Amúgy,az mekkora lenne már,ha az egyenes kieséses szakaszban 3 német csapatot búcsúztatunk?
Na jó,ne menjünk ennyire előre,meg amúgy is,Mourinho ott lesz a döntőben...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 24., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 24., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 24., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 24., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 24., csütörtök 10:10
ez azért nem ilyen egyszerű.RealRaúl77 írta:Valamit kifelejtettem:
madridronie írta: amiben viszont erősen javulni kellene és illene is egy Real Madrid szintű csapatnak az a passzpontosság illetve a labdabirtoklás

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 10:09
A passzpontossággal egyébként nincs nagy gond, a whoscored szerint átlagosan 86%. Szerintem a labdabirtoklással sincs nagy gond (közel 60%), leszámítva néhány ellenfelet, akik erre hegyezik. Ezeket gondolom nem kell bemutatni.RealRaúl77 írta:Valamit kifelejtettem:
Ez nagyon igaz, és ehhez hozzácsapnám még a helyzetkihasználást.madridronie írta: amiben viszont erősen javulni kellene és illene is egy Real Madrid szintű csapatnak az a passzpontosság illetve a labdabirtoklás
Ez a három idén nagyon gyenge nálunk...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 24., csütörtök 10:01
Ez nagyon igaz, és ehhez hozzácsapnám még a helyzetkihasználást.madridronie írta: amiben viszont erősen javulni kellene és illene is egy Real Madrid szintű csapatnak az a passzpontosság illetve a labdabirtoklás
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 24., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. április 24., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 24., csütörtök 1:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 24., csütörtök 0:57
Egyetértek, ez a legjobb szó rá!Ha megy a szekér vigyori, csilivili, seggrepacsi, ha nem akkor előjön az igazi tősgyökeres katalán f@szsz*pó énje.
Mocskos egy álszent alak,
A hollandnak is kinyílt a csipája; meg gólt is csak ti kaptatok Arjen!Robben: “Többet vártam a Real Madridtól. Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, az ellenfelünk a Real Madrid volt, aki egy szuper csapat és mi domináltunk.”
károgtam, igen, elég sokat. Csak hát ha ilyen Fegyelemmel toljuk végig a Barca és az Atma elleni tavaszi bajnokit, akkor most 3 pont előnyünk van legalább az Atma ellen, és 9 a Barcával szemben... Jah és nincs az az égés Dortmundban...
Gratulálok a csapatnak, reális esélyt teremtettek maguknak a visszavágóra. Így kell ezt csinálni. Csak hát nem volt bent a levegőben, hogy lehozunk 2 ilyen tökéletes meccset. Kell még 2 és akkor meg lesz a tizedik. Beszédes volt, hogy nekünk 3 nagy ziccerünk volt a BM-nek 1, de az is kisebb, mint az általunk kihagyottak. Innentől kezdve ha nem megyünk tovább, akkor azt ma kúrtuk el, mert ennek sima 3-0-nak kellett volna lennie félidőben, és a BM egy szót sem szólhatott volna.
Taktikailag megvertük a BM-et, gratula Carlonak, ugyanúgy felszopatta a BM-et, ahogy a Barcát is. Pofon egyszerű taktikával, megfelelő fegyelemmel. Még egy kicsit kellene dolgoznunk a támadóharmadbeli mozgásainkon, és akkor még jobbak lehetünk.
Nálam Pepe volt a meccs hőse. Amennyit mentett az emberünk, azt számolni is nehéz. Coentrao is jó volt (ő vezet a szavazásnál), de ma végre azt a Pepét láttam, akit én a posztján a világ legjobbjának tartok. Remélem nem komoly a sérülése.
Ezen felül be kell ismerni a BM uralta a meccset. Ami azért félő, mert folyamatos presszing van a védelmünkön, és idő kérdése, hogy mikor jön a hiba. Ma nem jött, de ha jövő héten gyorsan jön 2, akkor az egész idáig felépített előny összeomlik. Jó helyzetben vagyunk. A BM-nek jönnie, mi meg kontrázhatunk kedvünkre. De ettől még a BM továbbra is az esélyes. Csak a 35-65-t, feljavítottuk 49-51-re. Nem szabad elszállni ettől a győzelemtől, a neheze hátra van. A csapat és Carlo mestervizsgája jövő héten fog jönni. Az nehezebb lesz, mint a mai. Remélem a lendület kitart.
Meg ezzel is!amikor visszatették lövésre, egyszer Xabi, utána pedig Pepe ért bele, 10-13 méterrõl jött volna a lövés + Götze fúrója
A múlt szerdai Barca elleni meccshez képest sajnos zongorázni lehet a különbséget az akkori és a mai teljesítménye között! Akart ő ma is, de rengeteg hibával játszott Di Maríaval egyetemben --> nálam ma ők ketten lógtak ki nagyon negatív irányban!és amikor Isco-t lecserélték,sokan felsóhajtottak,hogy végre lemegy. Nem értettem..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:28
Az uralás a 21 században azt jelenti,hogy egy olyan térben,területen,ahová az ellenfél intenziven,komolyan nem támad oda,ott a labdát adogatják,és passzolgatnak amivel semmit sem érnek amúgy el,csak egy focitól távoleső számadatot kozmetikáznak,ami kb annyit ér mint a szögletek száma. Semmit.Az uralás az jogos, mert Ramos is elismerte és kb mindenki látta, hogy nem a Real uralta a meccset, már ha a labdatartást értjük alatta.
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. április 24., csütörtök 0:11
Kissé ittas vagyok, de ......... maximális!realistahuni írta:El is tudnám képzelni, gárdióla vs tata a döntőben, a bayern-barcával.Uj sportag kelleje neki labdatartas neven.![]()
Bayernnél Götze feltolva Mandzukic helyett, aztán középpályán Bastian-Kroos-Lahm-Martinez-Thiago, barca visszahívná rafinhat meg dőlafát, aztán mehetne egyszerre a xavi-buszkecc-iniesta-mascherano-song-sergi roberto kp.
Aztán 100 ezres tömeg tombolna a lelátókon folyamatosan az eredményelzőt és a birtoklási százalékot bámulva. Seems legit.
Kapukat le is lehetne bontani, minek azt...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 0:08
El is tudnám képzelni, gárdióla vs tata a döntőben, a bayern-barcával.Uj sportag kelleje neki labdatartas neven.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 24., csütörtök 0:06
Ezek odacsapnak rendesen.Géci írta:bőrtön...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 24., csütörtök 0:06
Amikor a Liverpool megverte a City-t, a meccs vegen Gerrard odahivta a csapattarsait es mondott nekik egy beszedet. Meccs utan megkerdeztek az ujsagirok hogy mit mondott a tobbieknek, o pedig annyit valaszolt hogy semmi kozuk hozza. Ennyi a kulonbseg. Az egyik megmondja a masik szemebe az igazat, a masik meg "elfelejti".Realista24 írta: Kérdezték, hogy mit mondott Robbennek, azt válaszolta, nem emlékszik...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 24., csütörtök 0:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 24., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. április 24., csütörtök 0:01
A kupát nem adnám oda nekik. Ezt a bajnokságot meg bárki megnyerte volna kis túlzással. Igen csak tele van a töke az egész szurkoló tábornak Peppel , úgy tűnik a vezetőségben is támadnak kétségek.El Unico írta:Ez sem komplett. Most már biztos.Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
![]()
Semmi gond Pep.![]()
Köszi Realista!Nyomjad a híreket és a nyilatkozatokat,kíváncsi vagyok,ők hogyan látták a meccset.
Azért ez túlzás. Nem hinném,hogy emiatt menesztenék Pep-et. Csak nyer egy bajnokságot meg vélhetően egy német kupát...Kissé odaszúrt Pepnek az öregHa továbbmegyünk ,szerintem Guardiola keresheti az új csapatát.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem