Hat szerintem pedig tovabb fogunk jutni Munchenben, foleg ha bale es CR jatszik meg talan bemzema, en egy szoros taktikai meccsre tippelek vagy netan egy adok kapok golos meccs ha az elejen golt kapunk, netan 2t is. ha ezt kivedekezzuk akkor szerintem lessz egy komoly taktikai meccs es biztos hogy 4-4-2es felallas lessz, szoval jatszuk azt amiben mi jobbak vagyunk mi a Bayernnel. Nem hinnem hogy jo lenne felvallani egy tamado jellegu meccset, foleg nem akkor amikor mar 12eve a dontorol es a 10ikrol almodozunk. Sima bekkeles, kis labdatartas es eletveszelyes kontrak en ezt hiszem hogy ez lessz. Mondjuk kiprobalnam egy bayern ellen a 4-3-3as standard tamado jellegu focinkat is de csak a csoportmeccseken ahol nem akkora gond ha rosszul sul el a dolog. Bar nehanyan attol is felnek hogy mi is 7et kaptunk volna vagy kapnank mint a Barca, de azt ne feledjuk hogy azert nekunk 2 komoly futogepunk van a szeleken es egy dolgozo kozepcsatar ami azert nem a Barca elso 3jatekosa.

ha az egyik fel 2ik gyozelmeig tartana a meccs akkor siman ki lehetne probalni:)
A bajnoksag meg szerintem mostmar tenyleg nagyon tavolodik, nagyon biztam benne hogy ma botlanak a Valencianal az Atletico, sajnos nem tettek meg. Van egy olyan erzesem hogy mind mi mind az Atletico megnyeri az osszes hatralevo meccset igy az utolso forduloban mar a Barca megteszi azt a szivesseget hogy megveri es csak egymas elleni eredmenyek miatt leszunk 2ik helyezettek. Azt azert felejtsetek el hogy a barca otthon felteszi a kezet meg akkor is ha a realnak segit ha nem jatszik rendesen fair jatekot.
Annyi biztos hogy a bajnoksagban is van meg egy halvany kis remeny de ha netan elveszitjuk akkor Ramosnak szivesen irnek egy koszonetet amiert megtette azt a szivesseget hogy kiallittatta magat az El Clasicon, biztos vagyok benne hogy ha neymar belovi akkor 3-3 de ugyse nyernek, tuti hogy lottunk volna elol meg golt. Az a meccs pontja vagy pontjai nagyon fognak hianyozni. Hogy aztan Ramos artatlan volt vagy nem ezt mindenki eldonti maga, az biztos hogy lehetoseget adott arra a Neymarnak hogy eljatsza a nagyhalalt es a biro tokeletesen megette a szineszi alakitast amit talan soha nem tudunk meg hogy mennyire volt fault vagy sem.
Teny hogy Ramosra meg mindig haragszom szemelyesen, de ha a Bl dontoben o fejeli a gyoztes golt akkor megfogok bocsajtani neki a bunkosagaert, amiert valoszinuleg elveszitjuk a ligat.
Viszont a remeny hal meg utoljara szoval Hala Madrid es sok sikert, szerencset Munchenben. Szukseg lessz rajuk.
u.i.: bocsanat a karakterek miatt, nincs turelmem atmenni az irodaba az asztali gepemhez.