Az első félidő, amúgy tényleg rendben volt, kb. 1 centin múlott, hogy Bappát most nem szopkodjuk, mert az emelése az pazar volt.
Ehelyett kapja az ívet ezerrel..
Mendy hetek óta formán kívül, ezt tudta Carlo is és odarakta mellé Camát, ez tök jó, csak én a kezdőbe sem raktam volna, Fran bármikor játszott, jobb teljesítményt rakott le, támadásban meg zongorázni lehet a különbséget kettejük között.
De alapból Camát raktam volna bal-hátvédnek, Jamalt megoldotta volna egyedül is, és így a középpályán meg játszhatott volna valaki, aki tud osztogatni.
A másik amit nem értek, hogy van egy Fedéd, aki milliószor játszott jobb szélen, bitang gyors, jól védekezik, visszaér, fel tud futni a támadásokkal, Carvaj hiányában amúgy is a leggyengébb pontunk az az oldal. Erre odarakja a nem túl gyors Bellinghamet, Fede helyett, ennek mi értelme volt?
Értem én, hogy Belli megold mindent, bárhová rakod, csak szélen, szerintem egy közepes szinten oldja meg, középen meg klasszis, még ha nem is olyan látványos, mint tavaly hamis9-ben.
Nézzük a jó oldalát, ha a tegnapi miatt Perez elkattan és télen igazolunk egy minőségi jobbhátvédet, akkor már megérte.