Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Lebron Thanos modeban van 77 évesen
Valószínűleg rájött, hogy itt már Lakersnek lefőtt, szóval megtesz mindent hogy meglegyen a 40k majd egyszer. Kareemot meg fogja előzni ha egészséges marad, innentől nem kérdés.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mondjuk inkabb ugy, hogy eldobott egy triplat, ami véletlenül bement
Aztan szokas szerint a megy a fekáskodás, meg hogy mekkora faszagyerek vagyok, csak a nyugati tabellara nem kene ránézni. Nem ertem, hogy elhet vki ekkora alomvilagban, az osszes nyilatkozata, aztan evek ota teszi tonkre folyamatosan a csapatokat, mert tul ostoba es egyugyu, bekepzelt

Aztan szokas szerint a megy a fekáskodás, meg hogy mekkora faszagyerek vagyok, csak a nyugati tabellara nem kene ránézni. Nem ertem, hogy elhet vki ekkora alomvilagban, az osszes nyilatkozata, aztan evek ota teszi tonkre folyamatosan a csapatokat, mert tul ostoba es egyugyu, bekepzelt
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kövi meccsen egy 20 pontos meccsel Lebron megelőzheti Malone-t. Az komoly

-
Csakhogy korrektek legyünk, westbrook bedobott egy clutch triplát ráadásul emberrel a nyakán és még ahhoz is volt esze hogy hátrébb húzza a lábát mielött ugrik, pont a vonalat csípte volna
Mondjuk azt nemtudom utána minek majomkodik, állandóan sír hogy már a családja se megy el a meccsekre mert cikizik- jogosan,köcsögök a szurkolók, csak akkor talán jobb lenne nem bohockodni hanem csöndben elindulni "felfelé".

Mondjuk azt nemtudom utána minek majomkodik, állandóan sír hogy már a családja se megy el a meccsekre mert cikizik- jogosan,köcsögök a szurkolók, csak akkor talán jobb lenne nem bohockodni hanem csöndben elindulni "felfelé".

- hehetheoriginal
Meg mindig vicces, hogy szalagra csinalnak egy röntgent, aztan batran leirjak, hogy nincs damage

thereisonly1ronaldo
-
X-rays on the foot returned negative Wednesday night – meaning no fracture or major damage, a sigh of relief.
Talán POra rendbe jön.
Talán POra rendbe jön.
- hehetheoriginal
Megneztem a serulest, megertem a warriorst, ha mergesek, igazabol iratlan szabaly, hogy vegtagokra nem lehet igy menni, meg ha a labdat is ered el elobb, ilyenkor jott regen, amikor meg ferfiak jatszottak, hogy a következő playnel smartot ugy kibassza valaki a nezok koze, hogy fel oraig keresi a fogait
Amugy kdnek konkretan leert a bokacsontja a parkettara ma a dallas ellen, szoval kis szalaghuzodas, miegyeb, par het pihi, de menni fognak mindketten
Amugy kdnek konkretan leert a bokacsontja a parkettara ma a dallas ellen, szoval kis szalaghuzodas, miegyeb, par het pihi, de menni fognak mindketten
thereisonly1ronaldo
-
A palánk alattit adom.Gascoigne írta:Szándékosság nem volt benne, tudatosan ultrasérülésveszélyes játék telibeszaromsággal párosítva viszont igen. Utána pedig még csak nem is sajnálta, neki állt följebb és folyamatosan pofázott Kerrnek, a palánk alatti jelenet is közvetlenül utána jött. Barlanglakó.Tjacks írta:
Most nem azért de Smart mit csinált rosszul Currynel?
Inkább vennem elő a klay elleni rugasert a palánknál, az szándékos volt.
Viszont az hogy ultraserulesveszelyes játék... Egy labdáért mentek mindketten, könyörgöm ez kosárlabda, minden betörésnél megvan az esély hogy rosszul landolj a parkettán, lecsapjanak mint a szart, ilyen a kontaktsport.
Ennyi erővel Curry mi az Istenért nem hagyta a picsába azt a labdát veszni hagyni....sajnos benne van a pakliban, reméljük nem komoly, jó lenne látni egy egészséges warriorst a po-ban, bár ez egyre inkább tűnik csupán egy álom képnek.
- hehetheoriginal
Nem utalom a gswt, mert ha minden klikkel, akkor latvanyos a csapatjatek, csak ez a hajigalok mindenhonnan agyament modon nem adja nalam, aztan kisgyerek meretu embert goatoznak miatta...de ezt mar sokszor megbeszeltuk.
Nem lattam a sérülést, de nem hinnem, hogy súlyos, po-ra rendben lesz.
Amugy meg mindenki ott azon es ugy rohog, meg azt csinal, akit akar
Nem lattam a sérülést, de nem hinnem, hogy súlyos, po-ra rendben lesz.
Amugy meg mindenki ott azon es ugy rohog, meg azt csinal, akit akar

thereisonly1ronaldo
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szándékosság nem volt benne, tudatosan ultrasérülésveszélyes játék telibeszaromsággal párosítva viszont igen. Utána pedig még csak nem is sajnálta, neki állt följebb és folyamatosan pofázott Kerrnek, a palánk alatti jelenet is közvetlenül utána jött. Barlanglakó.Tjacks írta:
-
Jó hát hehe utálja a gswt, ne csodálkozzGascoigne írta:Az a nevetős szmájli kellett a végére, a sérülések viccesek.hehetheoriginal írta: Warriors bighárom egy meccset bírt![]()
Jobb most, mint PO-ban, bár Smart elmehet a picsába a nagy eszével.Tjacks írta:Cursed trio.

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Az a nevetős szmájli kellett a végére, a sérülések viccesek.hehetheoriginal írta: Warriors bighárom egy meccset bírt![]()
Jobb most, mint PO-ban, bár Smart elmehet a picsába a nagy eszével.Tjacks írta:Cursed trio.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem nézett ki jól az a láb, de hátha PO-ra rendben lesz.
Celtics egyébként szépen összekapta magát, nagy örömömre, Tatummal együtt.
Celtics egyébként szépen összekapta magát, nagy örömömre, Tatummal együtt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Cursed trio.hehetheoriginal írta: Warriors bighárom egy meccset bírt![]()
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
Amikor gary payton fia raesik egy szurkolora es letorli az ember air jordan 3-jat, amit picit megtaposott...

thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hardenhehetheoriginal írta:FiliTjacks írta: 1:45kor élőben nyomják a sixers-nets meccset. Az éjszakai baglyoknak![]()
![]()
![]()

-
Én örülök, Hardennek képtelen vagyok szurkolnihehetheoriginal írta:FiliTjacks írta: 1:45kor élőben nyomják a sixers-nets meccset. Az éjszakai baglyoknak![]()
![]()
![]()

Szépen öregedett ez a komment.nmate írta:Mindezt Murray és MPJ nélkül.Tjacks írta: A warriors ellen folytathatja, elég fontos meccs ez ha behúzzák Jokicék - spoiler befogják- 3 győzelemre lesznek a gswtől.
Bár szerintem Warriors ellen nem fog összejönni. Igaz, nekik különösen nincs emberük Jokicra, de tanultak a múltkoriból talán. 2x egymás után alapszakaszban nem fog pofonba szaladni a GSW szerintem.

Nagyon kellett az a harmadik negyed currytől- régóta visszaesett önmagához képest.

Semmilyen sportrendezvényre nem kell.Yazid írta: segítsetek már, nb1re kell oltási igazolvány jelenleg? szombaton akarok menni, most ugye eltörölték a maszk viselését ezért nem tudom mi van
segítsetek már, nb1re kell oltási igazolvány jelenleg? szombaton akarok menni, most ugye eltörölték a maszk viselését ezért nem tudom mi van