Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:18

Engem a kp zavar. Kapus, védelem rendben van, támadósor is. Asensio és Lucas hozni fogják amit kell, Morata tavasszal fog kelleni a padról, a BBC-n túli góltermelő alakulatot kell vezetnie, több helyről kell a gól egyszerűen, nem lehet csak Ramosra várni.

A kp-n viszont Isco és James lóg a levegőben, Kovacic is igazából, bár ő idén talán beérik már. A probléma a szerkezet, ami Casemiro és az ő szerepköre miatt túl kötött lehet. Abból kell kiindulni, hogy az igazán fontos meccseken ő kezdő lesz.

---Cé-----------------Bale---
----------Benzema-----------
------Kroos---------Modric--
-----------Casemiro----------

Ebben a felállásban ahogy már írtam, Modric és Benzema a kulcs. Modric ritmusváltásai, előnyszerzései és függőleges irányú játéka, Benzema labdatartása és megjátszása, kombinációs képessége és a két vadember összehangolása. Ezzel lehet címet védeni. Casemiro sajnos nem alkalmas a labda megjátszására, akkor járunk a legjobban, ha azonnal Kroost vagy Modricot, esetleg a visszalépő franciát keresi. Viszont ez nem igazán hatékony. Egy jó edző erre felkészíti az ellenfelet egy olyan védelem megszervezésével, ami nehézséget okozhat. Ezzel a kezdővel kell tehát aratni, magyarán tavaszra jó lenne, ha ők pihentek és jó formában vannak. Idén úgy nyertünk bl-t, hogy a két kulcsember akit említettem, nem volt a toppon tavasszal. Kicsit a sorsolással is szerencsénk volt, a következő szezonra már több kell.

Ősszel ZZ-nek ki kell találnia egy B tervet, ha nincs Benzema vagy Modric. Morata nem alkalmas erre a mélységibb játékra, James sem, valaki felvetette, de ő sem. Isco pedig nem úgy tűnik, mint aki Modric feladatát át tudja venni. Kroos sem tudja, ő másban világelit. Felvetettem már egy 442 lehetőségét erre az estre, akár még egy 3 védős történet is elképzelhető, de ezeket be kell gyakorolni. Ha csak valaki random előkapja, káosz lehet, mint egy korai guardiola csapatnál, ahol azonnal ráerölteti a játékát a más focikultúrás embereire. Lehet hülyének néztek, de nagyon kényszerhelyzetben még egy Marcelot is megnéznék a kp közepén amolyan DM-esen, ha Modric meg Benzema sérült. James nem jó középre, túl statikus, ha Kroossal együtt vannak fent, nincs elég labda nélküli mozgás, megnyert párharc, előnyszerzés. Isco meg nem elég hatékony, amit csinál nem jár kellő haszonnal. Sokszor megakad rajta a támadás. Szóval én simán kipróbálnám feljebb a brazilt, de lehet egyedül vagyok, max guardiola kapna el a zuhanyzóban egy ilyen meglátásért. Na meg bhv csere sincs nagyon, Nacho lehozza, de támadásban nem tud annyit hozzátenni. Coentrao meg sérült lesz, amikor szükség lenne rá.

Ezért kellett volna Alaba vagy Pogba, így utólag lehet Sissokhoval is kiegyeztem volna, mert az elmozgásai, beindulásai hasznosak lehettek volna.
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:12

Realista24 írta:Modric, Bale, Karim, Cé.
kovács, asensio, mariano. cét valóban nem tudjuk minőségien pótolni :( :(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:11

Realista24 írta:Egy Pogba, ennyi kellett volna ahhoz, hogy hátradőlve várjam a bl szezont.

Mindenesetre történelmet kell írnunk.
Ennyi. +1, meg minden.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:10

Modric, Bale, Karim, Cé.
Mind a négy sokszor megsérült az elmúlt időszakokban, és ide lehet venni Jamest és Ramost is.
Jó a keretünk, fasza tényleg, de mégis ki tud dőlni 2-3 olyan ember, akit nem tudunk hosszútávon megfelelően pótolni. Szerintem.
Meglátjuk, izgalmas lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:00

Én most se tudok úgy tekinteni a dolgokra, hogy mi rosszul léptünk volna. Egyedül, ha tényleg eltiltanak minket, de Zidane tiszta lappal, normális előszezonnal dolgozhatott a tavalyi perememberekkel is. Ezért úgy gondolom, hogy akiknek tavaly nem vettük hasznát pl. Kovacic, azokkal előreléptünk. A Jesé-Asensio csere már most jónak látszik. Morataval meg továbbra is úgy vagyok, hogy legalább egy tapasztalt cserecsatár jött és, ha a hozzáállása javulna, akkor annyira nem lenne vele gáz. Egyedül ez a Casemiro poszt zavar engem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:54

Egy Pogba, ennyi kellett volna ahhoz, hogy hátradőlve várjam a bl szezont.

Mindenesetre történelmet kell írnunk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:16

Lehet igazatok van, látni kell majd a franciákat. Én annyira így keret alapján nem látom veszélyesnek őket, aztán majd meglátjuk.

A juve kapcsán, szerintem a játékuk nem lesz annyira hatékony. Nincs a kp-n egy Pirlo, aki a labdakihozatalt megszervezné, Khedira meg Marchisio meg nem egy Vidal-Pogba páros.
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:09

szerintem meg a nyár vesztesei mi vagyunk. az összes nagy csapat jobban igazolt, mi próbáltuk tartani ezt a hazai vonalat. de morata értékelhetetlen lesz, a többiek nem tényezők. asensio jó lehet. ennyi. modric öregszik, kellett volna pogba (vagy egy alternatíva)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:01

Szerintem a PSG is fekete ló. Azért, ha nincs durva sérülésük, akkor az Emery féle focival lazán megfoghatják bármelyik nagyot. Ben Arfa, Di Maria, Lucas szétfutná az összes védelmet. A többivel egyetértek én is. Bár a Juve, ha beépíti Pjanicot, Higuaínt, akkor ők is odaérthetnek még a végére is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 1., csütörtök 9:19

Hasonlóan gondolom én, bár nem írnám le a PSG-t, közel lesznek a 4-hez

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:50

Lezárultak az átigazolások, ki mit gondol most az esélyekről?

-Barcelona: Szerintem jól igazoltak, feltöltötték a keretet. Kapuban nem tudom ki hol fog védeni, minden attól függ, TS felnő-e a feladathoz. Benne van az extra, de simán befuthat egy valdezi pályát is. A védelmük erősödött, Umtiti ha megszokja a focijukat jó lehet, Roberto nem tudom milyen lesz a nagy meccseken. Elöl Paco meg Turan jó kiegészítő lehet, a kérdés a kp. Sok emberük van oda, akárcsak nekünk.

-BM: keveset de jól igazoltak. A védelmük ha a legjobb felállásban fut ki, akkor a madridi mellett a világ legjobbja, a kp elég jól néz ki, a támadósor is, bár Lewa mögé nekem hiányozna valaki. Szerintem nekik a sérülésekkel lesznek gondjaik, Carlo alatt nekünk is voltak problémáink, és pepperóni sikeresen elüldözte a világ talán legjobb orvosi csapatát, akik egy Robbent is újra felépítettek.

-Atma, Juventus: kellemetlen ellenfél mindkettő, szerintem nem erősödtek. A Juve kp-s játéka kevés lesz a legjobbak ellen, a védelmük jól van összerakva, de nagyon retro. Megfelelő presszinggel azt se tudják hol vannak, nem fogják tudni kihozni a labdát. Khedira, Marchisio, nem tudom még ki van ott, de nem alkalmasak erre a szerepkörre. Elmozgásban kiválóak, de nem fog eljutni a labda a támadókhoz. Meg ha el is jut, Higany? A kapufa jobban fél tőle, mint Messi a navosoktól. Az atma szerintem idén egy fokkal visszaesik. Az a bl döntő sokat kivett belőlük, rést ütött a mindenkit szétrúgunk pajzson, focizni meg nem tudnak annyira, hogy izzadjunk.

-PSG: semmi komoly, nem tartok tőlük. Kicsit bealudtak szerintem, Cavanira építeni olyan, mint mikor a prosti szerelmet akar. Az elképzelés megvan, csak leszarja mindenki.

-Dortmund: a sötét ló nálam, látni kell majd őket többet, rengeteg új emberük van. Biztos nagyon látványos meccseket fognak játszani, de nekem a kapus-védelem tengelye rész nagyon lyukas. Ha meg Tuchel jegeli Weiglt, az óriási hiba. Ő nagyjából le tudja fedni Gündogan feladatát. Plusz ha Goetze észhez tér, az a mélységi labdakihozatal, ami klasszissá tette, címeket is érhet.

-Angliából a cityt lehet komolyan venni, Guardiola elképzelése bejön, mert nem a szokásos angol gagyit tolja, amin csak nevet a világ. Azonban össze kell érniük, Gündogannak játszania kell, mert ő tudja azt a passzjátékot vezényelni hátulról, ami a focijukhoz szükséges. Egyelőre nem látom, hogy a 3 nagyot meg tudnák verni, a kopasz ha néha idomulna az ellenfélhez, majd egyszer esetleg.

Összességében nagy csodák nem lesznek, Real, Barca, BM ebben a sorrendben. A két spanyolnál a kp menedzselése lesz a kulcs, a BM-nél a sérülések elkerülése. Érdekesebb szezon lehet mint az előző, de ha nincs összesorsolás, ez a 3 ott lesz a négyben. A negyedik nem bánom, ha a Dortmund lesz. Látványos meccseket akarok, nem hiányzik senkinek az izzadt pöcsszagú atma focija.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 14:17

Elvileg 2018-19-ben 19:00 és 21:00-ás kezdéssel fognak kezdődni a meccsek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. augusztus 29., hétfő 19:33

Közületek volt valaki Dinamo Zagreb bl csoport meccsen? Hogy lehet jegyet venni, illetve mennyibe került?
Köszi az esetleges válaszokat! :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 26., péntek 11:49

ericco írta:
Realista24 írta:Az olasz top4 aztán tényleg bl szint :lol:
Pár szép PSG szereplés, esetleg a Lyon is alakít valamit idén a BL-ben vagy az EL-ben, és máris nem sok köze lesz az olaszoknak a top4-hez.
BBeno írta:ha sassoulo lesz a 4. az inter es milan elott akkor miket fog eszkozolnibaz uefa?
Semmit. Az idei mezőny is a Leicester és a Tottenham miatt tűnik hígabbnak. Ha helyettük Chelsea, MU, Liverpool hármasból lene kettő, papíron máris máshogy néznének ki a csoportok.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... s/country/

jelenleg ugynezki a portugalok ha belehuznak veszelyesebbek az olaszokra mint a franciak. egy jo sporting szereples mint anno a braga es az olaszok elkoszonnek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 26., péntek 11:42

BBeno írta:ha sassoulo lesz a 4. az inter es milan elott akkor miket fog eszkozolni az uefa?
Szabadkártya :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 26., péntek 11:42

Realista24 írta:Az olasz top4 aztán tényleg bl szint :lol:
Pár szép PSG szereplés, esetleg a Lyon is alakít valamit idén a BL-ben vagy az EL-ben, és máris nem sok köze lesz az olaszoknak a top4-hez.
BBeno írta:ha sassoulo lesz a 4. az inter es milan elott akkor miket fog eszkozolnibaz uefa?
Semmit. Az idei mezőny is a Leicester és a Tottenham miatt tűnik hígabbnak. Ha helyettük Chelsea, MU, Liverpool hármasból lene kettő, papíron máris máshogy néznének ki a csoportok.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 26., péntek 11:40

ha sassoulo lesz a 4. az inter es milan elott akkor miket fog eszkozolni az uefa?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 26., péntek 11:38

Az olasz top4 aztán tényleg bl szint :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2016. augusztus 26., péntek 11:16

Tádám írta:
miVida írta:Na, imáitok meghallgattak :D
nincs több EL-es BL 2018/19-től, hanem a 4 topligából 4 csapatnak garantált helye lesz a BL-ben :)))

Azért ezzel még várnék, de biztos, hogy lesz átalakítás - bár szerintem hamarabb lesz szuperliga, egyszer úgyis eljön. Money talks.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ns-8705154
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... 98899.html
http://www.timeslive.co.za/sport/soccer ... 819-season

biztos van több, meg biztosabb forrás, de szerintem teljesen jó h látta az UEFA is h milyen szánalmas BL-ünk lesz ebben az évben... :agree:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. augusztus 26., péntek 11:12

miVida írta:Na, imáitok meghallgattak :D
nincs több EL-es BL 2018/19-től, hanem a 4 topligából 4 csapatnak garantált helye lesz a BL-ben :)))

Azért ezzel még várnék, de biztos, hogy lesz átalakítás - bár szerintem hamarabb lesz szuperliga, egyszer úgyis eljön. Money talks.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Vissza: