Tudsz te ennél jobban is. Bár lehet aludnod kéne, kipihenten jobban adnád.ziro4vr írta: Milyen gyorsan kell betömni a negyedik szelet pizzát a szádba, hogy még gond nélkül lecsússzon?

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 5., kedd 23:06
Tudsz te ennél jobban is. Bár lehet aludnod kéne, kipihenten jobban adnád.ziro4vr írta: Milyen gyorsan kell betömni a negyedik szelet pizzát a szádba, hogy még gond nélkül lecsússzon?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 23:02
Milyen gyorsan kell betömni a negyedik szelet pizzát a szádba, hogy még gond nélkül lecsússzon?Zsombor írta:Nyugi, ettem is, a Coriolis gyorsulást is számolom, nincs itt gond.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 5., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 5., kedd 22:48
Zsombor írta:![]()
![]()
Tanulj inkább.
Meg enned is kéne már valamit, éhes lehetsz, lehet azért nem fog az agyadZsombor írta:csak már ezer éve nem ettem.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 5., kedd 22:41
sebydani írta:Úgyse értékelnék az átlagos ízlelőbimbóid azt a kíváló helyet amit már én is említettem most.Zsombor írta: Karinthyn van a Bajor Söröző, ott is finom a hambi meg a házi hasáb:Đ
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 22:32
Azt már tudjuk a hambit honnan rendeled csak nem érdekel senkit. Viszont a csajokról mesélhetnél.h3x0r írta: Nem fogom lebuktatni magam azzal, hogy valaszolok a kerdesedre.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 5., kedd 22:31
Nem fogom lebuktatni magam azzal, hogy valaszolok a kerdesedre.Mike írta:Hallottad, mi? Na persze...h3x0r írta:Én olyat is hallottam, hogy nálunk valakinek nem volt pénze, ezért adott egy tábla szalonnát a csajnak.![]()
Nekünk ezt nem adod be
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 5., kedd 22:28
Úgyse értékelnék az átlagos ízlelőbimbóid azt a kíváló helyet amit már én is említettem most.Zsombor írta: Karinthyn van a Bajor Söröző, ott is finom a hambi meg a házi hasáb
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 5., kedd 22:27
Hallottad, mi? Na persze...h3x0r írta:Én olyat is hallottam, hogy nálunk valakinek nem volt pénze, ezért adott egy tábla szalonnát a csajnak.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. január 5., kedd 22:27
És mivel rágta el ? Vidéken a fogatlan a menő .h3x0r írta: Én olyat is hallottam, hogy nálunk valakinek nem volt pénze, ezért adott egy tábla szalonnát a csajnak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 22:25
Attaboyból rendeltem már bbq-sat meg húsimádót, nem vót rossz nem vót rossz.Zsombor írta:Azteca jóféle szerintem, bár egyszer elcseszték a krumplit.Attaboyból pizzát szoktam ha úgy van, az is nagyon jó.
Karinthyn van a Bajor Söröző, ott is finom a hambi meg a házi hasáb, csak már ezer éve nem ettem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 5., kedd 22:23
Én olyat is hallottam, hogy nálunk valakinek nem volt pénze, ezért adott egy tábla szalonnát a csajnak.KAG írta:Caraway írta:Nézem az árakat, ehhez képest itt vidéken.. a 700-800 ft-os normál hambik már drágának számítanak.
Jó hát vidéken még a prostik is olcsóbbak... fölösleges összehasonlítani a kettőt
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. január 5., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 5., kedd 22:20
Caraway írta:Nézem az árakat, ehhez képest itt vidéken.. a 700-800 ft-os normál hambik már drágának számítanak.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 5., kedd 22:19
Ed Blumquist csinálja a húst.ziro4vr írta:Ugye nem maffia tag vagy, aki oda akarja csábítani szerencsétlen madridistákat...fiore írta:Én ezt a helyet is tudom ajánlani mindenkinek, párszor már megfordultam itt. Sajnos innen rendelni nem lehet, de ha Rákóczi tér környékén megéhezik valaki, bepróbálhatja.
Ezek az árak szerintem azóta kissé feljebb mentek, de így is elég baráti.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. január 5., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 5., kedd 22:14
Ugye nem maffia tag vagy, aki oda akarja csábítani szerencsétlen madridistákat...fiore írta:Én ezt a helyet is tudom ajánlani mindenkinek, párszor már megfordultam itt. Sajnos innen rendelni nem lehet, de ha Rákóczi tér környékén megéhezik valaki, bepróbálhatja.
Ezek az árak szerintem azóta kissé feljebb mentek, de így is elég baráti.
HozzászólásSzerző: fiore » 2016. január 5., kedd 22:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 5., kedd 22:09
Megvan holnap mi az ebédKAG írta:Érdemes tényleg.
Big Daddy ár/értékben szerintem verhetetlen 20dekás buci meg 22 dekás húsú sajtburger pl 1100 ft.- . és emelett finom is.
Hamburger zsemle is külön péktől van berendelve
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem