomatott vele...) és mennyire igazat mondtam :mrgreen:
jesé: abszolút semmi, nem is emlékszem nagyon rá, hogy a pályán volt (bár ugye csak negyedórát kapott), egyedül arra, mikor miranda képen törölte

összességében teljesen elégedettek lehetünk, lehoztunk egy laza meccset, kiejtettük a városi riválist 5-0-ás összesítéssel, varane visszatért, casemiro játszott végre pár percet, iker kapuját az életben nem fogja már bevenni az atletico (és senki más sem B-) ) én elégedett vagyok a tegnap látottakkal, szerintem ennél többet nem kellett volna nyújtani, nem kellett volna jobban hajtani, legalább kicsit pihentünk hétvégére, ahol lesz egy majdnem teljesen friss jesé, egy kipihent pepe, a mérgezett egér di maria, egy üde és remélhetőleg csúcsformához vezető úton elinduló üde benzema, és egy egészséges marcelo :agree:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 11:09

torjack írta:
López nagy meccset hozott le a padon :mrgreen:
4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja volt :mrgreen:
Na ők az elfogult López fanok :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 12., szerda 10:49

4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja volt :mrgreen:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 9:30

4k hsz után ezt elnézzük neked :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 12., szerda 9:22

:lol: :lol: :lol:
Jól van, már nem írom ki újra, mert elvesznek a szavazatok. Félálomban írtam ki. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 12., szerda 9:19

Kicsit szűkszavùk vagytok, pedig ez nagyon iskolajáték volt. Az más kérdés, hogy kicsit unalmas volt, de nincs sérülés, és nincs eltiltás se, és azon felül, hogy döntőben vagyunk, ezek a dolgok is fontosak. Ami dùrva, hogy nem kaptunk még gólt a papíron erősebb ágon... :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:52

Lényegében tényleg gyilkos formája van, mert a góljain kívül nem emlékszem, hogy lett volna helyzete. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 17:47

Egy meccsre :Đ
Holnap ver egy mesterhármast..... B-)
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 10., hétfő 17:23

Kerlon írta:Most ébred még csak, most kap vérszemet. :shifty: Pont a hajrában, true genius. :Đ
Csak óvatosan, mert az ilyenekből van flamewar :lol: :lol:
Realista24 írta:Egy meccsre
Majd a BL döntőben :shifty:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:21

Most ébred még csak, most kap vérszemet. :shifty: Pont a hajrában, true genius. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 10., hétfő 17:18

Mendes az ügynöke
Mendes már nem téma. Mourinho elment.
Ráadásul Benyó most elővette a killer formáját.
Egy meccsre :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 17:14

A vezetőség részéről lenne szerintem hatalmas blődség leigazolni egy komoly sérülésből felépülő játékost és sansztalannak is érzem, hogy Perezék ebbe belemenjenek. Illetve a kora(max 4 év) komoly befolyással lehet szerintem egy ilyen sérülésre, mert tényleg nem idős, de a fociban azért ez most jelenti a csúcsot, még fél évig kb lábadozik és utána már majdnem 29 és kitudja, hogy mikor kerülne formában. Falcao nálam ezért már tuti kiesett volna, max nagyon kedvező feltételekkel hoznám.
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 10., hétfő 16:34

Biztos ki fogunk adni a féllábú relatív idős Falcaoért 60-80 milliót.
Így írtam --> Falcao/Suárez (60-80 milla) :) , és ha a 80 guriga nem is (azt inkább Suárezért kérheti a Pool) de a 60 milla a kolumbiainál is sanszos ár lehet (mint plafon, míg az uruguayinál véleményem szerint ez az alsó hang :-* ), tekintve, hogy mennyibe fájt a támadó nyáron a Monacónak és azt, hogy a Hercegség csapata finoman szólva sem szorul pénzre. A sérülése valóban döntő faktor lehet, de a korával szerintem speciel semmi gond, épp ma töltötte a 28-at. Hozzáteszem a magam részéről csak azért említettem meg, mert mindent egybevéve én úgy gondolom, hogy őt lehetne legkönnyebben mozdítani a szóban forgó és a pletykák szerint is sokszor emlegetett elit támadók közül; 1) szívesen váltana és otthagyná a Hercegséget, illetve Ranieri-t, 2) Mendes az ügynöke és 3) a pletykák szerint Cristiano is üdvözölné az érkezését, lévén nagyon sokra tartja a csatárt és baromi jó viszonyt ápolnak egymással!
de nem hiszem hogy az olasz mindjárt Balel kalkulált volna,ahogy megérkezett
Nyilván nem; ezért is igazolták le rögtön Iscot biztos, ami biztos alapon --> Bale-ben csak reménykedett a vezetés a kezdet kezdetén és tudták, hogy ha lesz is biznisz csak nagyon nehezen és elég későn!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 15:54

Amikor Ancelotti hivatalos lett, a vacsorán Perez vázolta neki a terveket, ponosabban Bale-t is, és az olasz azt mondta, hogy ha megtudja szerezni, akkor hajrá, mivel Ronaldo-Bale széljátékkal megállíthatatlanok leszünk. Valami ilyesmi volt.
Hát nem tudom....nekem gyanús hogy akkor még koránt sem volt biztos Bale sorsa de lehet...Egy frissen alkalmazott edző meg nyilván elkentmond egy olyan karizmatikus embernek mint Perez...de lehet hogy csak én magyarázom bele.
Addig míg a walesi nem jött,ment a 4231,amint megérkezett került előtérbe a 433,Isco rá is baszott rendesen...
Nyilván működik a dolog szerencsére,de nem hiszem hogy az olasz mindjárt Balel kalkulált volna,ahogy megérkezett.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 10., hétfő 15:52

Kerlon írta: Ráadásul Benyó most elővette a killer formáját. :shifty:
Olvasta miket írnak itt róla és gyorsan csinálnia kellett valamit :lol:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 10., hétfő 15:40

Én nem vagyok biztos hogy Ancelotti nagyon akarta Balet,egy olyan nyilatkozatot nem olvastam hogy az olasz euforiaba lett volna hogy jött a walesi de lehet...
Amikor Ancelotti hivatalos lett, a vacsorán Perez vázolta neki a terveket, ponosabban Bale-t is, és az olasz azt mondta, hogy ha megtudja szerezni, akkor hajrá, mivel Ronaldo-Bale széljátékkal megállíthatatlanok leszünk. Valami ilyesmi volt.
Ráadásul Ancelotti jóval korábban kapcsolatban lehetett a klubbal, mivel a PSG még az utódját kereste, addig nem lehetett hivatalos a dolog, de az együttműködést semmi sem gátolta. Mentek ott az egyeztetések az igazolásokkal kapcsolatban rendesen.
Merci Zizou!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 15:30

ericco írta:Szerintem pedig Perez inkább Zidanera és Ancelottira fog hallgatni, ami az igazolásokat illeti. Azért megfigyelhető egy ilyen tendencia, amióta visszatért a presidente. Jó, elhozta Bale-t, de őrá is rábólintott úgy Ancelotti, mint Zidane. Ha ők azt mondták volna, nem kell, akkor lehet le sem igazoljuk.
Ha akar valakit megveszi.Én nem vagyok biztos hogy Ancelotti nagyon akarta Balet,egy olyan nyilatkozatot nem olvastam hogy az olasz euforiaba lett volna hogy jött a walesi de lehet...
És lefogja nyomni mind Ancelotti,mind Zidane torkán akár Suarezt,akár mást,ha reális esély lesz arra hogy leigazolja az aktuális gólvágót...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: